همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان. یه مشکل فنی برخوردم.لطفا کمکم کنید
من فرایند وصل شدن به xbox live رو انجام دادم. ولی هرکاری کردم نتونستم بازی آنلاین بکنم.
بعد از ورود به پروفایلم مثلا فیفا رو که میزارم و میرم روی قسمت آنلاینش یه پیغام بهم نشون میده. من هر کاری کردم درست نشد.اگه یه نفر دقیق برام توضیح بده مشکل چیه و من چه باید بکنم ممنون میشم-پیغامه رو در زیر میارم-
your gamer profile does not have correct permissions to access this feature

اکانت گلد خریدی یا نه؟؟؟

اکانت گلد خریدی یا نه؟؟؟

من توی همین قسمتش مشکل دارم. برای خرید اکانت گلد.
اولا اینکه من هرکاری کردم اون اکانت یه ماهه رایگان خودش فعال نشد. (شاید اون آدرسی که از آمریکا دادم یه ایرادی داره-ولی وقتی زدم قبولش کرد)
دوما سوالی که داشتم اینه که یعنی برای آنلاینبازی کردن هرماه باید پول بدیم و اکانت گاد بخریم یا راهی برای مجانی بودن هم داره؟ یعنی همه ملتی که وصلن ماهانه دارن میخرن؟
اگه لطف کنی توضیح بدی ممنون میشم دوست عزیز(ببخشید که اطلاعاتم پایینه دیگه)
با تشکر

سلام دوستان. یه مشکل فنی برخوردم.لطفا کمکم کنید
من فرایند وصل شدن به xbox live رو انجام دادم. ولی هرکاری کردم نتونستم بازی آنلاین بکنم.
بعد از ورود به پروفایلم مثلا فیفا رو که میزارم و میرم روی قسمت آنلاینش یه پیغام بهم نشون میده. من هر کاری کردم درست نشد.اگه یه نفر دقیق برام توضیح بده مشکل چیه و من چه باید بکنم ممنون میشم-پیغامه رو در زیر میارم-

your gamer profile does not have correct permissions to access this feature
گلد نداره اکانتت

اولا اینکه من هرکاری کردم اون اکانت یه ماهه رایگان خودش فعال نشد. (شاید اون آدرسی که از آمریکا دادم یه ایرادی داره-ولی وقتی زدم قبولش کرد)
دوما سوالی که داشتم اینه که یعنی برای آنلاینبازی کردن هرماه باید پول بدیم و اکانت گاد بخریم یا راهی برای مجانی بودن هم داره؟ یعنی همه ملتی که وصلن ماهانه دارن میخرن؟
با تشکر

گلد اکانت نیست یک نوع حق اشتراک برای بازی هست .
برای گرفتن گلد رایگان .1 ماه اول که بعضی ها میگن برداشته شده یک راه هست.
دکمه home (X روزمیزنی بعد از همه پروفایل ها sign out میکنی
بعد میری
system setting > consol setting < languge and local < local
و به هند ( india ) تقیرش میدی .
حالا یک پروفایل افلاین بسارز و در اخر جوین ایکباس لایو بزن.
اگر در اخر داد گلدو که هیچ اگر نداد باید کد های گلد بخرین که قیمتاش بد نی ...

با تشکر
بله تمام اشخاصی ک از لایو استفاده میکنند ماهیانه/سالانه یا به اندازه‌ای ک کارت گلدشون اعتبار زمانی داشته باشه میتونند از امکانات لایو بطور کامل استفاده کنند ک علاوه بر مولتی‌پلیر بازی کردن مزایای دیگه‌هم داره‌...مثلا هر چند وقتی چندتا بازی رو میتونند بطور رایگان دانلود و استفاده کنند و...
مجانی‌هم امکانش نیست یا هنوز کسی راهی براش ابداع نکرده:دی...
خواهش میکنم دوست عزیز فروم به درد همین چیزا میخوره دیگه:دی.

گلد اکانت نیست یک نوع حق اشتراک برای بازی هست .
برای گرفتن گلد رایگان .1 ماه اول که بعضی ها میگن برداشته شده یک راه هست.
دکمه home (X روزمیزنی بعد از همه پروفایل ها sign out میکنی
بعد میری
system setting > consol setting < languge and local < local
و به هند ( india ) تقیرش میدی .
حالا یک پروفایل افلاین بسارز و در اخر جوین ایکباس لایو بزن.
اگر در اخر داد گلدو که هیچ اگر نداد باید کد های گلد بخرین که قیمتاش بد نی ...

خیلی ممنون از توضیحات
این مسیر رو رفتم قبلا. یه مشکلی توشهست. توی اون قسمت local که میرم،منطقهروی آمریکاست و قفله(یعنی تاریکه آیکونش)و قابل تغییر نیست
برای خرید طلا جایی رو سراغ دارین لینکش رو بدین بهم؟

من 3 بار پروفایل ساختم ولی نداد چی کار باید بکنم؟
من خودم ساله پیش گرفتم.
الان نمی دونم قوانینش به چه شکل شده ولی ساله پیش اینطوری بود که باید اول از همه پروفایل ها ساین اوت کنی و لوکیل ایکس باکس رو به هند تغیر بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or