همه چیز درباره ی Xbox Live

800 پوينت(فكر كنم ميشه 10$)،نه credit card لازم نداره ولي وي/پي ان بايد شير كني
یعنی بدون چیز پی ان نمیشه گیمر تگ عوض کرد؟؟! من فکر میکردم فقط نمیشه خرید کرد ... !! اخه تا به حال اینو شیر نکردم کارش رو بلد نیستم.... یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم

آقا من اینارو زدم هم 1490 هم 1480.یه مرحله بیشتر رفت.الان اینترنت تا ایکس باکس لایو رو ارور داد و میگه مودمت رو 30ثانیه خاموش روشن کن .اما فرقی نکرد.

دوستان میگم به احتماله زیاد مشکلم از مودمم که D-LINK iه هست.اگه میشه یه مودمه خوب و اروزن adsl :d:( بهم معرفی کنید که به درده هم کامپیوترم بخوره هم لایو بازی کردنم :( . 4پورته و وایفای داشته باشه فقط:((

اقا یه سوال
وقتی برای اولین بار ایکس باکس رو به لایو وصل میکنی خود مایکروسافت بصورت رایگان یا هدیه 1 ماه گلد رایگان میده که شما میتونی باهاش بازی کنی (درسته دیگه؟؟)

من قبلا رو یه ایکس باکس دیگه این کارو کرده بودم هیچ مشکلی نداشتم
ولی الان رو ایکس باکس اسلیم خواستم این کارو بکنم اررور میداد
وقتی ای دی رو ساختم و رفتم برای گلد یک ماهه هی میگفت کد بزن انگار که میخوای بخری
همش یه صفحه میومد که باید توش مثلا master card و یا visa card انتخاب میکردی و کد میزدی
منم کنسلش کردم
حالا اگه ممکنه راهنمایی کنید چه جوری اون یه ماهه که رایگان هست رو بتونم کانفیگ و استفاده کنم
اگه ممکنه کامل و از اول باشه
خیلی ممنون

اقا یه سوال
وقتی برای اولین بار ایکس باکس رو به لایو وصل میکنی خود مایکروسافت بصورت رایگان یا هدیه 1 ماه گلد رایگان میده که شما میتونی باهاش بازی کنی (درسته دیگه؟؟)

من قبلا رو یه ایکس باکس دیگه این کارو کرده بودم هیچ مشکلی نداشتم
ولی الان رو ایکس باکس اسلیم خواستم این کارو بکنم اررور میداد
وقتی ای دی رو ساختم و رفتم برای گلد یک ماهه هی میگفت کد بزن انگار که میخوای بخری
همش یه صفحه میومد که باید توش مثلا master card و یا visa card انتخاب میکردی و کد میزدی
منم کنسلش کردم
حالا اگه ممکنه راهنمایی کنید چه جوری اون یه ماهه که رایگان هست رو بتونم کانفیگ و استفاده کنم
اگه ممکنه کامل و از اول باشه
خیلی ممنون

مایکروسافت قبلا ها گلد 1 ماهه رایگان میداد!!

برای خرید از لایو ( بجز چیزایی که رایگانند ) باید چیز پی ان شیر کنید و یدونه هم اکانت خرید ( PayPal یا Credit Card ) داشته باشید.

مایکروسافت قبلا ها گلد 1 ماهه رایگان میداد!!

برای خرید از لایو ( بجز چیزایی که رایگانند ) باید چیز پی ان شیر کنید و یدونه هم اکانت خرید ( PayPal یا Credit Card ) داشته باشید.
فک نکنما!!
شما مطمئنی؟
ببین دستگاهی که برای اولین بار به لایو وصل میشه فک کنم بهش یه یه ماهه رایگان میدن
الان اون صفحه که رایگان رو میخوای اکتیو کنی میاد ولی هی یه سری اطلاعات برای خرید میخواد

فک نکنما!!
شما مطمئنی؟
ببین دستگاهی که برای اولین بار به لایو وصل میشه فک کنم بهش یه یه ماهه رایگان میدن
الان اون صفحه که رایگان رو میخوای اکتیو کنی میاد ولی هی یه سری اطلاعات برای خرید میخواد

اگه کشور رو تو تنظیمات ایکس باکس هند انتخاب کنی بعد یه اکانت جدید لایو بسازی اون اطلاعات رو نمیخواد.

فک نکنما!!
شما مطمئنی؟

تا 3-2 هفته پیش که نمیداد. شاید برا کریمس میده!! ولی بدون کردیت کارد نمیشه خرید. البته چیز پی ان هم باید شیر کرد.

اگه کشور رو تو تنظیمات ایکس باکس هند انتخاب کنی بعد یه اکانت جدید لایو بسازی اون اطلاعات رو نمیخواد.

داداش من الان اکانتم رو با Locale هند ساختم و واسه ی خرید گلد و اینا چیزی واسم نیومد. میدونی چجوری با Locale هند فری میده؟ از کجا گلد فری بگیرم؟

بچها ببینید فک کنم پست اول رو خوب نخوندین
من اصلا نمیخوام چیزی از مایکروسافت خرید کنم که بخوام چیز پی ان شیر کنم
من فقط میخوام اون یه ماه گلد رایگان مایکروسافت که به هر دستگاهی که برای اولین به لایو وصل میشه رو کانفیگ و استفاده کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or