wormbook
کاربر سایت
داداش گلم mtu رو به 1480 انتقال دادم و mss رو 1400 اما نشد که نشد !
الان باید چیکار کنم؟
مودمو ريست كن,منم قبلا مشكله شما رو داشتم
Sent from my X10i using Tapatalk 2
داداش گلم mtu رو به 1480 انتقال دادم و mss رو 1400 اما نشد که نشد !
الان باید چیکار کنم؟
مشکل از ISP است که اینترنت گرفتی ازش .مطمئنا اونا تغییرات ایجاد کردن زمانی که MTU تا یک حدی در خوده ISP میره بالا عوض کردن MTU در روی مودم دیگر هیچ تاثیری نداره.اگر mtu به درستی عوض بشه تاثیر خیلی زیادی روی پینگ داره.البته از همه اینا مهمتر این است که کلا باید ISP بستر این را داشته باشه که یک همچین کاری انجام بده.در ارتباط با ریست کردن مودم دکمه سوزنیشو زدم و دوباره تنظیمش کردم جواب نداد!
دیروز که تمامی سرویس های لایو در قسمت نت ورک رو UP زده بود امروز بخش XBOX LIVE STORE رو ALERT زده بود !البته رفتم از طریق سایت سینگ شدم و الرتشو درست کردم!
من تا پریروز مثل گل برام کار میکرد دیروز و امروز نمی دونم چرا MTU ارور میده!
MTU رو به اعداد های خیلی مختلفی زدم دوباره کار نکرد!
حالا راه های باقی مونده رو نمی دونم دیگه!
آخر اين پوينت ها كه جمع كردم به چه درد من ميخوره آخه
يكي چند تا مثال بزنه من روشن بشم آبي بسوزم
اول مطمعن شو داشبورد آنلاین هست.بعد هر چی دانلود کردی از این دی ال سی رو پاک کن دوباره دانلود کن.بعد کلیر سیستم Cache رو انجام بده.بعد اگه نشد بگو تا بازم برات بگمدوستان اینجا کسی DLC Apocalypse رو دانلود کرده ؟
من یه مشکلی دارم با پروفایل یکی از دوستام میزارم دانلود روی 1 درصد گیر میکنه و جلو نمیره . کنسول و مودم و ... رو هم خاموش روشن کردم 3-4 بار فایل رو پاک کردم بازم نشد از داخل بازی رفتم دانلود بازم نشد . باید چکار کنم که دانلود بشه
احتمالا مشکل از NAT تو یا NAT رفیت هست بهش بگو یه تست ز طریق ایکس باکس از لایو بگیره خودتم همینطور.من یه مشکلی دارم که وقتی میخوام با friend هام بازی کنم توی بازی gta online ارور can not connect میده. بازی splinter cell blacklist هم امتحان کردم همین ارور رو داد. لطفا یکی کمک کنه. اینم بگم که موقع بازی با بقیه مشکلی ندارم فقط با friend هام نمی تونم بازی کنم.
از طریق Xbox.com برو تو قسمت My account بعد سکیورتی پروف رمز رو یه بار عوض کن و چنتا سکیورتی پروف بزار اگه همینطوری که خودت داری می گی مشکل از پروفایل باشه.دوستان ماله من آخر به نت حتی وصل نشد .میگم رهی هست با PC برم اکانتم ببینم مشکلش چیه؟؟راستی گوشیم هم ایکس باکس داره.ویندوز فون هست.ربطی نداره؟؟
من DLC رو خریدم 5 ماه پیش و دانلودشم کردم!دوستان اینجا کسی DLC Apocalypse رو دانلود کرده ؟
من یه مشکلی دارم با پروفایل یکی از دوستام میزارم دانلود روی 1 درصد گیر میکنه و جلو نمیره . کنسول و مودم و ... رو هم خاموش روشن کردم 3-4 بار فایل رو پاک کردم بازم نشد از داخل بازی رفتم دانلود بازم نشد . باید چکار کنم که دانلود بشه
آره برای منم هینطور شده امروز دیدم تعجب کردمXbox Live service is limited. See details >
وقتی میرم تو سایت ایکس باکس تو بخش ساپورت اینو نشونم میده و قتی هم میزنم اینو بهم میگه:
Kinect Nat Geo TVLimited
Hi Xbox members, are you having trouble trying to play videos on Kinect Nat Geo TV? We'll take it from here. Our team of engineers is engaged and working hard with our partner to find a fix. Thanks for being patient while we work. We'll update you as soon as everything is ready to go again.
جریان چیه؟