همه چیز درباره ی Xbox Live

- - -ویرایش - - -

فرقی نمی کنه شما پوینت هم بخری تبدیل میشه بخدا

- - -ویرایش - - -

[/QUOTE]
مشکل اینه که قبلا هم پوینت داشتم خرید نمیشه کرد.گفتم شاید گیفت بگیرم فرق داشته باشه هم پوینتم زنده بشه .هم چون گیفت هست سریال چک کنن خریدم ازاد بشه. الان خرید دیگه ازاد شد دوباره؟ محدودیت برداشته شد؟

- - -ویرایش - - -

فرقی نمی کنه شما پوینت هم بخری تبدیل میشه بخدا

- - -ویرایش - - -
مشکل اینه که قبلا هم پوینت داشتم خرید نمیشه کرد.گفتم شاید گیفت بگیرم فرق داشته باشه هم پوینتم زنده بشه .هم چون گیفت هست سریال چک کنن خریدم ازاد بشه. الان خرید دیگه ازاد شد دوباره؟ محدودیت برداشته شد؟[/QUOTE]
محدودیت از لحاظ تحریم فک نکم و شما هنوز با ای پی ایران نمیتونی خرید کنی ولی این رو می دونم که کریدیت کارت لازم نیست.

- - -ویرایش - - -

نه نمیشه فقط بعضی بازیا چند روز مجانی هست آنلاینشون
نه عزیز اون آنلاین پسشون هست که بصورت تریل مجانی هست چند روز در هر صورت برای بازی کردن در لایو به گلد احتیاج هست البته راه های غیر قانونی هم وجود داره که میشه پول گلد نداد و مایکروسافت رو دور زد.

- - -ویرایش - - -

اگه آپدیت نکنم نمیزاره تا آنلاین بازی کنم

By Tapatalk
نه اشکالی نداره آپدیت کن.

مشکل اینه که قبلا هم پوینت داشتم خرید نمیشه کرد.گفتم شاید گیفت بگیرم فرق داشته باشه هم پوینتم زنده بشه .هم چون گیفت هست سریال چک کنن خریدم ازاد بشه. الان خرید دیگه ازاد شد دوباره؟ محدودیت برداشته شد؟
محدودیت از لحاظ تحریم فک نکم و شما هنوز با ای پی ایران نمیتونی خرید کنی ولی این رو می دونم که کریدیت کارت لازم نیست.

- - -ویرایش - - -

QUOTE]
با همون روش قبلی که با هیلتر اوکی خرید میداد باز میشه؟

- - -ویرایش - - -

QUOTE]
با همون روش قبلی که با هیلتر اوکی خرید میداد باز میشه؟
من چون از موقع داشبورد جدید تا الان چیزی نخریدم اطلاعی ندارم ولی احتمالا بشه از طریق سایت مثل سابق خرید کرد

دیروز داشتم با یکی از دوستام که تازه تو لایو پیدا کرده بودم میگشتم من رو برد خونه این رو نشونم داد
دگه هیچ حرفی نمیزنم:
qy9edypu.jpg

duqu9y7a.jpg

By Tapatalk

سلام. اگه يه كد ٤٨ ساعته بخريم واردش كنيم تو شبكه ايكس باكس لايو بعد ٥ ديقه يه كد ٤٨ ساعته ديگه رو هم بزنيم امكانش هست كدا رو باطل كنه؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام. اگه يه كد ٤٨ ساعته بخريم واردش كنيم تو شبكه ايكس باكس لايو بعد ٥ ديقه يه كد ٤٨ ساعته ديگه رو هم بزنيم امكانش هست كدا رو باطل كنه؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

کد های 48 ساعت بهم دیگر اضافه نمی شند.یعنی زمانی که شما یک 48 ساعت می زنی ساعت 9 صبح از همین تاریخ تا 48 ساعت می توانید استفاده کنید اگر بطور مثال یک ساعت بعد یک 48 ساعت دیگر بزنید به انتهای ان اضافه نخواهد شد و تنها شمایک 48 ساعت را خراب کردید و از ساعت 10 صبح به مدت 48 ساعت زمان دارید تا از ان استفاده کنید.

دوستان من اگه یه بازی مثل geow:j رو قبل از ریلیز چند ماه پیش بازی کرده باشم راه هست که بتونم الان به لایو امن وصل بشم؟
به هر حال اگه می خوای آنلاین بازی کنی باید وصل شی فک نکنم دیگه الان خطری داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or