همه چیز درباره ی Xbox Live

Tplink تك پورته وايرلس قيمت در حدود 90 تا صد تومن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

http://www.digikala.com/Product/DKP...-لینک-مودم-/-روتر-ADSL2-بی-سیم-سری-TD-W8961ND

TP-Link 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8951ND - تی پی لینک مودم/روتر +ADSL2 بی‌سیم TD-W8951ND

بینه این 2 تا به نظرتون کدوم بهتره؟؟دستت درد نکنه داداش جواب دادی.دارم روانی میشم بخدا:(

4پورته هستن این 2تا.

آخرین ویرایش:
از این راه چند بار میشه گلد گرفت؟

والا اصولا براي هر اكانت جدديدي كه درست كنيد بايد جواب بده

http://www.digikala.com/Product/DKP...-لینک-مودم-/-روتر-ADSL2-بی-سیم-سری-TD-W8961ND

TP-Link 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8951ND - تی پی لینک مودم/روتر +ADSL2 بی‌سیم TD-W8951ND

بینه این 2 تا به نظرتون کدوم بهتره؟؟دستت درد نکنه داداش جواب دادی.دارم روانی میشم بخدا:(

4پورته هستن این 2تا.

همين كه لينكش رو گذاشتي تك پورتش هم هست يه 20 سيتومن فكر كنم ارزون تره
اين مدل خوبيهخودم هم از اين دارم

Last edited by a moderator:
دوستان من تا 30 دقیقه پیش داشتم توی لایو بازی می کردم که یک دفعه قطع شد بعدش هر کار کردم تا الان نتوانستم به لایو وصل بشم پینگ و همه چیز را چک می کنم همه چیز OK است اما به لایو وصل نمیشه.کسی مشکل مشابه را نداره؟!

دوستان من تا 30 دقیقه پیش داشتم توی لایو بازی می کردم که یک دفعه قطع شد بعدش هر کار کردم تا الان نتوانستم به لایو وصل بشم پینگ و همه چیز را چک می کنم همه چیز OK است اما به لایو وصل نمیشه.کسی مشکل مشابه را نداره؟!
ارورش چیه! بده من که مثلا تو بودم صبح بلند شدم وصل نمی شد !
ای پی ادرست شاید اعتبارش از دست رفته و حتما یک دونه ای پی ادرس دیگه میخواد ( ماله خودم اینطوری حل شد)

- - -ویرایش - - -

help.....
منم تو یک سال و نیمی که تو لایوم از این مشکلات داشتم ( بیشترشم ماله اینه که اگر کار خاصی تو لایو انجام میدی دیسکانکت میشی) و یا بهتره مودمتو از قبل روشن کردن دستگاه روشن بزاری و بزاری همه چیز کانفیگ بشه بعد دستگاهو روشن کنی!
یا مودمو خاموش کن بعد 2 دقیقه روشن کن درست میشه!
اصولا این کار ای پی هوم رو تغییر میده من وقتی ای پی همم میرفت تهران هی دیسکانکت میشدم ولی از این روش ها استفاده میکردم میرفت رو کرمانشاه ای پی هوم و درست می شد !
بازی بلک اپس 2 رو بزار تو دستگاه برو تو اپشنش اونجا دکمه بک روی دسته ات رو فشار بده هوم ای پی تو نشون میده

از اين موارد براي ما هم به وجود مياد
من اين پيشنهاد ها رو ميدم
اول هميشه مودم رو روشن كنيد و سپس منتظر باشيد تا اتصال به اينترنت كامل بشه سپس كنسول رو روشن كنيد
از مودم هايي استفاده كنيد كه اتو كانكت باشن تا شما مجبور نشين به كنسول يوزر پسورد بدين
اگه در هنگام وصل بودن قطعی داشتيد كابل شبكه رو در بياريد و 30 ثانيه صبر كنيد دوباره اون رو وصل كنيد
در نهايت اگه هيچ كدوم جواب نميده كد ارور رو در سايت xbox بخش پشتيباني وارد كنيد تا علت اصلي رو به شما بگه

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or