همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان اکه لطف کنید یه سایتی معرفی کنید واسه تایتل اپدیت ممنون میشم با خوده ایکس باکس به خدا نزدیک 1 ساعت طول کشید 65 مگ دان کنه
البته یکی دو تا سایت پیدا کردم لینک مستقیم نبود اپدیت ghost هم که 105 مگه فک کنم 2 ساعت بکشه
مرسی

دوستان اکه لطف کنید یه سایتی معرفی کنید واسه تایتل اپدیت ممنون میشم با خوده ایکس باکس به خدا نزدیک 1 ساعت طول کشید 65 مگ دان کنه
البته یکی دو تا سایت پیدا کردم لینک مستقیم نبود اپدیت ghost هم که 105 مگه فک کنم 2 ساعت بکشه
مرسی
XBUC.com

من یه بار ایکس باکسم رو با فلش اپدیت کردم یه چراغ ایکس باکسم قرمز شد
از خود xbox.com هم دان کرده بودم وقتی دیدم قرمز شد از پریز برق کشیدم وقتی دوباره وصل کردم ایکس باکسم اپدیت شد
کسی میدونه چرا قرمز شد

من یه بار ایکس باکسم رو با فلش اپدیت کردم یه چراغ ایکس باکسم قرمز شد
از خود xbox.com هم دان کرده بودم وقتی دیدم قرمز شد از پریز برق کشیدم وقتی دوباره وصل کردم ایکس باکسم اپدیت شد
کسی میدونه چرا قرمز شد
منم این اولین باری بود که با فلش اپدیت کردم ـو قرمز شد ! یا خدا . مردم از ترس .
من که میرم مثه قبلا از لایو اپدیت کنم .

برای اینکه از لایو بن نشیم حتما برای انلاین بازی کردن باید دستگاه کپی خور نباشه؟

خیر دستگاهتونم اگه کپیخور باشه میتونین فقط باید یکسری نکات رو رعایت کنید ک مهمتریناشون اینه ک از دیسک burnermax استفاده کنید...بازیهایی که قبل از تاریخ عرضه‌ی رسمی لیک میشن رو تا موقع عرضه بازی نکنین...از جابجایی DLC و Xbla بین چند پروفایل خودداری کنید...

ببخشيد كه با تأخير سوالم رو مطرح ميكنم 1- اولا من از وست بازي 25 دلار گيفت خريدم چون ديگه پوينتها كار نميكنن و بايد گيفت كارد بخريم و تمامي مراحل ثبت رو به درستي طي كردم و در آخر پيام Succecfully رو نشون داد و اكانتم لايو شد ولي الان توي بيشتر بازيها مثل payday2 و چند تاي ديگه موقع وصل شدن به لايو ميگه شما دسترسي به اين قابليت رو ندارين مشكل از چيه؟ 2- اين 25 دلاري كه من دادم ميتونم بپرسم كجا رفتش نه ميتونم فيلم دانلود كنم نه موزيك و نه بازي خوب پس به چه دردي خورده فقط همين كه لايو بشم اونهم مشكل داره؟ 3- فرض مثال الان ميخوام چند تا بازي Arcade دانلود كنم ولي وقتي به پروسه دانلود ميرسه اعتبار اكانتم 0 هستش چرا؟ با تشكر فراوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or