از سايت كه فقط كريديت كارت ميخواد با كنسول با شير وي چي ان و بدون كريديت كارت ميشه خريدفکر کنم برای dlc هم بخوای از کامپیوتر بگیریم کریدیت کارت میخواد ؟؟؟ از xbox باید حتما *** شر کرد ؟
از سايت كه فقط كريديت كارت ميخواد با كنسول با شير وي چي ان و بدون كريديت كارت ميشه خريدفکر کنم برای dlc هم بخوای از کامپیوتر بگیریم کریدیت کارت میخواد ؟؟؟ از xbox باید حتما *** شر کرد ؟
مرسی فهمیدم باید فقط از کنسول بگیرم . هیلتر شکن سایفونم میشه شر کرد تو کنسول ؟از سايت كه فقط كريديت كارت ميخواد با كنسول با شير وي چي ان و بدون كريديت كارت ميشه خريد
نميدونم.من خودم فقط با وي چي ان يك زماني ميتونستم شير كنم :dمرسی فهمیدم باید فقط از کنسول بگیرم . هیلتر شکن سایفونم میشه شر کرد تو کنسول ؟
نميدونم.من خودم فقط با وي چي ان يك زماني ميتونستم شير كنم :d
نميدونم.من خودم فقط با وي چي ان يك زماني ميتونستم شير كنم :d
براي هر چيزي كه بخواي بخري بايد شير كني.فقط اگر free باشه ميتوني بدون شير دانلود كني.نه فرقي ندارهعر بازی بخوای dlc بگیری باید حتما *** شر کرد ؟ منطقه فرق نداره مثلا من اکانتم اروپا یا امریکا باشه.
- - -ویرایش - - -
عر بازی بخوای dlc بگیری باید حتما *** شر کرد ؟ منطقه فرق نداره مثلا من اکانتم اروپا یا امریکا باشه.
باید اکانت Windows Live بسازی.دوستان یکی بگه که چطور میتونم hotmail یا outlook رو به live تبدیل کنم؟دارم ااکانت لایو میسازم گیر میده میگه hotmail یا outlook رو قبول نداره
اگه می خوای بخری مثل ایتم های دیگه میتونی بخری.بصورت مجانی هم میتونی استفاده کنی.از طریق برنامه هایی مثل هرایزن ولی گیمر پیک های جدید سخت گیر میاد.سلام دوستان
ببخشید الان چطوری میشه از لایو Gamer Picture خرید؟؟
اگه گلد تریل باشه اضافه نمیشه ولی درباره ی گلد های کامل مطمعن نیستم فک کنم باید اضافه شه چون وقتی یه هفته مونده باشه به تموم شدنش خوده ایکس باکس اعلام میکنه که گلد رو تمدید کن.سلام دوستان
آقا یه سوال،من 7 روز از اکنت گلدم مونده اگه کد جدید وارد کنم این یه ماه به 7 روز اضافه میشه یا میاد جای اون؟
نه بن نمیشی و تا حالا هم من ندیدم کسی به این دلیل بن شه.اگر از طریق هورایزن GAMER PICTURE بریزم ، اون وقت بن نمیشم ؟
CM_Punkشما billing address رو كجا نوشتين اگه ميشه كامل توضيح بدين گلد يكماهمو ميخوام
یکی دو روز صبر کن احتمالن خودش درست شه.سلام . من تا دیروز راحت به لایو وصل میشدم ولی امروز همش بین نتورک و اینترنت ارور mtu میده . از مخابرات سرویس میگیرم . مشکل از کجاست ؟