XboxLiveVirus
کاربر سایت
من هم بعضی روز ها اصلا نمیتونم به سرور cod وصل شم.دوستان کسی میدونه مشکل این لایو چیه ؟ چرا جدیدا یک روز توپه یک روز در حد حلزون هست سرعتش .
نت چک کردم درسته مال بعضی از دوستام هم همینطوره![]()
من هم بعضی روز ها اصلا نمیتونم به سرور cod وصل شم.دوستان کسی میدونه مشکل این لایو چیه ؟ چرا جدیدا یک روز توپه یک روز در حد حلزون هست سرعتش .
نت چک کردم درسته مال بعضی از دوستام هم همینطوره![]()
اصلا همچین چیزی وجود نداره.همه ی کنسول ها وقتی از کارخونه میان بیرون رجیستر میشن.من یکی از دوستام می خواد به لایو وصل شه ولی تمام گزینه های نتورکش unknown هست
از یکی پرسیدم گفت xbox رجیستر نشده شما جایی رو می شناسید؟؟
من تهرانم
تو توپخونه من کسی رو پیدا نکردم و همچنین تو پایتخت!!!!
داداش lt2 بوده به lt3 آپدیت کرده و از یکی پرسیدم گفت آنلاک شده ولی رجیستر نشده!!!!!!اصلا همچین چیزی وجود نداره.همه ی کنسول ها وقتی از کارخونه میان بیرون رجیستر میشن.
سلام
آقایون یه راهنمایی می خواستم
من برای اولین بار به لایو متصل شدم ولی به محض اینکه اکانت رو sing in کردم ارور داد که ایکس باکس لایو برای ریجن شما ساپورت نمیشه. میشه لطفا راهنمایی کنید ریجن کجا رو باید انتخاب کنم تا مشکلم حل بشه
و آیا برای اتصال به اینترنت باید از ف ی ل ........ تر شکن یا وی ............. ان استفاده کنم یا خیر ؟
شما با خرید پوینت مایکروسافت اون رو یه دلار تبدیل میکنه.ولی باید از یه ای پی ثابت از لایو خرید کنید.درود بر دوستان
یک سوال داشتم العان با این آپدیت که point برداشته شود و دلار جایگزین شود برای خرید باید چه کار کرد من میخوام به پیشواز COD GHOSTS برم برای سیزن پس اگه پوینت بگیرم میتونم بخرم یا باید کارت دلار خرید اصلا چجوری میشه دلار داد به لایو ماکروسافت کارت خوان داره :d اگه پوینت بخرم میتونم بدم برای خرید یا کلا پوینت تعطیل شود ؟؟؟
من فکر می کنم به دلیل اینه که کشوری را که در زمان ثبت نامت با همین اکانت وارد کردی جزو کشورهایی است که ساپورت نمی شوند. اگر اینطوره که راه حل اینه که کشور را عوض کنی(که مطمئن نیستم جواب بده) یا کلا یک اکانت جدید بسازی.
با جی میل هم میشه باید جی میل رو به ویندز لایو بده تا اجازه ی ثبت نام بده.داداش باید یکی از ایمیل های ماکروسافت رو وارد کنی مثل هات میل