saeidrezay
کاربر سایت
l-)
کسی نمی دونست؟
بهترين روش مجود همون كارت هاي اعتباري هست ولي راه هايي براي استفاده از پوينت ها هم هست كه به ريسكش و درد سرش نمي ارزه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
l-)
کسی نمی دونست؟
دوستان تو لایو وقتی کال آف و بتلفیلد 4 بازی میکنم روونه و مشکلی انچنانی نداره GTA V هم به روونی COD GHOSTS , BT4 هست((سرورش))
فک نکنم اون قرمز شدن مربوط به آپدیت بشه هامن یه بار ایکس باکسم رو با فلش اپدیت کردم یه چراغ ایکس باکسم قرمز شد
از خود xbox.com هم دان کرده بودم وقتی دیدم قرمز شد از پریز برق کشیدم وقتی دوباره وصل کردم ایکس باکسم اپدیت شد
کسی میدونه چرا قرمز شد؟
به نظر شما بازم اپدیت کنم با فلش؟
فک نکنم اون قرمز شدن مربوط به آپدیت بشه ها
راستش تا حالا نشنیدم کسی همچین مشکلی به علت آپدیت داشته باشه.اخه تا زدم فلش رو تو دستگاه وقتی اپدیت شد خاموش شد روشن کردم دیدم قرمز شده
راستش تا حالا نشنیدم کسی همچین مشکلی به علت آپدیت داشته باشه.
فک نکنم آلان از سایت دانلود کنی بریزی رو ایکس باکس چیزی بشه خودمم معمولا همیطوری آپدیت می کنم.
(با ایکس باکس دانلود کن خودتو راحت کن دیگه)

معولا یک چراغ قرمز یا چراغ قرمز چشمگ زن مربوط به مشکلات سخت افزاری یا تغییر ولتاژ برق مصرفیهبا xbox خیلی طول میکشه
ولی گفته باشم که 5و6 ساعت برای دانلود روشن موند من دیدم دانلودتموم نمیشه با اون دانلود کردم
امکان داره به خاطر 5و6 ساعت باشه![]()
نه همچين قصد نداشتم ميخواستم بدونم سروراي GTA V به خوبي و رووني COD GHOSTS VA BF4 هست يا نه؟
نتم هم شاخ نيست 512 وايمكس مبين نت
اقاي سعيد رضايي ببخشيد من سوال پرسيدم علامت سوال نذاشتم
داداش من همین چند روز پیش گرفتم کار میکرد.اول برو تو تنظیمات کنسول region رو به india تغییر بده.من ساعت کنسول رو هم به هند تغییر دادم ولی شاید لازم نباشه.بعد برو یه پروفایل جدید بساز که بعد از چند مرحله ازت میخواد که اکانت رو به گلد اپگرید کنی که چند تا گزینه داره که شما گزینه ی اخر رو بزن که دقیقا یادم نیست چی بود ولی معنیش اینه که الان نمیخوام.بعد اون گزینه رو انتخاب کردی باید صبر کنی که بعد از چند دقیقه بسته به سرعت اینترنت یه صفحه ظاهر میشه که میگه ایا دوست دارید از یه ماه گلد trial استفاده کنید که اوکی کن و بقیه اش هم دیگه مشخصه.من همینجوری چند روز پیش یه ماه گرفتم.
تو این صفحه راه حل هارو کاربر های xbox.com توضیح دادنسلام من اپدیت usb رو گرفتم ریختم تو فلش بعد فلشو میزنم هیچی نمیشه خاموش روشن هم کردم ولی پیغام اپدیت نمیاد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
واسه وصل شدن ب لایو میگه باید اپدیت کنی ولی اپدیت نمیشه!!
بعد وقتی با خود دستگاه میخوام اپدیت کنم تا اخراش میره بعد این ارورو میده :Status code :3CD6 - 40A3 - 0300 - C800 - 0036
لطفا کمک کنید
اینی ک شما گفتی واسه اینه :Status code 397F-3CD6-1381-0300-C800-0036