من هنوز مودمو ریستارت نکردم دارم میبینم که پیداش بکنم. قبل از ریستارت مودم هم هست گزینش؟! یا بعد ریستارت به منو اضافه میشه؟!:dنه معنیه لقوی فرق میکنه
مگه میشه یه خورده بیشتر بگرد کویک ستاب هم میگن بهش
Setup Wizard
من هنوز مودمو ریستارت نکردم دارم میبینم که پیداش بکنم. قبل از ریستارت مودم هم هست گزینش؟! یا بعد ریستارت به منو اضافه میشه؟!:dنه معنیه لقوی فرق میکنه
مگه میشه یه خورده بیشتر بگرد کویک ستاب هم میگن بهش
Setup Wizard
من هنوز مودمو ریستارت نکردم دارم میبینم که پیداش بکنم. قبل از ریستارت مودم هم هست گزینش؟! یا بعد ریستارت به منو اضافه میشه؟!:d
وایرلس هم داره که به موبایلم وصل میشهمنظورم این بود که از یه هدست بهتر میشه استفاده کرد? یا نه
By Tapatalk
سلام
این چند روزه پینگتون چطور بوده؟ مال من بین 500 تا 1000 شده![]()
بازی رو باید آپدیت کنی.بچه ها من یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی تو داشبورد وهرد اکانت لایو میشم مشکل نداره وقتی وارد بازی میشم از اکانت sighn out میکنه باید دوباره وهرد بشم بعد از اینکه بازی 6م تموم میشه دوباره به داشبورد بر میگردم دوباره sighn out میشه
مشکل از چیه?
By Tapatalk
درست شدآقا من یه مشکلی دارم اکانت به لایو وصل میشه ولی تو داشبورد به لایو وصل نیست
رفتم یه مودم TP LINK خریدم خودمو راحت کردم:dالانه که مدیرا بیفتن پست هایه مارو پاک کن
یه خورده بگرد
نه هیچ فرقی نمیکنه چه ریست بشه چه نشه
آقا من یه مشکلی دارم اکانت به لایو وصل میشه ولی تو داشبورد به لایو وصل نیست
- - -ویرایش - - -
درست شد
نه اگه به بخش تک نفره مربوط شه اشکالی نداره.استفاده از سیو های کامل بازی ها که در اینترنت هست باعث بن میشه؟
همچنین ادیت سیو ها باعث بن میشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان موقع ورود به x live این ارور میاد : Code : 831188FE
منظورش چیه ؟؟