XboxLiveVirus
کاربر سایت
من که بلد نیستم ولی اساتید بلدنچجوری؟ :d
من که بلد نیستم ولی اساتید بلدنچجوری؟ :d
این اپدیت جدیدی که داده مشکلی نداره؟اپدیت کنیم؟
اینجوری دیگه مشکل دانلود نشدن بازی های من هم مشخص شدخوب گل که نه خاربود به خاک هم اراسته شد ..فقط مونده بکننمون تو شیشه ما ایرانیم تا تهش مییم همین چند روزه که نیمده پورت هامون دیدیکت کنه و دست گذاته باشه روش اگه قرار بن شیم نریم تو لایو این قدر میمونیم استفاده میکنیم خوب وقتی شدیم اونموقع یک تاجی میزنی به سر خودمون به هر حال همه ای پی ها دونه دونه اگه اینطوری ثبت شده حتی 1 ثانیه --ترسیدن نداره چه تو تو لایو نری یا ایانکه بری چند وقت دیگه بن شی کلی تفاوت داره بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد دیگه هان من گلدم تومو شه باز میخرم خاک عام تو سر هرچی امریکایی که اولش با افریقایی ها و محلی هایی که سرخ پوست بودن از بد ترین نسل بودن حالا اومدن نسل اریایی رو اذیت کنن .بیخود نیست دیگه همه کارهاشونو کردن هرچی فکر کنین کردن همین یکی مونده بود دیگه ارزویی ندارند ولی کور خوندن برید لایو وصل شین بگین گور پدر هرچی عقده اییه.بشمار..............

مشکلی نداره ال تی 3 داشته باش فقطاین اپدیت جدیدی که داده مشکلی نداره؟اپدیت کنیم؟
من هم بعضی روز ها اصلا نمیتونم به سرور cod وصل شم.دوستان کسی میدونه مشکل این لایو چیه ؟ چرا جدیدا یک روز توپه یک روز در حد حلزون هست سرعتش .
نت چک کردم درسته مال بعضی از دوستام هم همینطوره![]()
اصلا همچین چیزی وجود نداره.همه ی کنسول ها وقتی از کارخونه میان بیرون رجیستر میشن.من یکی از دوستام می خواد به لایو وصل شه ولی تمام گزینه های نتورکش unknown هست
از یکی پرسیدم گفت xbox رجیستر نشده شما جایی رو می شناسید؟؟
من تهرانم
تو توپخونه من کسی رو پیدا نکردم و همچنین تو پایتخت!!!!
داداش lt2 بوده به lt3 آپدیت کرده و از یکی پرسیدم گفت آنلاک شده ولی رجیستر نشده!!!!!!اصلا همچین چیزی وجود نداره.همه ی کنسول ها وقتی از کارخونه میان بیرون رجیستر میشن.
سلام
آقایون یه راهنمایی می خواستم
من برای اولین بار به لایو متصل شدم ولی به محض اینکه اکانت رو sing in کردم ارور داد که ایکس باکس لایو برای ریجن شما ساپورت نمیشه. میشه لطفا راهنمایی کنید ریجن کجا رو باید انتخاب کنم تا مشکلم حل بشه
و آیا برای اتصال به اینترنت باید از ف ی ل ........ تر شکن یا وی ............. ان استفاده کنم یا خیر ؟