همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام.
دوستان من از خیلی وقت پیش مقدار زیادی پویینت تو اکانتم داشتم که حالا تبدیل به دلار شده.
دیروز سعی کردم باهاش خرید کنم، پیغام میده باید یک روش خرید (Credit card) به اکانتتون اضافه کنید!
جالبه که کارت ویزا هم اضافه کردم ولی توش پول نیست و سعی میکنه بره از ویزا کارت پول برداشت کنه نه از اعتباری که قبلا توی اکانتم داشتم.
چطور میتونم به مایکرو سافت بفمونم که بره از اعتبار فعلیم برداشت کنه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.
با خوده xbox اگه خرید کنی بدون credit card هم میشه خرید کرد و از همون پوینت ها بر میداره.فقط باید وی/پی/ان شیر کنی
از سایت xbox.com فقط میشه با credit card خرید کرد

با خوده xbox اگه خرید کنی بدون credit card هم میشه خرید کرد و از همون پوینت ها بر میداره.فقط باید وی/پی/ان شیر کنی
از سایت xbox.com فقط میشه با credit card خرید کرد

من الان وی/پی/ان شیر کزدم بازم نمیخره. این پیام رو میده.

1.png

2.png

دوستان برای عوض کردن گیمر تگ چند دلار باید کارت خرید ؟؟ بعدش سوال دیگه اینکه برای تعویض گیمر تگ باز هم باید کردیت کارت داشت ؟؟ ممنون

اگه تنظیماتش مثل Tp-Link باشه فک کنم اینطوری حل بشه.

اول تو مرورگرتون192.168.1.1 بزنید و یوزر و پس رو وارد کنید. ( معمولا admin هستن هر دوتاشون ) بعد برید به قسمت advance settings و wan. الان ادیت رو بزنید و به هیچی دست نزنید و فقط next رو بزنید تا برسید به MTU. الان مقدار اونو تغییر بدید. ( مثلا بزارید 1480 یا 1490 ) الان با کنسول به لایو وصل بشید ببینید وصل میشه یا نه.

آقا من اینارو زدم هم 1490 هم 1480.یه مرحله بیشتر رفت.الان اینترنت تا ایکس باکس لایو رو ارور داد و میگه مودمت رو 30ثانیه خاموش روشن کن .اما فرقی نکرد.

دوستان برای عوض کردن گیمر تگ چند دلار باید کارت خرید ؟؟ بعدش سوال دیگه اینکه برای تعویض گیمر تگ باز هم باید کردیت کارت داشت ؟؟ ممنون
800 پوينت(فكر كنم ميشه 10$)،نه credit card لازم نداره ولي وي/پي ان بايد شير كني

800 پوينت(فكر كنم ميشه 10$)،نه credit card لازم نداره ولي وي/پي ان بايد شير كني
یعنی بدون چیز پی ان نمیشه گیمر تگ عوض کرد؟؟! من فکر میکردم فقط نمیشه خرید کرد ... !! اخه تا به حال اینو شیر نکردم کارش رو بلد نیستم.... یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم

آقا من اینارو زدم هم 1490 هم 1480.یه مرحله بیشتر رفت.الان اینترنت تا ایکس باکس لایو رو ارور داد و میگه مودمت رو 30ثانیه خاموش روشن کن .اما فرقی نکرد.

دوستان میگم به احتماله زیاد مشکلم از مودمم که D-LINK iه هست.اگه میشه یه مودمه خوب و اروزن adsl :d:( بهم معرفی کنید که به درده هم کامپیوترم بخوره هم لایو بازی کردنم :( . 4پورته و وایفای داشته باشه فقط:((

اقا یه سوال
وقتی برای اولین بار ایکس باکس رو به لایو وصل میکنی خود مایکروسافت بصورت رایگان یا هدیه 1 ماه گلد رایگان میده که شما میتونی باهاش بازی کنی (درسته دیگه؟؟)

من قبلا رو یه ایکس باکس دیگه این کارو کرده بودم هیچ مشکلی نداشتم
ولی الان رو ایکس باکس اسلیم خواستم این کارو بکنم اررور میداد
وقتی ای دی رو ساختم و رفتم برای گلد یک ماهه هی میگفت کد بزن انگار که میخوای بخری
همش یه صفحه میومد که باید توش مثلا master card و یا visa card انتخاب میکردی و کد میزدی
منم کنسلش کردم
حالا اگه ممکنه راهنمایی کنید چه جوری اون یه ماهه که رایگان هست رو بتونم کانفیگ و استفاده کنم
اگه ممکنه کامل و از اول باشه
خیلی ممنون

اقا یه سوال
وقتی برای اولین بار ایکس باکس رو به لایو وصل میکنی خود مایکروسافت بصورت رایگان یا هدیه 1 ماه گلد رایگان میده که شما میتونی باهاش بازی کنی (درسته دیگه؟؟)

من قبلا رو یه ایکس باکس دیگه این کارو کرده بودم هیچ مشکلی نداشتم
ولی الان رو ایکس باکس اسلیم خواستم این کارو بکنم اررور میداد
وقتی ای دی رو ساختم و رفتم برای گلد یک ماهه هی میگفت کد بزن انگار که میخوای بخری
همش یه صفحه میومد که باید توش مثلا master card و یا visa card انتخاب میکردی و کد میزدی
منم کنسلش کردم
حالا اگه ممکنه راهنمایی کنید چه جوری اون یه ماهه که رایگان هست رو بتونم کانفیگ و استفاده کنم
اگه ممکنه کامل و از اول باشه
خیلی ممنون

مایکروسافت قبلا ها گلد 1 ماهه رایگان میداد!!

برای خرید از لایو ( بجز چیزایی که رایگانند ) باید چیز پی ان شیر کنید و یدونه هم اکانت خرید ( PayPal یا Credit Card ) داشته باشید.

مایکروسافت قبلا ها گلد 1 ماهه رایگان میداد!!

برای خرید از لایو ( بجز چیزایی که رایگانند ) باید چیز پی ان شیر کنید و یدونه هم اکانت خرید ( PayPal یا Credit Card ) داشته باشید.
فک نکنما!!
شما مطمئنی؟
ببین دستگاهی که برای اولین بار به لایو وصل میشه فک کنم بهش یه یه ماهه رایگان میدن
الان اون صفحه که رایگان رو میخوای اکتیو کنی میاد ولی هی یه سری اطلاعات برای خرید میخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or