wormbook
کاربر سایت
اتفاقا از دیروز پینگم بهتر شده!الان شما می تونی وصل شی به سرورا؟سرعتت و پینگت کم شد
اتفاقا از دیروز پینگم بهتر شده!الان شما می تونی وصل شی به سرورا؟سرعتت و پینگت کم شد
اقا ممنون حلش کردموالا همونطور که گفتم چند ماه قبل که گرفتم فقط لوکال دستگاه رو رو هند گذاشتم بعد اکانت ساختم.تنظیمات خاصی هم نداشت به جز همون هند.تو آخرین مرحله ساخت اکانت پیشنهاد خرید گلد داد که اونو میزی نو تنکس بعدش میگه پیشنهاد گلد مجانی میده(البته تا جایی که یادم میاد اینطوری بود!)
اقا ممنون حلش کردم
اره داداش ردیف شدخواهش میکنم
تونستی بگیری؟
چون من 2ماه قبل گرفتم شک کردم گفتم شاید جدیدا برداشتن.کلا 3 ماه میشد گرفت که من فعلا یکیش رو گرفتم.
من یه مشکلی دارم. امروز وقتی می خوام از صبح وارد پروفایلم بشم اول پیام می ده یوزرنیم و پسورد رو وارد کنید، بعد وارد پروفایل می شه ولی بعد از چند لحظه پیام میده مشکلی در اکانت شما وجود داره و میاد بیرون. وقتی وارد account.live هم می شم هیچ مشکلی نمی بینم. نمی دونم اشکال کجاست.
اقا الان كسي هست كه بتونه به سرورايه Ea وصل شه؟
Sent from my X10i using Tapatalk 2
اخه سایتشم باز نمیشهمن یه جا خوندم مثل اینکه به سروراشون حمله شده و کار هکرهاست.
مشکل داره پس.منم دیروز بعد از دو ساعت تلاش فقط تونستم حدود 20 دقیقه BF4 بازی کنممن یه جا خوندم مثل اینکه به سروراشون حمله شده و کار هکرهاست.
اقا الان كسي هست كه بتونه به سرورايه Ea وصل شه؟
Sent from my X10i using Tapatalk 2
الان یکی دیگه با هند درست کردم
حالا چه جوری میشه اون یه ماه گلد رایگان رو استفاده کرد؟؟
دوستان اگه میشه یه مودم خوب و ارزون قیمت بهم معرفی کنید که برم بگیرم واسه کنسول و پی سیم.یکی که دردرسر نداشته باشه.وای فای هم داشته باشه.مشکل مطمئنا از مودممه![]()