همه چیز درباره ی Xbox Live

من خودم همه این چیزا رو میدونم قبلا هم با اکس باکس و هم با pc آنلاین بازی کردم.
سوال:
سلام دوستان من میخوام اینترنت بگیرم، بین پارس آنلاین و آریا فون، برای آنلاین بازی کردن و هم اینکه سرعت دانلود خوب باشه کدوم رو توصیه میکنید؟
پارس آنلاین ولی شنیدم برا وصل شدن به لایو مشکل داره ولی پینگش خوبه.

دوستان سلام یکی از دوستان بنده مشکلی براش پیش اومده وقتی که در شبکه لایو هست هدست رو به دسته میزنه ولی دسته حتی هدست رو نمیشناسه نه صدا از هدست پخش میشه نه میتونه حرف بزنه مشکل چیه؟

به احتمال زیاد مایکرو داره آپدیت جدید میده یا داره سرور هاشو تعمییر می کنه چون نمی تونی به لایو وصل شی چه با ایکس باکس چه با کامپیوتر

- - -ویرایش - - -

به احتمال زیاد مایکرو داره آپدیت جدید میده یا داره سرور هاشو تعمییر می کنه چون نمی تونی به لایو وصل شی چه با ایکس باکس چه با کامپیوتر
مثل اینکه تعمییر سرور بوده

سلام بچه ها تو رو خدا کمک منم اینتر پارس گرفتم وقتی میخوام به لایو وصل بشم ارور mtu میده نمیدونم باید چیکار کنم تو رو خدا کمک کنید
بچه ها تو رو خدا کمک کنید یکی نوشته بود پارس داره و مجبوره بریج کانکت میزنه این بریج کانکت چیه اصلا قشیه چیه چرا با پارس نمیشه تو رو خدا کمک

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها تو رو خدا کمک منم اینتر پارس گرفتم وقتی میخوام به لایو وصل بشم ارور mtu میده نمیدونم باید چیکار کنم تو رو خدا کمک کنید
بچه ها تو رو خدا کمک کنید یکی نوشته بود پارس داره و مجبوره بریج کانکت میزنه این بریج کانکت چیه اصلا قشیه چیه چرا با پارس نمیشه تو رو خدا کمک
2 ساله ملت دارن میگن پارس میبنده MTU رو روی یه عدد محدود که نمیشه باهاش لایو وصل شد بعد شما بدون تحقیق رفتی پارس آفلاین گرفتی؟؟ آخه چرا ! متاسفانه باید عوض کنی از یه ISP دیگه بگیری اینترنت.شایدم راهی باشه ولی بعید میدونم. اگه کسی بلده به این بنده خدا بگه.

دوستان سلام یکی از دوستان بنده مشکلی براش پیش اومده وقتی که در شبکه لایو هست هدست رو به دسته میزنه ولی دسته حتی هدست رو نمیشناسه نه صدا از هدست پخش میشه نه میتونه حرف بزنه مشکل چیه؟

هدست اش خرابه به احتمال زیاد یا توی تنظیم هاش صدا رو بسته ولی معمولا وقتی هدست روشن میشه باید صدا برسه وگرنه اون هدست قطعا خرابه.

بچه ها تو رو خدا هر کی هر راهی به ذهنش میرسه کمک کنه خیلی نیاز دارم

من تو چنتا پست بالاتر گفتم تو فروم هم که بگردی دوستان پارس انلاینی اکثرا با لایو مشکل دارند که پارس اگر از وای فای بخوای استفاده کنی ارور mtu میده تنها راهش اینه که مودم بریج کانفیگ کنی یوز و پسورد داخل خود ایکس باکس وارد کنی و کانکنت بشی راحترین رااهش همینه البته راه شیر کردم پی سی با کنسول هم هست که روش پر در دردسر تریه با کابا لن مودمو وصل کن به کنسول و....

آخرین ویرایش:
من تو چنتا پست بالاتر گفتم تو فروم هم که بگردی دوستان پارس انلاینی اکثرا با لایو مشکل دارند که پارس اگر از وای فای بخوای استفاده کنی ارور mtu میده تنها راهش اینه که مودم بریج کانفیگ کنی یوز و پسورد داخل خود ایکس باکس وارد کنی و کانکنت بشی راحترین رااهش همینه البته راه شیر کردم پی سی با کنسول هم هست که روش پر در دردسر تریه با کابا لن مودمو وصل کن به کنسول و....
مجید داداش دمت گرم فقط یه چیزی این بریج کانفیگ به اینترم ضرر نمیزنه؟ بعد میگم چجوری باید بریج کانفیگ کرد؟

مجید داداش دمت گرم فقط یه چیزی این بریج کانفیگ به اینترم ضرر نمیزنه؟ بعد میگم چجوری باید بریج کانفیگ کرد؟

کانفیگ بریج معناش ساده اش اینه که شما مودم از حالت اتوماتیک یا pppoe خارج میکنی و برای کانکت شدن نیاز به ساخت کانکشن داری که در این حالت یوز و پسورد را بجای داخل مودم داخل کنسولت وارد میکنی توضیحات کامل اینجاhttp://forum.bazicenter.com/thread9817/ هست میتونی جواب سوالاتو پیدا کنی اگر مشکل داشتی هم من هم دوستان کمکت میکنند

منم پارس دارم و همین مشکل MTU رو داشتم که از وقتی که رو بریج تنظیم کردم دیگه مشکلی ندارم.منتهی الان دو مودمی کار میکنم.یعنی یک مودم چهار پورت برای Pc و وایرلس گذاشتم که روی pppoe تنظیمه.
و وقتی میخوام بازی کنم خاموشش میکنم و سیمش رو میزنم به مودم دیگم که تک پورت هست و روی بریج تنظیمه.
متاسفانه هر کاری کردم روی مودم چهار پورتم وقتی رو بریج تنظیم میکنم فقط یا کنسول کار میکنه یا پی سی.یعنی نمیشه دو تاش وصل بشه نمیدونم چرا؟! بعد برای وایرلسش چی میشه؟ دیگه با موبایل نمیشه کانکت شد.

همین مشکلات بود که من مودم قدیمیم رو آوردم و زدمش به 360.
کسی اگر میتونه منو تو تنظیمات مودم راهنمایی کنه که هم pc و هم 360 به یک مودمم وصل کنم و وایرلسم هم درست باشه.
مودمم Tp link هست.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

من الان بعد از قرنی تصمیم گرفتم برم لایو و دیدم که ازم آپدیت میخواد
خطرناک نیست برای فریمور کپی خور؟ نوبم دیگه :دی چه میشه کرد :دی

lt3 کردی هیچ نگران نباش آپدیت کن من خودم تویه لایوم.دوستان کسی هست که بلد باشه از داخل xbox اینترنتو قطع و وصل کنه؟من نمیخوام مودمو خواموش روشن کنم یا کابل اینترنتو بکنمو وصل کنم

من الان بعد از قرنی تصمیم گرفتم برم لایو و دیدم که ازم آپدیت میخواد
خطرناک نیست برای فریمور کپی خور؟ نوبم دیگه :دی چه میشه کرد :دی
اگه ال تی 3 داری یعنی اگه میتونی بازی های جدید رو اجرا کنی اشکالی نداره میتونی آپدیت کنی و حجمش هم حدود 100 مگ هست.

- - -ویرایش - - -

با GIFT CARD XBOX میشه از لایو خرید کرد از ایران ؟ بدون کردیت کارت !؟؟
آره میشه

احتمالا فایل آپدیت کوراپت شده میتونی از سایت رسمی ایکس باکس دانلود کنی.

والا الان داشبورد روی ورژن
[h=1]2.0.16203.0 هست[/h]آپدیت جدبدتر هست رو سایت microsoft
[h=1]2.0.16537.0[/h]نیازی هست آپدیت کنم؟؟؟

تاثیری تو از بین بردن پیغام آپدیت هنگام sign In تو Live داره؟؟

تاثیری روی LT3.0 داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or