همه چیز درباره ی Xbox Live

فک نکنما!!
شما مطمئنی؟
ببین دستگاهی که برای اولین بار به لایو وصل میشه فک کنم بهش یه یه ماهه رایگان میدن
الان اون صفحه که رایگان رو میخوای اکتیو کنی میاد ولی هی یه سری اطلاعات برای خرید میخواد

اگه کشور رو تو تنظیمات ایکس باکس هند انتخاب کنی بعد یه اکانت جدید لایو بسازی اون اطلاعات رو نمیخواد.

فک نکنما!!
شما مطمئنی؟
ببین دستگاهی که برای اولین بار به لایو وصل میشه فک کنم بهش یه یه ماهه رایگان میدن
الان اون صفحه که رایگان رو میخوای اکتیو کنی میاد ولی هی یه سری اطلاعات برای خرید میخواد

تا 3-2 هفته پیش که نمیداد. شاید برا کریمس میده!! ولی بدون کردیت کارد نمیشه خرید. البته چیز پی ان هم باید شیر کرد.

اگه کشور رو تو تنظیمات ایکس باکس هند انتخاب کنی بعد یه اکانت جدید لایو بسازی اون اطلاعات رو نمیخواد.

داداش من الان اکانتم رو با Locale هند ساختم و واسه ی خرید گلد و اینا چیزی واسم نیومد. میدونی چجوری با Locale هند فری میده؟ از کجا گلد فری بگیرم؟

بچها ببینید فک کنم پست اول رو خوب نخوندین
من اصلا نمیخوام چیزی از مایکروسافت خرید کنم که بخوام چیز پی ان شیر کنم
من فقط میخوام اون یه ماه گلد رایگان مایکروسافت که به هر دستگاهی که برای اولین به لایو وصل میشه رو کانفیگ و استفاده کنم

اگه تنظیماتش مثل Tp-Link باشه فک کنم اینطوری حل بشه.

اول تو مرورگرتون[FONT=Helvetica Neue, Helvetica, Arial, san-serif] [/FONT]192.168.1.1 بزنید و یوزر و پس رو وارد کنید. ( معمولا admin هستن هر دوتاشون ) بعد برید به قسمت advance settings و wan. الان ادیت رو بزنید و به هیچی دست نزنید و فقط next رو بزنید تا برسید به MTU. الان مقدار اونو تغییر بدید. ( مثلا بزارید 1480 یا 1490 ) الان با کنسول به لایو وصل بشید ببینید وصل میشه یا نه.

آخه چند تا پست قبل تر گفته بود كه با يه كنسول ديگه رو همين نت نتيجه گرفته
به نظر من بن شدي

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آخه چند تا پست قبل تر گفته بود كه با يه كنسول ديگه رو همين نت نتيجه گرفته
به نظر من بن شدي

وقتی بن بشی این پیغام موقع وصل شدن به لایو میگیری:
22511688510266117178.jpg

سلام این آ پدیت SystemUpdate_16547_CD.zip تازه اومده نه؟

فعلا که از لایو داره میره خودش دومین لار هم رسید برای دانلود..

آخرين آپديتي كه براي لايو اومده حدود دو سه هفته پيش بوده بعد از اون ديگه چيزي نيومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or