همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان اگر بخوام از لایو استفاده کنم باید حتما گلد ممبر بشم؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
نه ولی اگه بخوای انلاین بازی کنی باید حتما گلد داشته باشی اگه گلد خواستی به من پی ام بده.
wink.gif
wink.gif

سلام.
واسه لایو بازی کردن از چه شرکتی و چه سرعتی اینترنت بخرم؟
من خودم صبانت دارم و راضی هستم
سرعت اینترنت معمولا بستگی به منطقه ای که زندگی میکنی داره چون معمولا با 8 نفر توی منطقه ای که زندگی میکنن share میشی ممکنه اون 8 نفر اکثرشون 2 مگ داشته باشن و برای همین سرعتت میاد پایین و اگه 128 بخری برای اینکه با عده ی کمی share میشی ممکنه سرعتت بالاتر از زمانی باشه که از 2 مگ استفاده میکنی...شاید هم بر عکس باشه

من فکر می کنم به دلیل اینه که کشوری را که در زمان ثبت نامت با همین اکانت وارد کردی جزو کشورهایی است که ساپورت نمی شوند. اگر اینطوره که راه حل اینه که کشور را عوض کنی(که مطمئن نیستم جواب بده) یا کلا یک اکانت جدید بسازی.

مرسی از راهنمایی شما
رفتم توی اکانتم که با یاهو میل ساخته بودم و یک آدرس آمریکا پیدا کردم و وارد کردم حالا به لایو متصل شد ولی با اینکه بار اول است که به لایو می شم ولی اکانت من از نوع سیلور هست و گلد نشد.
آخه دوستان گفته بودند که یک ماه اول گلد میشه

مرسی از راهنمایی شما
رفتم توی اکانتم که با یاهو میل ساخته بودم و یک آدرس آمریکا پیدا کردم و وارد کردم حالا به لایو متصل شد ولی با اینکه بار اول است که به لایو می شم ولی اکانت من از نوع سیلور هست و گلد نشد.
آخه دوستان گفته بودند که یک ماه اول گلد میشه

قضیه 1 ماه گلد رایگان خیلی وقته کنسل شده

من 2300 پوینت که همش رو از بینگ گرفته بودم داشته ، آپدیت کردم ، الان همش پریده !!!

فقط میزنه add credit card !!!

چه خاکی سرم بریزم !؟

اصولا نباید همچین اتفاقی بیوفته اگه اط طریق خود کنسول اقدام به خرید کنید با آیپی بلاد کفر معادل پوینت هاتون بهتون دلار میده

دوستان من الان تهرانم و پارس آنلاین 1 مگ ماهی سه گیگ دارم که در یک کلام فوق آلعاده است. هر شب تو ساعت دانلود رایگان حدود 4 گیگ دان میکنم.ماهی 20 تومن هم دارم میدم کلن.
فقط یه بدی گنده داره. باهاش نمیشه به ایکس باکس لایو وصل شد!
واسه همین میخوام برای اون یکی خط تلفنمون یه سرویس دیگه بخرم که ترجیحا نامحدود باشه و پینگ خوبی داشته باشه.میشه معرفی کنید؟ میخوام ایکس باکس لایو بازی کنم. اگه میشه معرفی کنید ISP خوبی رو. اگه کسی لایو بازی میکنه و لگ نداره هم معرفی کنه لطفن.
فقط زود جواب بدید که میخوام تا چند روز دیگه اقدام به خرید کنم.
ممنون

دوستان من الان تهرانم و پارس آنلاین 1 مگ ماهی سه گیگ دارم که در یک کلام فوق آلعاده است. هر شب تو ساعت دانلود رایگان حدود 4 گیگ دان میکنم.ماهی 20 تومن هم دارم میدم کلن.
فقط یه بدی گنده داره. باهاش نمیشه به ایکس باکس لایو وصل شد!
واسه همین میخوام برای اون یکی خط تلفنمون یه سرویس دیگه بخرم که ترجیحا نامحدود باشه و پینگ خوبی داشته باشه.میشه معرفی کنید؟ میخوام ایکس باکس لایو بازی کنم. اگه میشه معرفی کنید ISP خوبی رو. اگه کسی لایو بازی میکنه و لگ نداره هم معرفی کنه لطفن.
فقط زود جواب بدید که میخوام تا چند روز دیگه اقدام به خرید کنم.
ممنون

سلام داداش منم تهرانم شاتل دارم 256 نامحدود به راحتی به لایو وصل می شه و سرعتش فوق العادست من با سرعت 500 دانلود می کنم پینگمم با تهران 13 هست و برای لایو هم خوبه و البته مهم ترین چیز مرکز مخابراتی هست !!!!!
مرکز مخابراتیت چیه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or