همه چیز درباره ی Xbox Live

اول مطمعن شو داشبورد آنلاین هست.بعد هر چی دانلود کردی از این دی ال سی رو پاک کن دوباره دانلود کن.بعد کلیر سیستم Cache رو انجام بده.بعد اگه نشد بگو تا بازم برات بگم :دی

داداش الان تا 63 درصد اومده دیگه بیشتر نمیشه کارایی هم که گفته بودین کردم بازم نشد . تازه روی یه فلش دیگه هم تست کردم نشد اونجا روی 1 درصد موند باز ولی اینجا روی 63 میونه و یه بار رفت روی 75 و دوباره برگشت 62 و شد 63 . :(

Xbox Live service is limited. See details >

وقتی میرم تو سایت ایکس باکس تو بخش ساپورت اینو نشونم میده و قتی هم میزنم اینو بهم میگه:
Kinect Nat Geo TVLimited

Hi Xbox members, are you having trouble trying to play videos on Kinect Nat Geo TV? We'll take it from here. Our team of engineers is engaged and working hard with our partner to find a fix. Thanks for being patient while we work. We'll update you as soon as everything is ready to go again.
جریان چیه؟
یعنی اینکه برای این سرویس در حال حاضر مشکلی به وجود اومده و ما و همکارانمون در حال برطرف کردن اون هستیم و به زودی آپدیتی براش بیرون میدیم
یعنی بازم یه آپدیت جدید:(

سلام
دوستان من تا حالا از لایو خرید نکردم. اول می خواستم ببینم خرید کردن از لایو مشکلی نداره ( چون شنیده بودم باعث بن شدن میشه.)
و دوم اینکه بعد از تعویض پوینت با پول واقعی خرید کردن به چه صورت هست؟

سلام
دوستان من تا حالا از لایو خرید نکردم. اول می خواستم ببینم خرید کردن از لایو مشکلی نداره ( چون شنیده بودم باعث بن شدن میشه.)

الان دیگه نمیشه خرید کرد قبلا میشد با زدن v پی ان خرید بازی. الان وقتی بخوای بخری میگه کارت اعتباری بزن مشخصات اول

اون دومی هم موردی نداری دیگه پوینت باشه بزنی تبدیل میشه به پول واقعی الان هم دیگه کارت دلار هست میشه گرفت کدش رو زد

من ک GTA بازی نمیکنم ولی این یه روش داده برای گرفتن یه اوت‌فیت ک یا پولی بود یا هنوز همه‌جا دردسترس قرار نگرفته بود...
چندنفرم گفتن ک جواب داده روشش...
وقتی که در دسترس نیست که نمیشه استفاده کرد:| :دی

- - -ویرایش - - -

یعنی اینکه برای این سرویس در حال حاضر مشکلی به وجود اومده و ما و همکارانمون در حال برطرف کردن اون هستیم و به زودی آپدیتی براش بیرون میدیم
یعنی بازم یه آپدیت جدید:(
نه به آپدیت داشبورد ربطی نداره.

- - -ویرایش - - -

داداش الان تا 63 درصد اومده دیگه بیشتر نمیشه کارایی هم که گفته بودین کردم بازم نشد . تازه روی یه فلش دیگه هم تست کردم نشد اونجا روی 1 درصد موند باز ولی اینجا روی 63 میونه و یه بار رفت روی 75 و دوباره برگشت 62 و شد 63 . :(
می تونی یه کاری کنی.یکی که همشهریت هست و این دی ال سی رو داره با هرایزون بریزه رو فلش و بعد بهت بده و از طریق ایکس باکس ازش استفاده کنی و با اون پروفایلی که لایسنس داره ساین این کنی.بعد تو Active download می نویسه که قبلا یه کانتنت رو یه ایکس باکس دیگه دانلود شده و با لاینسنس ترنسفر میتونی از اون دی ال سی استفاده کنی.خودتم میتونی دانلود کنی با پی سی ولی لینکش خیلی سخت گیر میاد و با تورنت دانلود کنی بهتره

- - -ویرایش - - -

سلام
من خیلی ها رو میشناسم خرید کردن و بن نشدن شما وقتی پی ان شیر می کنی نباید با آی پی های مختلف اینکارو کنی.دوم رو دقیق نمی دونم مثل ولی مثل اینکه بجای پوینت یه سری گیفت کارت اومده میتونی از اونا استفاده کنی که کلن دیگه تبدیل لازم نداشته باشه.

- - -ویرایش - - -

با کامپیوتر نمیشه ؟
برا کامپیوتر ویزا کارت یا مستر یا پی پال میخواد.

علی توک خودت صبح تا شب xboxmb هستی:دیازهمون بگیر دیگه ...
نمیشه باو باید یکی لینک آخرین دانلودشو بده تا من بتونم دانلود کنم fail connect to server میده

- - -ویرایش - - -

گلد 2 روزه رایگان هنوز کار میکنه؟کسی هست هنوز بتونه گلد رایگان بگیره؟
نه کار نمی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or