همه چیز درباره ی Xbox Live

ارور میده !
Sorry, we couldn't get authorization for this
چیکار کنم با این ارور؟؟؟؟

من موندم کسایی که میگن مجانیه ایا لطیفه میگن
بله شما باید چیز پی ان شیر کنی رو xbox
دقیقا همین پیغامو به من میده
گول یه عده ادمه سود جو رو نخور میگن بیا ما برات انجام میدیم ولی با کردیت کارت
با همون گیفتش میشه خرید کرد ولی با این قانون جدیده ماکروسافت فقط از طریق خوده xbox میشه خرید کرد
تو لبتاب میگه کریدیت کارت اضافه کن مبلغه اکانتت تو لبتاب معلوم نمیشه باید بری
تو حساب ماکروسافتت نه تو xbox تو خوده اکانت از طریق لبتاب بعد اونجا بقله یوزرت زده چند دلار داری

Last edited by a moderator:
سلام من یک مودم ۴ پورت وایرلس دارم که موقع اتصال به لایو قسمت وصل شدن به لایو ارور میده یا تو قسمت اینترنت ( تست نتورک کنسول) هر کار کردم وصل نمیشه . از مخابراتم سرویس میگیرم . حالا جالب اینجاست که یه مودم تک پورت معمولی هم دارم که با همین خط سرویس به راحتی به لایو وصل میشه . حالا نمی دونم مشکل از چیه .؟ مودمای چهار پورت تنظیمات خاصی دارن یا نه ؟

سلام من یک مودم ۴ پورت وایرلس دارم که موقع اتصال به لایو قسمت وصل شدن به لایو ارور میده یا تو قسمت اینترنت ( تست نتورک کنسول) هر کار کردم وصل نمیشه . از مخابراتم سرویس میگیرم . حالا جالب اینجاست که یه مودم تک پورت معمولی هم دارم که با همین خط سرویس به راحتی به لایو وصل میشه . حالا نمی دونم مشکل از چیه .؟ مودمای چهار پورت تنظیمات خاصی دارن یا نه ؟

نه شما مودمو یه بار ریست کن کن دوباره تنظیم کن
بعد وصلش کن به دستگاهت مشکلت حل میشه
اگه نشد که فکر نمیکنم نشه.مدله مودمتو بگو

- - -ویرایش - - -

منظورم این بود که از یه هدست بهتر میشه استفاده کرد? یا نه

By Tapatalk

بله میشه هدست بهتر هم خرید وصل کرد
فقط باید بدونی قبل از خرید به xbox میخوره یا نه
یه هدست هستش که چند تا جاییزه گرفته و بهترین هدست xbox live هستش
تو ایران هم هست ولی کمه 350تومنه
اینم لینکش
http://en-de.sennheiser.com/gaming-headset-xbox-ps3-pc-mac-stereo-u-320

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان. من میخوام به لایو وصل شم تو تستش جلوی نتورک و اینترنت تیک میزنه ولی جلو لایو ضربدر میزنه و وصل نمیشه. چیکار باید بکنم؟

با سلام
شما اولین باری هست که به لایو وصل میشید؟؟
مودمتون حتما dlinkکه فکر کنم؟؟
بعضی از مودم ها اذیت میکنن ادمو
شما یه بار مودمو ریست و دوباره تنظیم و وصل شد..بیشتر مشکلات تو این کار حذف میشه ..چون منم بین چند تا مودمی که تست کردم dlink ها بیشتر اذیت میکنن
tp link در ضمینه پایداری تو زمینه لایو خیلی بهتره حتی تو منبع رسمی هم ذکر شد و خودم هم شاهد بودم
.
ورود شما رو تو لایو تبریک میگم انشالله که همیشه از برنر و بعد از رلیز بازی هارو انجام بدید

با سلام
شما اولین باری هست که به لایو وصل میشید؟؟
مودمتون حتما dlinkکه فکر کنم؟؟
بعضی از مودم ها اذیت میکنن ادمو
شما یه بار مودمو ریست و دوباره تنظیم و وصل شد..بیشتر مشکلات تو این کار حذف میشه ..چون منم بین چند تا مودمی که تست کردم dlink ها بیشتر اذیت میکنن
tp link در ضمینه پایداری تو زمینه لایو خیلی بهتره حتی تو منبع رسمی هم ذکر شد و خودم هم شاهد بودم
.
ورود شما رو تو لایو تبریک میگم انشالله که همیشه از برنر و بعد از رلیز بازی هارو انجام بدید
1- منظورتون از ریست اینه که همون دگمه ریست که روی مودم هست رو بزنم؟
2- چجوری تنظیم کنم؟!
:d
-------------------------
نه قبلا هم تو لایو بودم منتهی اون موقع به لایو وصل نمیشد منم سوالی نرفتم جایی بپرسم(1سال پیش) یبار کنسولو روشن کردم دیدم وصل شد و از اون موقع مشکلی نداشتم تا 3-4 ماه که لایو رو ول کردم الان دوباره کارت گلد خریدم تا به لایو دوباره بپیوندم اما بازم دیدم مشکلات 1 سال پیشو داره ایجاد میشه گفتم این دفعه میپرسم:dاره مودمم DLink هست

آخرین ویرایش:
1- منظورتون از ریست اینه که همون دگمه ریست که روی مودم هست رو بزنم؟
2- چجوری تنظیم کنم؟!
:d
-------------------------
نه قبلا هم تو لایو بودم منتهی اون موقع به لایو وصل نمیشد منم سوالی نرفتم جایی بپرسم(1سال پیش) یبار کنسولو روشن کردم دیدم وصل شد و از اون موقع مشکلی نداشتم تا 3-4 ماه که لایو رو ول کردم الان دوباره کارت گلد خریدم تا به لایو دوباره بپیوندم اما بازم دیدم مشکلات 1 سال پیشو داره ایجاد میشه گفتم این دفعه میپرسم:dاره مودمم DLink هست

اره پس شما مشکلت با ریست 100% حل میشه شما دکمه ریست پشت مودمو در حالت روشن 30ثانیه نگهر دار یا یه خورده بیشتر
ریست میشه.
بعد کابل لن رو بین مودم و کامپیوترت وصل کن
و تو بروزرت اینو بزن
192.168.1.1
یا
168.192.1.1
دقیقا یادم نیست کدوم بودش ولی ببین کدومش کار میکنه
بعد یوزر و پس مودمتو بزن اگه قبلا عوضش نکردی یوزر و پست میشه admin
رفتی اونجا و ستاپ ویزاردو پیدا کن و بزن زنگ بزن پشتیبانی سرویس دهندت و مقادیر لازمه رو اونجا بزن خودش راهنماییت میکنه
بعد تمام حالا کارش تموم شد مودمو بزن به دستگاه و لذت ببر

اره پس شما مشکلت با ریست 100% حل میشه شما دکمه ریست پشت مودمو در حالت روشن 30ثانیه نگهر دار یا یه خورده بیشتر
ریست میشه.
بعد کابل لن رو بین مودم و کامپیوترت وصل کن
و تو بروزرت اینو بزن
192.168.1.1
یا
168.192.1.1
دقیقا یادم نیست کدوم بودش ولی ببین کدومش کار میکنه
بعد یوزر و پس مودمتو بزن اگه قبلا عوضش نکردی یوزر و پست میشه admin
رفتی اونجا و ستاپ ویزاردو پیدا کن و بزن زنگ بزن پشتیبانی سرویس دهندت و مقادیر لازمه رو اونجا بزن خودش راهنماییت میکنه
بعد تمام حالا کارش تموم شد مودمو بزن به دستگاه و لذت ببر
ستاپ ویزارد که نداره مودمم ولی یه Advanced Setup داره. که روش که میزنی چنتا زیرشاخه داره که شامل اینها میشه: WAN-LAN-NAT-PARENTAL CONTROL-QUALITY OF SERVICE-ROUTING-DNS-DSL-PPTP-INTERFACE GROUP-IPSEC-CERTIFICATE
که مثلا رو LAN که میزنی یه سری تنظیمات مثل IP ADDRES و SUBNET MASK و تعدادی تنظیمات دیگه هست.
با این توصیفات Advanced Setting همون Setup Wizard که میگفتی؟:d

ستاپ ویزارد که نداره مودمم ولی یه Advanced Setup داره. که روش که میزنی چنتا زیرشاخه داره که شامل اینها میشه: WAN-LAN-NAT-PARENTAL CONTROL-QUALITY OF SERVICE-ROUTING-DNS-DSL-PPTP-INTERFACE GROUP-IPSEC-CERTIFICATE
که مثلا رو LAN که میزنی یه سری تنظیمات مثل IP ADDRES و SUBNET MASK و تعدادی تنظیمات دیگه هست.
با این توصیفات Advanced Setting همون Setup Wizard که میگفتی؟:d
نه معنیه لقوی فرق میکنه
مگه میشه یه خورده بیشتر بگرد کویک ستاب هم میگن بهش
Setup Wizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or