XboxLiveVirus
کاربر سایت
نه اجباری نیست و فقط یه بار میتونی مجانی عوض کنی بعدش باید 800 پوینت فک کنم میشه 9 دلار برا عوض کردنش بدی راستی گیمرتگت رو هم بگو تا ادت کنم.میگم قبل از وصل شدن باید اسم آیدی رو عوض میکردم?
By Tapatalk
نه اجباری نیست و فقط یه بار میتونی مجانی عوض کنی بعدش باید 800 پوینت فک کنم میشه 9 دلار برا عوض کردنش بدی راستی گیمرتگت رو هم بگو تا ادت کنم.میگم قبل از وصل شدن باید اسم آیدی رو عوض میکردم?
By Tapatalk
نه اجباری نیست و فقط یه بار میتونی مجانی عوض کنی بعدش باید 800 پوینت فک کنم میشه 9 دلار برا عوض کردنش بدی راستی گیمرتگت رو هم بگو تا ادت کنم.
نه هیچ اتفاقی نمی افته.پوینت هم تو داشبورد جدید به پول رایج رجین اکانت شما تبدیل شدهآخه میترسم پوینت ها از بین بره امکان داره?
By Tapatalk
چطوری میشه استفاده کرد ازش!؟ پوینت های منم تبدیل شده اما نمی تونم خرید کنم!نه هیچ اتفاقی نمی افته.پوینت هم تو داشبورد جدید به پول رایج رجین اکانت شما تبدیل شده
چطوری میشه استفاده کرد ازش!؟ پوینت های منم تبدیل شده اما نمی تونم خرید کنم!
وقتی به لایو وصل میشید خودش بهتون یه گیمرتگ میده و میتونین فقط یک بار رایگان عوضش کنین,برای دفعات بعد باید 800 پوینت بدین.آخه میترسم پوینت ها از بین بره امکان داره?
By Tapatalk
وقتی به لایو وصل میشید خودش بهتون یه گیمرتگ میده و میتونین فقط یک بار رایگان عوضش کنین,برای دفعات بعد باید 800 پوینت بدین.
فقط اسم گیمرتگتون عوض میشه و هیچ کاری به پوینتتون نداره.
اگه تا به حال به لایو وصل نشدید پوینت از کجا اوردین؟اگه منظورتون گیمراسکور که اونم تغییر نمیکنه.
چطوری میشه استفاده کرد ازش!؟ پوینت های منم تبدیل شده اما نمی تونم خرید کنم!
نگاه برای استفاده باید ویزا داشته باشی و همینطور وی.پی.ان ...
همینطور که گفتم ویزا هم گرونه اما جعلی هم هست و برای share هم که روش هست بگردید پیدا میکنید .
میزان مهارتتون رو نشون میده.مگه اسکور ها به درد نمیخوره?
اره همون قدر میدهاگر من بجای گیفت کارد لایو پوینت بگیرم .اندازه ی همون قد پوینت بهم پول میده؟؟
فرقی نمی کنه شما پوینت هم بخری تبدیل میشه بخداچند دلاری اومده؟ وحدود قیمتش چیه؟
پس من الان خیلی ماهرم دیگه؟میزان مهارتتون رو نشون میده.
این آپدیت ها همون آپدیتای بازیه دیگه فقط حجمش در چه حده 100 مگ بیشتره?
By Tapatalk