ارزون ترین هدست برا اکس باکس 15 تا 20 تومن هست که مغازه دارا از داخل جعبه ی خوده اکس باکس ها برمی دارن و می فروشن.دوستان یه هدفون ارزون قیمت واسه لایو اگه میشه بهم معرفی کنید ممنون میشم
چه اروری میده؟الآن 1 ساعت که دارم تلاش میکنم ولی نمیتونم به لایو وصل بشم از طریق pc خیلی راحت وارد اکانت میشم
اینترنت ام خوبه سرعت در حد 2 مگ
کش دستگاه رو هم پاک کردم
پسورد رو هم رسیت کردم
ولی تو تست network connection مرحله اتصال به لایو رد نمیشه
چیکار کنم?
دیشب داشتم بازی میکردم
By Tapatalk
چه اروری میده؟
اگه mtu باشه فرداش باید درست شه.تا فردا صب کن ببین درست میشه یا نه.
ارزون ترین هدست برا اکس باکس 15 تا 20 تومن هست که مغازه دارا از داخل جعبه ی خوده اکس باکس ها برمی دارن و می فروشن.
باید از طریق داشبور اقدام به خرید کنی.چون از داشبورد کارت اعتباری نمی خواد.منظور شیر کردن دوستان هم شیر کردن VپیN بود که یه مقدار سخته شایدم چون من بلد نیستم میگم سختهدرود دوستان یک سوال من یه ۵۰ دلاری گیفت خریدم العان نه از طریق xbox.com میتونم خرید کنم و نه از طریق خود live چجوری باید خرید کنم همش کارت اعتباری میخواد اون وقت این شر کردن که گفتند دوستان میشه از این راه خرید کرد چجوریه لطفا یه توزیح در مورد شر کردن x360 با pc رو هم اگه میدونید بگید گرفتار شدم:d
این point به چه دردی و خوره من که الان سه ماهه دارم میگیرد م هیچ جا ا وپیدا ندارم بشه از این استفاده کرد میشه یکی مثال بزنه
By Tapatalk
از طریق سایت نمیشه خرید کنی باید از داشبورد با تغیر آی پی خرید کنی.سلام دوستان من یه کد 10 دلاری برای اکانتهای آمریکا از ماتریکس گیم خریدم و کد رو هم وارد کردم و نوشت 10 دلار اضافه شد و ایمیل هم اومد برام که 10 دلار به حسابتون اضافه شد. اما وقتی میخوام خرید بکنم میگه شما هیچ روش پرداختی رو انتخاب نکردید و وقتی هم گزینه انتخاب روش پرداخت رو میزنم میگه یه کارت اعتباری معتبر در آمریکا رو اطلاعاتشو وارد کنم.
سوال: حالا من باید چی کار کنم برای اینکه خرید کنم؟