همه چیز درباره ی Xbox Live

آخه چند تا پست قبل تر گفته بود كه با يه كنسول ديگه رو همين نت نتيجه گرفته
به نظر من بن شدي

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آره واسه بقیه تست کردم درست بود.میگم شاید میگن D-LINk ها قاطی می کنن اینجوری شده.
اگه بن شده بودم باید یه اروری میداد آخه :(
حالا اگه بن شده باشم نمیشه یه جوری درستش کرد؟

وقتی بن بشی این پیغام موقع وصل شدن به لایو میگیری:
22511688510266117178.jpg

نه همچین اروری نداده تا حالا:( .همش میگه مودم رو خاموش روشن کن.

خود دستگاه رو وقتي به مودم وصل ميكنيد از نظر وصله بودن اتصال شبكه و روشن شدن چراغ مودم هم چك كن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

درسته نگاه کردم.توو مرحله آخر اینترنت تا ایکس باکس لایو ارور میده.

الان یکی دیگه با هند درست کردم
حالا چه جوری میشه اون یه ماه گلد رایگان رو استفاده کرد؟؟

تو اخرین مرحله خودش میگه که میتونی گلد 1 ماهه مجانی استفاده کنی و متونی انتخابش کنی(لااقل تا 1/2 ماه پیش که من گرفتم اینطوری بود)

- - -ویرایش - - -

داداش من الان اکانتم رو با Locale هند ساختم و واسه ی خرید گلد و اینا چیزی واسم نیومد. میدونی چجوری با Locale هند فری میده؟ از کجا گلد فری بگیرم؟

همونطوری که گفتم تو آخرین مرحله خودش پیشنهاد میده.اما یکی دوبار برا من پیش اوده که این پیشنهاد رو نداده و بعد از ساختن چند تا اکانت دیگه بلاخره بهم داده(بیشتر فکر کنم بخاطر مشکل سرویس اینترنتم بود که بعضی وقتا نمیداد.البته تو یکی دو ماه اخیر چک نکردم ببینم هنوز کار میکنه یا نه)

سلام دوستان .

الان من 10$ دارم میخوام GamerTag عوض کنم چکار کنم ؟ V/p/n میخواد ؟

کسی میدونه ؟
ای یونس تـــــــــــــــــــــویی؟فکر کردم پول واکره زنده شده :))
تنها راه مطمئن اینه که به یکی از فرندات یا ... که خارج از کشوره پروفایلتو بدی اون برات عوض کنه !
من برای عوض کردن پروفایل و خرید دی ال سی های بلک اپس 2 اینطوری میکردم خیلی هم امنه

ای یونس تـــــــــــــــــــــویی؟فکر کردم پول واکره زنده شده :))
تنها راه مطمئن اینه که به یکی از فرندات یا ... که خارج از کشوره پروفایلتو بدی اون برات عوض کنه !
من برای عوض کردن پروفایل و خرید دی ال سی های بلک اپس 2 اینطوری میکردم خیلی هم امنه

به داداش گلم شایان .:دی. دادا تو کسی رو میشناسی معرفی کنی بهم ؟ مطمعن ها :دی

به داداش گلم شایان .:دی. دادا تو کسی رو میشناسی معرفی کنی بهم ؟ مطمعن ها :دی
HAMED MP بودش بدبختی وی پی ان شیر هم بکنی امکان بنت زیاده !
با یک خارجی دوست شو مخشو بزن ! منم قبلا مخ یک ایتالیایی زده بودم همه کارامو انجام میداد (البته تموم دی ال سی هامو کش رفت یعنی زود تر از خودم دانلودش میکرد)
خیلی از بچه های لایو بازیسنتر بعضی هاشون حارج از کشورن ادمای مطمئنی هستن یکی از بهرام بی البته خودش ایکس باکس وان داره !

HAMED MP بودش بدبختی وی پی ان شیر هم بکنی امکان بنت زیاده !
با یک خارجی دوست شو مخشو بزن ! منم قبلا مخ یک ایتالیایی زده بودم همه کارامو انجام میداد (البته تموم دی ال سی هامو کش رفت یعنی زود تر از خودم دانلودش میکرد)
خیلی از بچه های لایو بازیسنتر بعضی هاشون حارج از کشورن ادمای مطمئنی هستن یکی از بهرام بی البته خودش ایکس باکس وان داره !

راستی گفتی بهرام . مر30 .

تو هم وان خریدی ؟

تو اخرین مرحله خودش میگه که میتونی گلد 1 ماهه مجانی استفاده کنی و متونی انتخابش کنی(لااقل تا 1/2 ماه پیش که من گرفتم اینطوری بود)
نگفت :(
میشه بیشتر راهنمایی کنی؟؟
همون تنظیماتی که خودت یکی دو ماه پیش انجام دادی رو بهم بگو ‍‍‍‍‍‍‍
هنوزم وقتی میخوام فیفا بازی کنم میگه پرمیشن لازم رو نداری
ممنون میشم کامل کمک کنی

نگفت :(
میشه بیشتر راهنمایی کنی؟؟
همون تنظیماتی که خودت یکی دو ماه پیش انجام دادی رو بهم بگو ‍‍‍‍‍‍‍
هنوزم وقتی میخوام فیفا بازی کنم میگه پرمیشن لازم رو نداری
ممنون میشم کامل کمک کنی

والا همونطور که گفتم چند ماه قبل که گرفتم فقط لوکال دستگاه رو رو هند گذاشتم بعد اکانت ساختم.تنظیمات خاصی هم نداشت به جز همون هند.تو آخرین مرحله ساخت اکانت پیشنهاد خرید گلد داد که اونو میزی نو تنکس بعدش میگه پیشنهاد گلد مجانی میده(البته تا جایی که یادم میاد اینطوری بود!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or