والا تا اونجایی که من دیدم برداشته که نشده هیچی اکثر افرادی که تو ژانویه اکانت ساختن 3 ماه فری گرفتن به جای 1 ماهسلام....اخیرا مثل اینکه دیگه یک ماه Gold مجانی هم برداشته شده درسته!؟ یه چند جا قبلا خونده بودم تا اینکه همین چند وقت پیش بچه ها گفتم اکانت ساختیم وصل شدیم یک ماه مجانی رو هم نداد!!!!!
این طور که میگن اگه LT3 داشته باشی نمیتونی بازی ها رو از هارد اجرا کنی ولی من امتحان نکردمآقا دمت گرم من فکر کردم به صورت کارت هست تو خود جعبه دیدم مال من نداشت اعصابم خورد شد گفتم فروشنده برداشته.
ببخشید یه سوال دیگه من الان ایکس باکسم ال تی 2 هستش راسته که میگن اگه ال تی 3 بریزی بازی ها دیگه از رو هارد اجرا نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از پارس آنلاین سرویس میگری؟سلام.دوستان من وقتی میخوام به live وصل بشم ارور MTU میده کسی میدونه چه طوری حل میشه؟
سلام دوستان من یک xbox fat super elite دارم که فریمویرش lt 2 هست و تا حالا باهاش به لایو وصل نشدم امروز برای اولین بار خواستم تست کنم و از قسمت network setting به test xbox live connection رفتم یک مقدار که پیش رفت پیغام داد دستگاه آپدیت نیاز داره اما من no زدم چون ترسیدم بن بشم. لطفا منو راهنمایی کنید که چه کار کنم....
سپاس
ممنون دوست عزیزنه دوست عزیز بن نمیشی ولی کنسولتو یه جوری اپدیت میکنه که بازیهای جدید(xgd3) یعنی از gow3 به بعد اجرا نمیشن .بازیهای ap2.5 .
پس برای رفع این مشکل شما باید برید lt3 بزنید .وبازیهارو دوباره پچ کنی.
شما باید بری LT3 بریزی و بازی های XGD3 رو دوباره به صورت پچ شده بخریسلام دوستان من برای اولین بار امروز به لایو وصل شدم بعد گفت آپدیت کن من حواسم نبود این کارو کردم ولی حالا بازی های جدیدم اجرا نمیشه چیکار کنم؟