ABOLFAZL3008
کاربر سایت
من 2300 پوینت که همش رو از بینگ گرفته بودم داشته ، آپدیت کردم ، الان همش پریده !!!
فقط میزنه add credit card !!!
چه خاکی سرم بریزم !؟
چه خاکی سرم بریزم !؟
من 2300 پوینت که همش رو از بینگ گرفته بودم داشته ، آپدیت کردم ، الان همش پریده !!!
چه خاکی سرم بریزم !؟
پینگت بالاست تو ساعات دیگه تست بگیر مثلا صبح شاید کمتر بشه.![]()
ماله من اینه.
به نظر شما خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من الان تهرانم و پارس آنلاین 1 مگ ماهی سه گیگ دارم که در یک کلام فوق آلعاده است. هر شب تو ساعت دانلود رایگان حدود 4 گیگ دان میکنم.ماهی 20 تومن هم دارم میدم کلن.
فقط یه بدی گنده داره. باهاش نمیشه به ایکس باکس لایو وصل شد!
واسه همین میخوام برای اون یکی خط تلفنمون یه سرویس دیگه بخرم که ترجیحا نامحدود باشه و پینگ خوبی داشته باشه.میشه معرفی کنید؟ میخوام ایکس باکس لایو بازی کنم. اگه میشه معرفی کنید ISP خوبی رو. اگه کسی لایو بازی میکنه و لگ نداره هم معرفی کنه لطفن.
فقط زود جواب بدید که میخوام تا چند روز دیگه اقدام به خرید کنم.
ممنون
یکی میشه بگه این یعنی چی ؟!؟!
چرا همه پوینت هام از بین رفته ؟!؟!
![]()
این یعنی اینکه پوینت های شما در تاریخ اعلام شده باطل شده و غیر قابل استفاده است.و در تاریه 11/9 هم منتقل شده
شهید حق شناسسلام داداش منم تهرانم شاتل دارم 256 نامحدود به راحتی به لایو وصل می شه و سرعتش فوق العادست من با سرعت 500 دانلود می کنم پینگمم با تهران 13 هست و برای لایو هم خوبه و البته مهم ترین چیز مرکز مخابراتی هست !!!!!
مرکز مخابراتیت چیه؟؟؟
سلام داداش منم تهرانم شاتل دارم 256 نامحدود به راحتی به لایو وصل می شه و سرعتش فوق العادست من با سرعت 500 دانلود می کنم پینگمم با تهران 13 هست و برای لایو هم خوبه و البته مهم ترین چیز مرکز مخابراتی هست !!!!!
مرکز مخابراتیت چیه؟؟؟
اینم عکسشما مطمئنید 500 سرعت دانلودتون هست ؟؟ اصلا امکان همچین چیزی اونم روی نامحدود حتی 1 مگ هم وجود نداره ...
پس یعنی تا 9/2 باطل شده
بعدش تاریخ 9/11 هم تو همون طرح و آپدیت سراسری منتقل شده ( که البته چیزی نبوده )
درسته ؟
پس اون باطل شدن ربطی به منتقل شدن نداره ؟!
اینم عکس
این از اسپید تست
Speedtest.net by Ookla - My Results
این خودم گرفتم با دانلود منیجر الان یکم پایینتره ولی خب حدود 500 هست
http://www.4shared.com/download/j_BAXnvI/Untitled_1.jpg?tsid=20130912-120332-e04e8c67