همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان اینجا کسی DLC Apocalypse رو دانلود کرده ؟

من یه مشکلی دارم با پروفایل یکی از دوستام میزارم دانلود روی 1 درصد گیر میکنه و جلو نمیره . کنسول و مودم و ... رو هم خاموش روشن کردم 3-4 بار فایل رو پاک کردم بازم نشد از داخل بازی رفتم دانلود بازم نشد . باید چکار کنم که دانلود بشه

آخر اين پوينت ها كه جمع كردم به چه درد من ميخوره آخه
يكي چند تا مثال بزنه من روشن بشم آبي بسوزم

الان دیگه سیستم پوینت وجود نداره در شبکه لایو هر چی پوینت هم داشته باشید شما می توانید تبدیل کنید به دلار یا پوند یا یورو وبا کمک آن از شبکه لایو خرید کنید.به طور مثال الان برای بازی AC4 دو تا DLC اومده که فکر کنم هرکدامش 4$ باشه با استفاده از همین پوینت ها تبدیل شده می توانید خرید کنید.(البته یک عده ای معتقد هستند که خرید کردن با IP ایران یا قند شکن باعث بن شدن اکانت میشه بنابراین قبلش حتما مطمئن شو بعد خرید کن).
یک مورد هم GS است که همان Game Score که تنها جهت نشان دادن مهارت شما نسبت با سایر بازی کنان در شبکه است از خوده Reward.xbox هم می توانید استفاده کنید که این باتبدیل این GS به Credit می توانید به دلار برسید هر 5000 Credit به شما 1 دلار اضافه می کنه.جزئیات را باید در خوده صفحه Reward بخوانید.

من یه مشکلی دارم با پروفایل یکی از دوستام میزارم دانلود روی 1 درصد گیر میکنه و جلو نمیره . کنسول و مودم و ... رو هم خاموش روشن کردم 3-4 بار فایل رو پاک کردم بازم نشد از داخل بازی رفتم دانلود بازم نشد . باید چکار کنم که دانلود بشه
اول مطمعن شو داشبورد آنلاین هست.بعد هر چی دانلود کردی از این دی ال سی رو پاک کن دوباره دانلود کن.بعد کلیر سیستم Cache رو انجام بده.بعد اگه نشد بگو تا بازم برات بگم :دی

- - -ویرایش - - -

من یه مشکلی دارم که وقتی میخوام با friend هام بازی کنم توی بازی gta online ارور can not connect میده. بازی splinter cell blacklist هم امتحان کردم همین ارور رو داد. لطفا یکی کمک کنه. اینم بگم که موقع بازی با بقیه مشکلی ندارم فقط با friend هام نمی تونم بازی کنم.
احتمالا مشکل از NAT تو یا NAT رفیت هست بهش بگو یه تست ز طریق ایکس باکس از لایو بگیره خودتم همینطور.

- - -ویرایش - - -

دوستان ماله من آخر به نت حتی وصل نشد .میگم رهی هست با PC برم اکانتم ببینم مشکلش چیه؟؟راستی گوشیم هم ایکس باکس داره.ویندوز فون هست.ربطی نداره؟؟
از طریق Xbox.com برو تو قسمت My account بعد سکیورتی پروف رمز رو یه بار عوض کن و چنتا سکیورتی پروف بزار اگه همینطوری که خودت داری می گی مشکل از پروفایل باشه.

احتمالا مشکل از NAT تو یا NAT رفیت هست بهش بگو یه تست ز طریق ایکس باکس از لایو بگیره خودتم همینطور.

میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنی که باید دقیقا چیکار کنم و چجوری تست بگیرم؟

من DLC رو خریدم 5 ماه پیش و دانلودشم کردم!
اون ماجرای دانلود نکردن پروفایل هم به خود پروفایل طرف ربط داره یعنی ایشون باید پروفایلشو یک بار پاک کنه (بدون اینکه اچیومنت و سیو هاش پاک بشه ) و دوباره دانلود کنه و اینطوری پروفایلش درست میشه و شما می تونید دوباره دانلود کنید!

Xbox Live service is limited. See details >

وقتی میرم تو سایت ایکس باکس تو بخش ساپورت اینو نشونم میده و قتی هم میزنم اینو بهم میگه:
[h=3]Kinect Nat Geo TVLimited[/h][FONT=Segoe UI, Arial, sans-serif]Hi Xbox members, are you having trouble trying to play videos on Kinect Nat Geo TV? We'll take it from here. Our team of engineers is engaged and working hard with our partner to find a fix. Thanks for being patient while we work. We'll update you as soon as everything is ready to go again.[/FONT]
[FONT=Segoe UI, Arial, sans-serif]جریان چیه؟[/FONT]

وقتی میرم تو سایت ایکس باکس تو بخش ساپورت اینو نشونم میده و قتی هم میزنم اینو بهم میگه:
Kinect Nat Geo TVLimited

Hi Xbox members, are you having trouble trying to play videos on Kinect Nat Geo TV? We'll take it from here. Our team of engineers is engaged and working hard with our partner to find a fix. Thanks for being patient while we work. We'll update you as soon as everything is ready to go again.
جریان چیه؟
آره برای منم هینطور شده امروز دیدم تعجب کردم

میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنی که باید دقیقا چیکار کنم و چجوری تست بگیرم؟
داخل خود بازی ها هم می نویسه نت رو اپن بودنشون رو یا نبودنشون رو موقع تست گرفتن تو setting/networks هم" ارور میده که استفاده ی لایو بصورت محدود است و امکان داره که تو بازی کردن آنلاین مشکل ایجاد کنه "
اگه دوستت با بازی کردن بطور کلی با دیگران مشکل داره تو همین سایت هم طریقه ی open کردن نت رو نوشته بودن.

- - -ویرایش - - -

من DLC رو خریدم 5 ماه پیش و دانلودشم کردم!
اون ماجرای دانلود نکردن پروفایل هم به خود پروفایل طرف ربط داره یعنی ایشون باید پروفایلشو یک بار پاک کنه (بدون اینکه اچیومنت و سیو هاش پاک بشه ) و دوباره دانلود کنه و اینطوری پروفایلش درست میشه و شما می تونید دوباره دانلود کنید!
ایشون که نگفتن دانلود پروفایل مشکل داره گفتن دانلود دی ال سی:| :دی

- - -ویرایش - - -

Kinect Nat Geo TVLimited

Hi Xbox members, are you having trouble trying to play videos on Kinect Nat Geo TV? We'll take it from here. Our team of engineers is engaged and working hard with our partner to find a fix. Thanks for being patient while we work. We'll update you as soon as everything is ready to go again.
جریان چیه؟
آخه این اپ که احتمالا تو ایران تحریم هست:| :| :| خودش هم درست میشه چند ساعت دیگه

سلام دوستان
من می خواستم یه بازیو از مارکت بخرم با ایکس باکس نمیشه چون ارور میده و ای پی رو شناسایی می کنه
از کامپیوتر هم با ایپی امریکا میرم میگه باید کارت اعتباری اضافه کنید که طبیعتا اونم نداریم
لطفا کامل راهنمایی کنید . شما برای این مشکل چه راه حلی پیدا کردید ؟

سلام دوستان
من می خواستم یه بازیو از مارکت بخرم با ایکس باکس نمیشه چون ارور میده و ای پی رو شناسایی می کنه
از کامپیوتر هم با ایپی امریکا میرم میگه باید کارت اعتباری اضافه کنید که طبیعتا اونم نداریم
لطفا کامل راهنمایی کنید . شما برای این مشکل چه راه حلی پیدا کردید ؟
یا باید پروفایلتو بدی به یکی که تو آمریکاست یا یکی که بلده * پی ان شیر کنه یا خودت * پی ان شیر کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or