همه چیز درباره ی Xbox Live

نميدونم.من خودم فقط با وي چي ان يك زماني ميتونستم شير كنم :d

عر بازی بخوای dlc بگیری باید حتما *** شر کرد ؟ منطقه فرق نداره مثلا من اکانتم اروپا یا امریکا باشه.

- - -ویرایش - - -

نميدونم.من خودم فقط با وي چي ان يك زماني ميتونستم شير كنم :d

عر بازی بخوای dlc بگیری باید حتما *** شر کرد ؟ منطقه فرق نداره مثلا من اکانتم اروپا یا امریکا باشه.

- - -ویرایش - - -

براي هر چيزي كه بخواي بخري بايد شير كني.فقط اگر free باشه ميتوني بدون شير دانلود كني.نه فرقي نداره

دوستان من یکم پوینت داشتم که بعد از آپدیت به ویزا کارتم انتقال داده شد ، چجوری بفهمم چقدر شده ( یعنی به چقدر پول تبدیل شده ) ؟؟؟ واحد پول های اکانتم هم پوند هست .

دوستان یکی بگه که چطور میتونم hotmail یا outlook رو به live تبدیل کنم؟دارم ااکانت لایو میسازم گیر میده میگه hotmail یا outlook رو قبول نداره
باید اکانت Windows Live بسازی.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

ببخشید الان چطوری میشه از لایو Gamer Picture خرید؟؟
اگه می خوای بخری مثل ایتم های دیگه میتونی بخری.بصورت مجانی هم میتونی استفاده کنی.از طریق برنامه هایی مثل هرایزن ولی گیمر پیک های جدید سخت گیر میاد.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
آقا یه سوال،من 7 روز از اکنت گلدم مونده اگه کد جدید وارد کنم این یه ماه به 7 روز اضافه میشه یا میاد جای اون؟
اگه گلد تریل باشه اضافه نمیشه ولی درباره ی گلد های کامل مطمعن نیستم فک کنم باید اضافه شه چون وقتی یه هفته مونده باشه به تموم شدنش خوده ایکس باکس اعلام میکنه که گلد رو تمدید کن.

سلام . من تا دیروز راحت به لایو وصل میشدم ولی امروز همش بین نتورک و اینترنت ارور mtu میده . از مخابرات سرویس میگیرم . مشکل از کجاست ؟

اگر از طریق هورایزن GAMER PICTURE بریزم ، اون وقت بن نمیشم ؟
نه بن نمیشی و تا حالا هم من ندیدم کسی به این دلیل بن شه.

- - -ویرایش - - -

شما billing address رو كجا نوشتين اگه ميشه كامل توضيح بدين گلد يكماهمو ميخوام
CM_Punk
موقع خرید کردن از لایو از شما بیلینگ اینفورمیشن درخواست میشه.منم یک ماه گلد میخوام

- - -ویرایش - - -

سلام . من تا دیروز راحت به لایو وصل میشدم ولی امروز همش بین نتورک و اینترنت ارور mtu میده . از مخابرات سرویس میگیرم . مشکل از کجاست ؟
یکی دو روز صبر کن احتمالن خودش درست شه.

سلام بچه ها من چند ماهی Xbox گرفتم وقتی می خوام وصل بشم به لایو میگه باید آپدیت کنم
برا وصل شدن به لایو میگه باید آپدیت کنی ، اگه آپدیت کنم میتونم بازی های که دارم رو بازی کنم یه موقع بن نشم ، در ضمن بازی جدید رو همه رو اجرا میکنه
خیلی ممنون میشم کمکم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or