منم دقیق مشکل شما رو دارم از امروز صبح هر چه سینینگ میکنم همین ارور رو میده و الان 2 ساعته هی دارم مودم رو خاموش و روشن و کنسولو خاموش و روشن میکنم اما انگار نه انگار
سلام بنده یک ساله تو لایوم و برای نخستین بار بهم پیغام ارور MTU رو میده شما نمی دونید باید چیکار کنم ؟
داداش گلم mtu رو به 1480 انتقال دادم و mss رو 1400 اما نشد که نشد !وارد Config مودمتون بشید و جایی که pppoe را تعریف کردین گزینه MTU را پیداکنید و مقدارش را به حداقل 1300 برسانید
ببین دوست عزیز متاسفانه mtu که برای لازم لازم اس حداکثر باید روی 1492 باشه .من خودم هم مشکل شما را داشتم البته با مودم جدیدی که خریدم چون روی 1100 بود زمانی که تغییرش دادم به 1492 مشکل من حل شد البته قابل ذکر است که این MTU از سمت ISP مورد نظر تنظیم میشه شاید این رقم برای شما جواب نده.من دارم از مخابرات استفاده می کنم و با 1492 راحت وصل میشم .حالا شما باید ببینید دوستان با ISP که شما دارید با چه MTU أارند وصل می شند.داداش گلم mtu رو به 1480 انتقال دادم و mss رو 1400 اما نشد که نشد !
الان باید چیکار کنم؟
داداش گلم mtu رو به 1480 انتقال دادم و mss رو 1400 اما نشد که نشد !
الان باید چیکار کنم؟
داداش گلم mtu رو به 1480 انتقال دادم و mss رو 1400 اما نشد که نشد !
الان باید چیکار کنم؟
مشکل از ISP است که اینترنت گرفتی ازش .مطمئنا اونا تغییرات ایجاد کردن زمانی که MTU تا یک حدی در خوده ISP میره بالا عوض کردن MTU در روی مودم دیگر هیچ تاثیری نداره.اگر mtu به درستی عوض بشه تاثیر خیلی زیادی روی پینگ داره.البته از همه اینا مهمتر این است که کلا باید ISP بستر این را داشته باشه که یک همچین کاری انجام بده.در ارتباط با ریست کردن مودم دکمه سوزنیشو زدم و دوباره تنظیمش کردم جواب نداد!
دیروز که تمامی سرویس های لایو در قسمت نت ورک رو UP زده بود امروز بخش XBOX LIVE STORE رو ALERT زده بود !البته رفتم از طریق سایت سینگ شدم و الرتشو درست کردم!
من تا پریروز مثل گل برام کار میکرد دیروز و امروز نمی دونم چرا MTU ارور میده!
MTU رو به اعداد های خیلی مختلفی زدم دوباره کار نکرد!
حالا راه های باقی مونده رو نمی دونم دیگه!