Real Madrid 9
کاربر سایت
سلام داداش
بگو از کدوم سایت یا مغازه باید بگیرم برنرمکس فیفا 12 رو؟![]()
براتون پ.خ کردم دوست عزیز ، چون اینجا میزاشتم اخطار میدادن ناظمین عزیز البته خوب قانون سایت اینا اونا مقصر نیستن .
سلام داداش
سلام داداش
آقا فیفا 12 که برنر مکس نمی خواد اوون اصلا XGD3 نیس. الکی چرا می خوای پولتو حروم کنی؟
بعدشم
فیفا 12 که من دارم یه فیفا 12معمولیه شاید %97 باشه،نمیشه باهاش لایو بازی کرد،حداقل باید اونو پچ کرد که برای لایو امن باشه و گر نهبعدشم
![]()
بازی فیفا قفل XGD3 نداره که نیاز به برنرمکس داشته باشه! با ABGX360 راحت پچ میشه و با رایتر های معمولی هم کامل رایت میشه ...فیفا 12 که من دارم یه فیفا 12معمولیه شاید %97 باشه،نمیشه باهاش لایو بازی کرد،حداقل باید اونو پچ کرد که برای لایو امن باشه و گر نهبعدشم
![]()
آقا دمت گرم من فکر کردم به صورت کارت هست تو خود جعبه دیدم مال من نداشت اعصابم خورد شد گفتم فروشنده برداشته.وقتی تو لایو یه پروفایل میسازی ، خودش یک ماه مجانی داره که میتونی ازش استفاده کنی و نیاز به فعال کردن و چیز دیگه ای هم نداره ... بعد از اون هم تا 2 پروفایل دیگه جا داری که بسازی و هر کدوم از اونا باز 1 ماه مجانی دارن .
والا تا اونجایی که من دیدم برداشته که نشده هیچی اکثر افرادی که تو ژانویه اکانت ساختن 3 ماه فری گرفتن به جای 1 ماهسلام....اخیرا مثل اینکه دیگه یک ماه Gold مجانی هم برداشته شده درسته!؟ یه چند جا قبلا خونده بودم تا اینکه همین چند وقت پیش بچه ها گفتم اکانت ساختیم وصل شدیم یک ماه مجانی رو هم نداد!!!!!
این طور که میگن اگه LT3 داشته باشی نمیتونی بازی ها رو از هارد اجرا کنی ولی من امتحان نکردمآقا دمت گرم من فکر کردم به صورت کارت هست تو خود جعبه دیدم مال من نداشت اعصابم خورد شد گفتم فروشنده برداشته.
ببخشید یه سوال دیگه من الان ایکس باکسم ال تی 2 هستش راسته که میگن اگه ال تی 3 بریزی بازی ها دیگه از رو هارد اجرا نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از پارس آنلاین سرویس میگری؟سلام.دوستان من وقتی میخوام به live وصل بشم ارور MTU میده کسی میدونه چه طوری حل میشه؟