همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشید دوستان جای دیگه ای نبود که این سوال رو بکنم

بعضی بازی ها پشت جلدشون نوشته co op دارن مثل مکس پین و این ها .

می خواستم بدونم باید حتما به لایو وصل باشیم که co op بزنیم یا نه آفلاین هم میشه

من خیلی وقت هست نرفتم لایو. حساب پوینت ها که قبلا داشتم وتبدیل شدن به واحد پول الان قابل استفاده هست .یا همونجوری مثل قبل با مستر کارت وسریدیت و این چیزا باید خرید کرد؟درضمن یه کد برا اکنتم می خواد فعال کنه ندارم کد رو .از استور پی سی اقدام کردم.چیکار کنم؟

ببخشید دوستان جای دیگه ای نبود که این سوال رو بکنم

بعضی بازی ها پشت جلدشون نوشته co op دارن مثل مکس پین و این ها .

می خواستم بدونم باید حتما به لایو وصل باشیم که co op بزنیم یا نه آفلاین هم میشه

بعضی از بازی های قابلیت بازی کردن Offline Co-Op را دارند که البته تعدادشون زیاد نیست نمونه اش Army Of Two است یا Resident Evil 5/6 است اما اکثراCo-Op ها احتیاح به لایو داره.معمولا Co-Op هاکه احتیاح به لایو نداره و بصورت Local وSplit میشه بازی کرد روی Cover بازی بارنگ قرمز نوشته میشه.

برای کسایی که مشکل مودم دارن یه راهی وجود داره که حتی میشه با مودم USB وایمکس ایرانسل وصل شد به لایو.
اول برای مودم های معمولی(مودم های غیر USB)شما احتیاج به یه لپ تاپ دارید که از طریق وای وای به نت وصل شه و با سیم لن به ایکس باکس.(برای اینکه چطوری میشه تنظیمات لپ تاپ رو برای شیر کردن نت بین ایکس باکس و لپ تاپ استفاده کرد لطفا از گوگل استفاده کنید:| :| :| بخدا خیلی از سوالاتونو بزنید تو گوگل میاره:| :دی )
و برای استفاده از مودم USB:
این روش رو دادشم اختراع کرده بود:دی
ما تو این روش به دو تا لپ تاپ نیاز داریم یکی با یو اس بی به نت وصل شه و از طریق وای وایش نت رو به همه جای خونه بفرسته و با یه لپ تاپ دیگه نت رو بگیره و بین ایکس باکس و لپ تاپ دوم شیر شه.

- - -ویرایش - - -

داداش من گشتم تو آپارات چیزی پیدا نشد؟ اون آموزش هم هست ماله گلد رایگان دو روزه هست که Locationeـش مال ژاپن هست.
گلد 1 ماه برای هند کار نمی کنه.

برای کسایی که مشکل مودم دارن یه راهی وجود داره که حتی میشه با مودم USB وایمکس ایرانسل وصل شد به لایو.
اول برای مودم های معمولی(مودم های غیر USB)شما احتیاج به یه لپ تاپ دارید که از طریق وای وای به نت وصل شه و با سیم لن به ایکس باکس.(برای اینکه چطوری میشه تنظیمات لپ تاپ رو برای شیر کردن نت بین ایکس باکس و لپ تاپ استفاده کرد لطفا از گوگل استفاده کنید:| :| :| بخدا خیلی از سوالاتونو بزنید تو گوگل میاره:| :دی )
و برای استفاده از مودم USB:
این روش رو دادشم اختراع کرده بود:دی
ما تو این روش به دو تا لپ تاپ نیاز داریم یکی با یو اس بی به نت وصل شه و از طریق وای وایش نت رو به همه جای خونه بفرسته و با یه لپ تاپ دیگه نت رو بگیره و بین ایکس باکس و لپ تاپ دوم شیر شه.

- - -ویرایش - - -

گلد 1 ماه برای هند کار نمی کنه.

علي اين آموزش كه گذاشتي خيلي گنگه من اصلا نفهميدم منظورت چيه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

داداش من گشتم تو آپارات چیزی پیدا نشد؟ اون آموزش هم هست ماله گلد رایگان دو روزه هست که Locationeـش مال ژاپن هست.
داداش من همین چند روز پیش گرفتم کار میکرد.اول برو تو تنظیمات کنسول region رو به india تغییر بده.من ساعت کنسول رو هم به هند تغییر دادم ولی شاید لازم نباشه.بعد برو یه پروفایل جدید بساز که بعد از چند مرحله ازت میخواد که اکانت رو به گلد اپگرید کنی که چند تا گزینه داره که شما گزینه ی اخر رو بزن که دقیقا یادم نیست چی بود ولی معنیش اینه که الان نمیخوام.بعد اون گزینه رو انتخاب کردی باید صبر کنی که بعد از چند دقیقه بسته به سرعت اینترنت یه صفحه ظاهر میشه که میگه ایا دوست دارید از یه ماه گلد trial استفاده کنید که اوکی کن و بقیه اش هم دیگه مشخصه.من همینجوری چند روز پیش یه ماه گرفتم.

من یه بار ایکس باکسم رو با فلش اپدیت کردم یه چراغ ایکس باکسم قرمز شد
از خود xbox.com هم دان کرده بودم وقتی دیدم قرمز شد از پریز برق کشیدم وقتی دوباره وصل کردم ایکس باکسم اپدیت شد
کسی میدونه چرا قرمز شد؟
به نظر شما بازم اپدیت کنم با فلش؟

من یه بار ایکس باکسم رو با فلش اپدیت کردم یه چراغ ایکس باکسم قرمز شد
از خود xbox.com هم دان کرده بودم وقتی دیدم قرمز شد از پریز برق کشیدم وقتی دوباره وصل کردم ایکس باکسم اپدیت شد
کسی میدونه چرا قرمز شد؟
به نظر شما بازم اپدیت کنم با فلش؟
فک نکنم اون قرمز شدن مربوط به آپدیت بشه ها

اخه تا زدم فلش رو تو دستگاه وقتی اپدیت شد خاموش شد روشن کردم دیدم قرمز شده
راستش تا حالا نشنیدم کسی همچین مشکلی به علت آپدیت داشته باشه.
فک نکنم آلان از سایت دانلود کنی بریزی رو ایکس باکس چیزی بشه خودمم معمولا همیطوری آپدیت می کنم.
(با ایکس باکس دانلود کن خودتو راحت کن دیگه :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or