همه چیز درباره ی Xbox Live

این point به چه دردی و خوره من که الان سه ماهه دارم میگیرد م هیچ جا ا وپیدا ندارم بشه از این استفاده کرد میشه یکی مثال بزنه

By Tapatalk

زبان انجمن فارسی هستش...
پوینتم کاربردش برای کاربران لایو چیزهای زیادی هستش ک دیگه مهمترینشون خرید DLC هست و نیز تهیه‌ی کاستوم برای اواتار و ... چیز دیگه!
البته با آپدیت داشبورد اخر دیگه سیستم پوینت منسوخ و کلا وجه رایج هر منطقه وارد شده...

سلام دوستان من یه کد 10 دلاری برای اکانتهای آمریکا از ماتریکس گیم خریدم و کد رو هم وارد کردم و نوشت 10 دلار اضافه شد و ایمیل هم اومد برام که 10 دلار به حسابتون اضافه شد. اما وقتی میخوام خرید بکنم میگه شما هیچ روش پرداختی رو انتخاب نکردید و وقتی هم گزینه انتخاب روش پرداخت رو میزنم میگه یه کارت اعتباری معتبر در آمریکا رو اطلاعاتشو وارد کنم.
سوال: ​حالا من باید چی کار کنم برای اینکه خرید کنم؟

سلام دوستان من یه کد 10 دلاری برای اکانتهای آمریکا از ماتریکس گیم خریدم و کد رو هم وارد کردم و نوشت 10 دلار اضافه شد و ایمیل هم اومد برام که 10 دلار به حسابتون اضافه شد. اما وقتی میخوام خرید بکنم میگه شما هیچ روش پرداختی رو انتخاب نکردید و وقتی هم گزینه انتخاب روش پرداخت رو میزنم میگه یه کارت اعتباری معتبر در آمریکا رو اطلاعاتشو وارد کنم.
سوال: ​حالا من باید چی کار کنم برای اینکه خرید کنم؟
از طریق سایت نمیشه خرید کنی باید از داشبورد با تغیر آی پی خرید کنی.

دوستان اکه لطف کنید یه سایتی معرفی کنید واسه تایتل اپدیت ممنون میشم با خوده ایکس باکس به خدا نزدیک 1 ساعت طول کشید 65 مگ دان کنه
البته یکی دو تا سایت پیدا کردم لینک مستقیم نبود اپدیت ghost هم که 105 مگه فک کنم 2 ساعت بکشه
مرسی

دوستان اکه لطف کنید یه سایتی معرفی کنید واسه تایتل اپدیت ممنون میشم با خوده ایکس باکس به خدا نزدیک 1 ساعت طول کشید 65 مگ دان کنه
البته یکی دو تا سایت پیدا کردم لینک مستقیم نبود اپدیت ghost هم که 105 مگه فک کنم 2 ساعت بکشه
مرسی
XBUC.com

من یه بار ایکس باکسم رو با فلش اپدیت کردم یه چراغ ایکس باکسم قرمز شد
از خود xbox.com هم دان کرده بودم وقتی دیدم قرمز شد از پریز برق کشیدم وقتی دوباره وصل کردم ایکس باکسم اپدیت شد
کسی میدونه چرا قرمز شد

من یه بار ایکس باکسم رو با فلش اپدیت کردم یه چراغ ایکس باکسم قرمز شد
از خود xbox.com هم دان کرده بودم وقتی دیدم قرمز شد از پریز برق کشیدم وقتی دوباره وصل کردم ایکس باکسم اپدیت شد
کسی میدونه چرا قرمز شد
منم این اولین باری بود که با فلش اپدیت کردم ـو قرمز شد ! یا خدا . مردم از ترس .
من که میرم مثه قبلا از لایو اپدیت کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or