همه چیز درباره ی Xbox Live

ای یونس تـــــــــــــــــــــویی؟فکر کردم پول واکره زنده شده :))
تنها راه مطمئن اینه که به یکی از فرندات یا ... که خارج از کشوره پروفایلتو بدی اون برات عوض کنه !
من برای عوض کردن پروفایل و خرید دی ال سی های بلک اپس 2 اینطوری میکردم خیلی هم امنه

به داداش گلم شایان .:دی. دادا تو کسی رو میشناسی معرفی کنی بهم ؟ مطمعن ها :دی

به داداش گلم شایان .:دی. دادا تو کسی رو میشناسی معرفی کنی بهم ؟ مطمعن ها :دی
HAMED MP بودش بدبختی وی پی ان شیر هم بکنی امکان بنت زیاده !
با یک خارجی دوست شو مخشو بزن ! منم قبلا مخ یک ایتالیایی زده بودم همه کارامو انجام میداد (البته تموم دی ال سی هامو کش رفت یعنی زود تر از خودم دانلودش میکرد)
خیلی از بچه های لایو بازیسنتر بعضی هاشون حارج از کشورن ادمای مطمئنی هستن یکی از بهرام بی البته خودش ایکس باکس وان داره !

HAMED MP بودش بدبختی وی پی ان شیر هم بکنی امکان بنت زیاده !
با یک خارجی دوست شو مخشو بزن ! منم قبلا مخ یک ایتالیایی زده بودم همه کارامو انجام میداد (البته تموم دی ال سی هامو کش رفت یعنی زود تر از خودم دانلودش میکرد)
خیلی از بچه های لایو بازیسنتر بعضی هاشون حارج از کشورن ادمای مطمئنی هستن یکی از بهرام بی البته خودش ایکس باکس وان داره !

راستی گفتی بهرام . مر30 .

تو هم وان خریدی ؟

تو اخرین مرحله خودش میگه که میتونی گلد 1 ماهه مجانی استفاده کنی و متونی انتخابش کنی(لااقل تا 1/2 ماه پیش که من گرفتم اینطوری بود)
نگفت :(
میشه بیشتر راهنمایی کنی؟؟
همون تنظیماتی که خودت یکی دو ماه پیش انجام دادی رو بهم بگو ‍‍‍‍‍‍‍
هنوزم وقتی میخوام فیفا بازی کنم میگه پرمیشن لازم رو نداری
ممنون میشم کامل کمک کنی

نگفت :(
میشه بیشتر راهنمایی کنی؟؟
همون تنظیماتی که خودت یکی دو ماه پیش انجام دادی رو بهم بگو ‍‍‍‍‍‍‍
هنوزم وقتی میخوام فیفا بازی کنم میگه پرمیشن لازم رو نداری
ممنون میشم کامل کمک کنی

والا همونطور که گفتم چند ماه قبل که گرفتم فقط لوکال دستگاه رو رو هند گذاشتم بعد اکانت ساختم.تنظیمات خاصی هم نداشت به جز همون هند.تو آخرین مرحله ساخت اکانت پیشنهاد خرید گلد داد که اونو میزی نو تنکس بعدش میگه پیشنهاد گلد مجانی میده(البته تا جایی که یادم میاد اینطوری بود!)

من یه مشکلی دارم. امروز وقتی می خوام از صبح وارد پروفایلم بشم اول پیام می ده یوزرنیم و پسورد رو وارد کنید، بعد وارد پروفایل می شه ولی بعد از چند لحظه پیام میده مشکلی در اکانت شما وجود داره و میاد بیرون. وقتی وارد account.live هم می شم هیچ مشکلی نمی بینم. نمی دونم اشکال کجاست.

والا همونطور که گفتم چند ماه قبل که گرفتم فقط لوکال دستگاه رو رو هند گذاشتم بعد اکانت ساختم.تنظیمات خاصی هم نداشت به جز همون هند.تو آخرین مرحله ساخت اکانت پیشنهاد خرید گلد داد که اونو میزی نو تنکس بعدش میگه پیشنهاد گلد مجانی میده(البته تا جایی که یادم میاد اینطوری بود!)
اقا ممنون حلش کردم

خواهش میکنم
تونستی بگیری؟
چون من 2ماه قبل گرفتم شک کردم گفتم شاید جدیدا برداشتن.کلا 3 ماه میشد گرفت که من فعلا یکیش رو گرفتم.
اره داداش ردیف شد
هند کردم درست شد
قبلا هم هند گذاشته بودم ولی مشکل یه جای دیگه بود که فهمیدم و حلش کردم
در کل ممنون

دوستان اگه میشه یه مودم خوب و ارزون قیمت بهم معرفی کنید که برم بگیرم واسه کنسول و پی سیم.یکی که دردرسر نداشته باشه.وای فای هم داشته باشه.مشکل مطمئنا از مودممه :(

من یه مشکلی دارم. امروز وقتی می خوام از صبح وارد پروفایلم بشم اول پیام می ده یوزرنیم و پسورد رو وارد کنید، بعد وارد پروفایل می شه ولی بعد از چند لحظه پیام میده مشکلی در اکانت شما وجود داره و میاد بیرون. وقتی وارد account.live هم می شم هیچ مشکلی نمی بینم. نمی دونم اشکال کجاست.

اگه تو بخشی که ایمیل و پسورد رو وارد میکنید بعد یه صفحه میاره که Remember Password هست ارور میده بخاطر نتتون هست. یکی دوبار برید درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or