همه چیز درباره ی Xbox Live

راستش تا حالا نشنیدم کسی همچین مشکلی به علت آپدیت داشته باشه.
فک نکنم آلان از سایت دانلود کنی بریزی رو ایکس باکس چیزی بشه خودمم معمولا همیطوری آپدیت می کنم.
(با ایکس باکس دانلود کن خودتو راحت کن دیگه :دی )

با xbox خیلی طول میکشه
ولی گفته باشم که 5و6 ساعت برای دانلود روشن موند من دیدم دانلودتموم نمیشه با اون دانلود کردم
امکان داره به خاطر 5و6 ساعت باشه/:)

با xbox خیلی طول میکشه
ولی گفته باشم که 5و6 ساعت برای دانلود روشن موند من دیدم دانلودتموم نمیشه با اون دانلود کردم
امکان داره به خاطر 5و6 ساعت باشه/:)
معولا یک چراغ قرمز یا چراغ قرمز چشمگ زن مربوط به مشکلات سخت افزاری یا تغییر ولتاژ برق مصرفیه
البته لیست کامل ارور ها و چراغ های نمایشی رو تو تاپیک خودش دیده بودم
اون هم که میگی 5 ساعت طول کشید معمولا همینطوریه منم تعجب میکنم که سرعت دانلود با کنسول چرا اینقدر پایینه

نه همچين قصد نداشتم ميخواستم بدونم سروراي GTA V به خوبي و رووني COD GHOSTS VA BF4 هست يا نه؟
نتم هم شاخ نيست 512 وايمكس مبين نت
اقاي سعيد رضايي ببخشيد من سوال پرسيدم علامت سوال نذاشتم

نه همچين قصد نداشتم ميخواستم بدونم سروراي GTA V به خوبي و رووني COD GHOSTS VA BF4 هست يا نه؟
نتم هم شاخ نيست 512 وايمكس مبين نت
اقاي سعيد رضايي ببخشيد من سوال پرسيدم علامت سوال نذاشتم

منم شوخي كردم :بله سرور gta5 به اندازه اون دوتاي ديگه روون و خوبه نسبت به وسعتش بخواي حساب كنيد از اونها هم بهتره

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

داداش من همین چند روز پیش گرفتم کار میکرد.اول برو تو تنظیمات کنسول region رو به india تغییر بده.من ساعت کنسول رو هم به هند تغییر دادم ولی شاید لازم نباشه.بعد برو یه پروفایل جدید بساز که بعد از چند مرحله ازت میخواد که اکانت رو به گلد اپگرید کنی که چند تا گزینه داره که شما گزینه ی اخر رو بزن که دقیقا یادم نیست چی بود ولی معنیش اینه که الان نمیخوام.بعد اون گزینه رو انتخاب کردی باید صبر کنی که بعد از چند دقیقه بسته به سرعت اینترنت یه صفحه ظاهر میشه که میگه ایا دوست دارید از یه ماه گلد trial استفاده کنید که اوکی کن و بقیه اش هم دیگه مشخصه.من همینجوری چند روز پیش یه ماه گرفتم.

داداش ولی من وقتی اکانت لایو میسازم با region هند ها همون india اصلاً بعدش صفحه ایی نمیاد که من بخوام trial انتخاب کنم. یه سوال تو اولین بار بود به لایو وصل میشدی و گلد میخریدی؟

سلام من اپدیت usb رو گرفتم ریختم تو فلش بعد فلشو میزنم هیچی نمیشه خاموش روشن هم کردم ولی پیغام اپدیت نمیاد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
واسه وصل شدن ب لایو میگه باید اپدیت کنی ولی اپدیت نمیشه!!
بعد وقتی با خود دستگاه میخوام اپدیت کنم تا اخراش میره بعد این ارورو میده :
Status code :3CD6 - 40A3 - 0300 - C800 - 0036
لطفا کمک کنید
تو این صفحه راه حل هارو کاربر های xbox.com توضیح دادن
Re: Help!!! Status code 397F-3CD6-1381-0300-C800-0036 what it means - 02 - Connecting to Xbox Live on Xbox 360 - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com

سلام دوستان. یه مشکل فنی برخوردم.لطفا کمکم کنید
من فرایند وصل شدن به xbox live رو انجام دادم. ولی هرکاری کردم نتونستم بازی آنلاین بکنم.
بعد از ورود به پروفایلم مثلا فیفا رو که میزارم و میرم روی قسمت آنلاینش یه پیغام بهم نشون میده. من هر کاری کردم درست نشد.اگه یه نفر دقیق برام توضیح بده مشکل چیه و من چه باید بکنم ممنون میشم-پیغامه رو در زیر میارم-

your gamer profile does not have correct permissions to access this feature

من فرایند وصل شدن به xbox live رو انجام دادم. ولی هرکاری کردم نتونستم بازی آنلاین بکنم.
بعد از ورود به پروفایلم مثلا فیفا رو که میزارم و میرم روی قسمت آنلاینش یه پیغام بهم نشون میده. من هر کاری کردم درست نشد.اگه یه نفر دقیق برام توضیح بده مشکل چیه و من چه باید بکنم ممنون میشم-پیغامه رو در زیر میارم-

اکانت گلد خریدی یا نه؟؟؟

اکانت گلد خریدی یا نه؟؟؟

من توی همین قسمتش مشکل دارم. برای خرید اکانت گلد.
اولا اینکه من هرکاری کردم اون اکانت یه ماهه رایگان خودش فعال نشد. (شاید اون آدرسی که از آمریکا دادم یه ایرادی داره-ولی وقتی زدم قبولش کرد)
دوما سوالی که داشتم اینه که یعنی برای آنلاینبازی کردن هرماه باید پول بدیم و اکانت گاد بخریم یا راهی برای مجانی بودن هم داره؟ یعنی همه ملتی که وصلن ماهانه دارن میخرن؟
اگه لطف کنی توضیح بدی ممنون میشم دوست عزیز(ببخشید که اطلاعاتم پایینه دیگه)
با تشکر

گلد نداره اکانتت

اولا اینکه من هرکاری کردم اون اکانت یه ماهه رایگان خودش فعال نشد. (شاید اون آدرسی که از آمریکا دادم یه ایرادی داره-ولی وقتی زدم قبولش کرد)
دوما سوالی که داشتم اینه که یعنی برای آنلاینبازی کردن هرماه باید پول بدیم و اکانت گاد بخریم یا راهی برای مجانی بودن هم داره؟ یعنی همه ملتی که وصلن ماهانه دارن میخرن؟
با تشکر

گلد اکانت نیست یک نوع حق اشتراک برای بازی هست .
برای گرفتن گلد رایگان .1 ماه اول که بعضی ها میگن برداشته شده یک راه هست.
دکمه home (X روزمیزنی بعد از همه پروفایل ها sign out میکنی
بعد میری
system setting > consol setting < languge and local < local
و به هند ( india ) تقیرش میدی .
حالا یک پروفایل افلاین بسارز و در اخر جوین ایکباس لایو بزن.
اگر در اخر داد گلدو که هیچ اگر نداد باید کد های گلد بخرین که قیمتاش بد نی ...

با تشکر
بله تمام اشخاصی ک از لایو استفاده میکنند ماهیانه/سالانه یا به اندازه‌ای ک کارت گلدشون اعتبار زمانی داشته باشه میتونند از امکانات لایو بطور کامل استفاده کنند ک علاوه بر مولتی‌پلیر بازی کردن مزایای دیگه‌هم داره‌...مثلا هر چند وقتی چندتا بازی رو میتونند بطور رایگان دانلود و استفاده کنند و...
مجانی‌هم امکانش نیست یا هنوز کسی راهی براش ابداع نکرده:دی...
خواهش میکنم دوست عزیز فروم به درد همین چیزا میخوره دیگه:دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or