sadramn
کاربر سایت
توضيحات كامل بصورت تصويري در سايت آپارات موجوده
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
از این راه چند بار میشه گلد گرفت؟
توضيحات كامل بصورت تصويري در سايت آپارات موجوده
Tplink تك پورته وايرلس قيمت در حدود 90 تا صد تومن
از این راه چند بار میشه گلد گرفت؟
http://www.digikala.com/Product/DKP...-لینک-مودم-/-روتر-ADSL2-بی-سیم-سری-TD-W8961ND
TP-Link 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8951ND - تی پی لینک مودم/روتر +ADSL2 بیسیم TD-W8951ND
بینه این 2 تا به نظرتون کدوم بهتره؟؟دستت درد نکنه داداش جواب دادی.دارم روانی میشم بخدا
4پورته هستن این 2تا.
والا اصولا براي هر اكانت جدديدي كه درست كنيد بايد جواب بده
داداش مطمئنی؟ خودت تست کردی؟
ارورش چیه! بده من که مثلا تو بودم صبح بلند شدم وصل نمی شد !دوستان من تا 30 دقیقه پیش داشتم توی لایو بازی می کردم که یک دفعه قطع شد بعدش هر کار کردم تا الان نتوانستم به لایو وصل بشم پینگ و همه چیز را چک می کنم همه چیز OK است اما به لایو وصل نمیشه.کسی مشکل مشابه را نداره؟!
منم تو یک سال و نیمی که تو لایوم از این مشکلات داشتم ( بیشترشم ماله اینه که اگر کار خاصی تو لایو انجام میدی دیسکانکت میشی) و یا بهتره مودمتو از قبل روشن کردن دستگاه روشن بزاری و بزاری همه چیز کانفیگ بشه بعد دستگاهو روشن کنی!help.....
دوستان من تا 30 دقیقه پیش داشتم توی لایو بازی می کردم که یک دفعه قطع شد بعدش هر کار کردم تا الان نتوانستم به لایو وصل بشم پینگ و همه چیز را چک می کنم همه چیز OK است اما به لایو وصل نمیشه.کسی مشکل مشابه را نداره؟!
اون قضیه که میگن میشه با ساختن اکانت تو Location هند گلد گرفت راسته؟ اگه راسته چجوری باید انجام بدیم؟