Ragnar
کاربر سایت
بله. بازی های xgd3 رو باید دوباره بخری!یعنی چی ؟ اون بازی هایی که دارم بعد از lt3 هم اجرا نمیشه؟
بله. بازی های xgd3 رو باید دوباره بخری!یعنی چی ؟ اون بازی هایی که دارم بعد از lt3 هم اجرا نمیشه؟
بله , تمام بازی های XGD2 بدون پچ اجرا میشندوستان با ریختن lt3بازی های قدیمی اجرا میشن؟
نیازی به پچ کردنشون نیست؟
نه دوست عزیز بن نمیشی ولی کنسولتو یه جوری اپدیت میکنه که بازیهای جدید(xgd3) یعنی از gow3 به بعد اجرا نمیشن .بازیهای ap2.5 .
پس برای رفع این مشکل شما باید برید lt3 بزنید .وبازیهارو دوباره پچ کنی.

باید LT plus 3 رو نصب کنی! از اونجا که به نظر میاد شما بلد نیستی ( مثل من ) LT رو نصب کنی باید بدی به یه آدم کار بلد تا براتون نصب کنه! بعد از اون وقتی به لایو وصل شدی مجبوری که داشبورد جدید رو آپدیت کنی! بعد از اون هم می تونی بازی کنی:dسلام دوستان
من تازه میخوام بعد از چند ماه به لایو وصل شم از یه نفر تو این انجمن خریدمش فکر کنم گفت که اصلا لایو نرفته خب نرفته 1 ماه گلد دارم درسته
من میخواد باهاش فقط دوتا بازی فیفا و کال اف بازی کنم همین خب بعداز پایان مدت رایگان برم پوینت بخرم واسه فیفا و کال اف بهتره یا اکانت ماهانه پ فرقشون چیه
اصلا من میخوام انلاین بازی کنم ایکس باکس رو صول کردم و ورژن ایکس باکسم ال تی 2 و داشبورد هم نمیدونم اسمش 1355 یه همچین چیزی بود واسه این دوتا بازی گیر میشده در حین لایو اپدیت چیزی خواست چیکارش کنم کلا نکاتی در مورد نلاین بازی کردن رو بفرماید لطفا
با سپاس
بازی های کپی باید جتما پچ بشن! یه سر به تایپیک رعایت نکات امنیتی بازی بزنمن بازی هام کپیِِِِ مشکلی پیش نمی آد؟
توروخــــــــدا زود جواب بدین من مـــــــی خوام وصل شم.![]()
دوستان من LT3 ریختم میخواستم ببینم از الان به بعد هر بازی که پچ داشته باشه رو راحت میتونم بازی کنم؟
پوینت ربطی به گلد نداره! گلد برای انجام بازی در شبکه لایو و پوینت برای خرید بازی هایی که برای انجام دادنشون Trial گذاشتن! مثل AC یا بتل 3 ! بیشتر بازی ها نیازی به پوینت نداره...یه سوال : می تونم قبل از استفاده از گلد، از پوینتی که دارم(خریدم) استفاده کنم؟
یه سوال دیگه : mw3 چند پوینته؟
برای بازی کردن فیفا پینگت اگه به سرور های اروپا و امریکا 300 یا زیر 300 باشه به ترتیب خوب و خیلی خوبه!ممنون
ولی قبل از این کارا بهتره ببینم پینگم چنده
شما دوستان میدونید ادرس سرور فیفا 12 چنده یه تست از پینگ بگیرم ببینم چنده یکی میگفت باید زیر 200 باشه تمثل 170 گفت خوب من با این میتونم راحت کناتر رو بزنم ایا میتونم تحت ویندوز بدونه سایت مستقیم ادرس رو گیر بیارم
با سپاس
پوینت ربطی به گلد نداره! گلد برای انجام بازی در شبکه لایو و پوینت برای خرید بازی هایی که برای انجام دادنشون Trial گذاشتن! مثل AC یا بتل 3 ! بیشتر بازی ها نیازی به پوینت نداره...
MW3 و کل سری Call of duty نیازی به Point نداره!