همه چیز درباره ی Xbox Live

مشکل اینه که قبلا هم پوینت داشتم خرید نمیشه کرد.گفتم شاید گیفت بگیرم فرق داشته باشه هم پوینتم زنده بشه .هم چون گیفت هست سریال چک کنن خریدم ازاد بشه. الان خرید دیگه ازاد شد دوباره؟ محدودیت برداشته شد؟
محدودیت از لحاظ تحریم فک نکم و شما هنوز با ای پی ایران نمیتونی خرید کنی ولی این رو می دونم که کریدیت کارت لازم نیست.

- - -ویرایش - - -

QUOTE]
با همون روش قبلی که با هیلتر اوکی خرید میداد باز میشه؟

محدودیت از لحاظ تحریم فک نکم و شما هنوز با ای پی ایران نمیتونی خرید کنی ولی این رو می دونم که کریدیت کارت لازم نیست.

- - -ویرایش - - -

QUOTE]
با همون روش قبلی که با هیلتر اوکی خرید میداد باز میشه؟
من چون از موقع داشبورد جدید تا الان چیزی نخریدم اطلاعی ندارم ولی احتمالا بشه از طریق سایت مثل سابق خرید کرد

دیروز داشتم با یکی از دوستام که تازه تو لایو پیدا کرده بودم میگشتم من رو برد خونه این رو نشونم داد
دگه هیچ حرفی نمیزنم:
qy9edypu.jpg

duqu9y7a.jpg

By Tapatalk

سلام. اگه يه كد ٤٨ ساعته بخريم واردش كنيم تو شبكه ايكس باكس لايو بعد ٥ ديقه يه كد ٤٨ ساعته ديگه رو هم بزنيم امكانش هست كدا رو باطل كنه؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام. اگه يه كد ٤٨ ساعته بخريم واردش كنيم تو شبكه ايكس باكس لايو بعد ٥ ديقه يه كد ٤٨ ساعته ديگه رو هم بزنيم امكانش هست كدا رو باطل كنه؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

کد های 48 ساعت بهم دیگر اضافه نمی شند.یعنی زمانی که شما یک 48 ساعت می زنی ساعت 9 صبح از همین تاریخ تا 48 ساعت می توانید استفاده کنید اگر بطور مثال یک ساعت بعد یک 48 ساعت دیگر بزنید به انتهای ان اضافه نخواهد شد و تنها شمایک 48 ساعت را خراب کردید و از ساعت 10 صبح به مدت 48 ساعت زمان دارید تا از ان استفاده کنید.

دوستان من اگه یه بازی مثل geow:j رو قبل از ریلیز چند ماه پیش بازی کرده باشم راه هست که بتونم الان به لایو امن وصل بشم؟
به هر حال اگه می خوای آنلاین بازی کنی باید وصل شی فک نکنم دیگه الان خطری داشته باشه.

دوستان یک سوال تو پارتی چت که هستم صدای هیچ کسی جز کسانی که تو فرند لیستم هستند را ندارم جلوی اسمشون ایکون داری مثل اینکه اونهارو میوت کرده باشم نه اونها صدای من دارند نه من صدای اونهارو دارم مشکل چیه ولی من اونها میوت نکردم خیلی نگاه کردم تو منو اما هیچ جایی که همچین تنظیماتی داشته باشه پیدا نکردم ؟؟؟کسی میدونه چه باید کرد و مشکل من چیه ؟؟؟

جدا؟داره هک میشه؟چجوری؟:|

صد در صد هک میشه چون که یکسری در آمدشون از این راهه و با هک یه کنسول جدید کلی پول به جیب میزنن
فقط یا چیز که من رو نگران میکنه این نظارت های مایکروسافت که قطعا یه عده تا 1 سالی باید مرطب بن بشن تا یه کپی خور خوب بیاد
یه چیز دیگه هم هست اونم ایککه بازی ها داره رو blure وارد بازار میشه با توجه به قیمت دیسک خام این بازی ها باید دید که کپی کردنشون چقدر به صرفه خواهد بود با توجه به اینکهقیمت هر دیسک در حدود 30 تومنه

By Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or