همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان یک سوال تو پارتی چت که هستم صدای هیچ کسی جز کسانی که تو فرند لیستم هستند را ندارم جلوی اسمشون ایکون داری مثل اینکه اونهارو میوت کرده باشم نه اونها صدای من دارند نه من صدای اونهارو دارم مشکل چیه ولی من اونها میوت نکردم خیلی نگاه کردم تو منو اما هیچ جایی که همچین تنظیماتی داشته باشه پیدا نکردم ؟؟؟کسی میدونه چه باید کرد و مشکل من چیه ؟؟؟

جدا؟داره هک میشه؟چجوری؟:|

صد در صد هک میشه چون که یکسری در آمدشون از این راهه و با هک یه کنسول جدید کلی پول به جیب میزنن
فقط یا چیز که من رو نگران میکنه این نظارت های مایکروسافت که قطعا یه عده تا 1 سالی باید مرطب بن بشن تا یه کپی خور خوب بیاد
یه چیز دیگه هم هست اونم ایککه بازی ها داره رو blure وارد بازار میشه با توجه به قیمت دیسک خام این بازی ها باید دید که کپی کردنشون چقدر به صرفه خواهد بود با توجه به اینکهقیمت هر دیسک در حدود 30 تومنه

By Tapatalk

صد در صد هک میشه چون که یکسری در آمدشون از این راهه و با هک یه کنسول جدید کلی پول به جیب میزنن
فقط یا چیز که من رو نگران میکنه این نظارت های مایکروسافت که قطعا یه عده تا 1 سالی باید مرطب بن بشن تا یه کپی خور خوب بیاد
یه چیز دیگه هم هست اونم ایککه بازی ها داره رو blure وارد بازار میشه با توجه به قیمت دیسک خام این بازی ها باید دید که کپی کردنشون چقدر به صرفه خواهد بود با توجه به اینکهقیمت هر دیسک در حدود 30 تومنه

By Tapatalk
به احتمال زیاد یه راهی هم پیدا میشه که بشه بازی ها رو از روی هارد اجرا کرد

سلام.خسته نباشید من یه گلد 1 ماهه گرفتم اما وقتی وارد می کنم ازم آدرس و کد بستی و شماره تلفن میخواد از انگلیس.میشه یه دونه بهم بدید؟؟ممنون میشم.

آقا اوکی شد :x

آخرین ویرایش:
سلام.خسته نباشید من یه گلد 1 ماهه گرفتم اما وقتی وارد می کنم ازم آدرس و کد بستی و شماره تلفن میخواد از انگلیس.میشه یه دونه بهم بدید؟؟ممنون میشم.

آقا اوکی شد :x

یه سایت خوب در این زمینه
http://livecard.ir/
آدرسهایی که شما خواسته بودید رو هم داره
اینها در واقع آدرس دفاتری است که داره کارت لایو عرضه میکنه

By Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or