همه چیز درباره ی Xbox Live

خوب گل که نه خاربود به خاک هم اراسته شد ..فقط مونده بکننمون تو شیشه ما ایرانیم تا تهش مییم همین چند روزه که نیمده پورت هامون دیدیکت کنه و دست گذاته باشه روش اگه قرار بن شیم نریم تو لایو این قدر میمونیم استفاده میکنیم خوب وقتی شدیم اونموقع یک تاجی میزنی به سر خودمون به هر حال همه ای پی ها دونه دونه اگه اینطوری ثبت شده حتی 1 ثانیه --ترسیدن نداره چه تو تو لایو نری یا ایانکه بری چند وقت دیگه بن شی کلی تفاوت داره بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد دیگه هان من گلدم تومو شه باز میخرم خاک عام تو سر هرچی امریکایی که اولش با افریقایی ها و محلی هایی که سرخ پوست بودن از بد ترین نسل بودن حالا اومدن نسل اریایی رو اذیت کنن .بیخود نیست دیگه همه کارهاشونو کردن هرچی فکر کنین کردن همین یکی مونده بود دیگه ارزویی ندارند ولی کور خوندن برید لایو وصل شین بگین گور پدر هرچی عقده اییه.بشمار..............

خوب گل که نه خاربود به خاک هم اراسته شد ..فقط مونده بکننمون تو شیشه ما ایرانیم تا تهش مییم همین چند روزه که نیمده پورت هامون دیدیکت کنه و دست گذاته باشه روش اگه قرار بن شیم نریم تو لایو این قدر میمونیم استفاده میکنیم خوب وقتی شدیم اونموقع یک تاجی میزنی به سر خودمون به هر حال همه ای پی ها دونه دونه اگه اینطوری ثبت شده حتی 1 ثانیه --ترسیدن نداره چه تو تو لایو نری یا ایانکه بری چند وقت دیگه بن شی کلی تفاوت داره بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد دیگه هان من گلدم تومو شه باز میخرم خاک عام تو سر هرچی امریکایی که اولش با افریقایی ها و محلی هایی که سرخ پوست بودن از بد ترین نسل بودن حالا اومدن نسل اریایی رو اذیت کنن .بیخود نیست دیگه همه کارهاشونو کردن هرچی فکر کنین کردن همین یکی مونده بود دیگه ارزویی ندارند ولی کور خوندن برید لایو وصل شین بگین گور پدر هرچی عقده اییه.بشمار..............
اینجوری دیگه مشکل دانلود نشدن بازی های من هم مشخص شد :|

دوستان کسی میدونه مشکل این لایو چیه ؟ چرا جدیدا یک روز توپه یک روز در حد حلزون هست سرعتش . :|

نت چک کردم درسته مال بعضی از دوستام هم همینطوره :|

سلام
آقایون یه راهنمایی می خواستم
من برای اولین بار به لایو متصل شدم ولی به محض اینکه اکانت رو sing in کردم ارور داد که ایکس باکس لایو برای ریجن شما ساپورت نمیشه. میشه لطفا راهنمایی کنید ریجن کجا رو باید انتخاب کنم تا مشکلم حل بشه
و آیا برای اتصال به اینترنت باید از ف ی ل ........ تر شکن یا وی ............. ان استفاده کنم یا خیر ؟

من یکی از دوستام می خواد به لایو وصل شه ولی تمام گزینه های نتورکش unknown هست
از یکی پرسیدم گفت xbox رجیستر نشده شما جایی رو می شناسید؟؟
من تهرانم
تو توپخونه من کسی رو پیدا نکردم و همچنین تو پایتخت!!!!

من یکی از دوستام می خواد به لایو وصل شه ولی تمام گزینه های نتورکش unknown هست
از یکی پرسیدم گفت xbox رجیستر نشده شما جایی رو می شناسید؟؟
من تهرانم
تو توپخونه من کسی رو پیدا نکردم و همچنین تو پایتخت!!!!
اصلا همچین چیزی وجود نداره.همه ی کنسول ها وقتی از کارخونه میان بیرون رجیستر میشن.

سلام
آقایون یه راهنمایی می خواستم
من برای اولین بار به لایو متصل شدم ولی به محض اینکه اکانت رو sing in کردم ارور داد که ایکس باکس لایو برای ریجن شما ساپورت نمیشه. میشه لطفا راهنمایی کنید ریجن کجا رو باید انتخاب کنم تا مشکلم حل بشه
و آیا برای اتصال به اینترنت باید از ف ی ل ........ تر شکن یا وی ............. ان استفاده کنم یا خیر ؟

من فکر می کنم به دلیل اینه که کشوری را که در زمان ثبت نامت با همین اکانت وارد کردی جزو کشورهایی است که ساپورت نمی شوند. اگر اینطوره که راه حل اینه که کشور را عوض کنی(که مطمئن نیستم جواب بده) یا کلا یک اکانت جدید بسازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or