همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام....اخیرا مثل اینکه دیگه یک ماه Gold مجانی هم برداشته شده درسته!؟ یه چند جا قبلا خونده بودم تا اینکه همین چند وقت پیش بچه ها گفتم اکانت ساختیم وصل شدیم یک ماه مجانی رو هم نداد!!!!!

سلام....اخیرا مثل اینکه دیگه یک ماه Gold مجانی هم برداشته شده درسته!؟ یه چند جا قبلا خونده بودم تا اینکه همین چند وقت پیش بچه ها گفتم اکانت ساختیم وصل شدیم یک ماه مجانی رو هم نداد!!!!!
والا تا اونجایی که من دیدم برداشته که نشده هیچی اکثر افرادی که تو ژانویه اکانت ساختن 3 ماه فری گرفتن به جای 1 ماه

آقا دمت گرم من فکر کردم به صورت کارت هست تو خود جعبه دیدم مال من نداشت اعصابم خورد شد گفتم فروشنده برداشته. :دی

ببخشید یه سوال دیگه من الان ایکس باکسم ال تی 2 هستش راسته که میگن اگه ال تی 3 بریزی بازی ها دیگه از رو هارد اجرا نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این طور که میگن اگه LT3 داشته باشی نمیتونی بازی ها رو از هارد اجرا کنی ولی من امتحان نکردم

از ما که بعد این که 1 ماه رو استفاده کردیم تموم شد 2 تا دیگه اکانت ساختم ولی هیچ کدوم وارد نمیشد برای تست یه 48 ساعته گرفتم وصل شد همون 1 ماه بیشتر نیستش چه با 1 اکانت چه با 3 اکانت

سلام ببخشید من قبلا که از برنامه XBOX BACKUP CREATOR ورژن 2.8 استفاده می کردم مشکلی نداشتم اما حالا که همین ورژن 2.9 رو از همین سایت دانلود می کنم قبل از این که باز بشه این دو تا پیغام رو به ترتیب می ده:

i8qlg4oj1v3md3r9iczu.jpg

f7lkb5wrtqvem1tmcmt.jpg

و بعدشم برنامه اجرا میشه اما هر بازی که می زارم و درایو کامپیوتر رو انتخاب می کنم اصلا گزینه ی start فعال نمیشه لطفا کمک کنید.

سلام دوستان من یک xbox fat super elite دارم که فریمویرش lt 2 هست و تا حالا باهاش به لایو وصل نشدم امروز برای اولین بار خواستم تست کنم و از قسمت network setting به test xbox live connection رفتم یک مقدار که پیش رفت پیغام داد دستگاه آپدیت نیاز داره اما من no زدم چون ترسیدم بن بشم. لطفا منو راهنمایی کنید که چه کار کنم....
سپاس

دوستان من lt3 ریختم وقتی میخوام وصل شم به xbox live از داخل بازی این پیامو میده Your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live functionality
ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام دوستان من یک xbox fat super elite دارم که فریمویرش lt 2 هست و تا حالا باهاش به لایو وصل نشدم امروز برای اولین بار خواستم تست کنم و از قسمت network setting به test xbox live connection رفتم یک مقدار که پیش رفت پیغام داد دستگاه آپدیت نیاز داره اما من no زدم چون ترسیدم بن بشم. لطفا منو راهنمایی کنید که چه کار کنم....
سپاس

نه دوست عزیز بن نمیشی ولی کنسولتو یه جوری اپدیت میکنه که بازیهای جدید(xgd3) یعنی از gow3 به بعد اجرا نمیشن .بازیهای ap2.5 .
پس برای رفع این مشکل شما باید برید lt3 بزنید .وبازیهارو دوباره پچ کنی.

نه دوست عزیز بن نمیشی ولی کنسولتو یه جوری اپدیت میکنه که بازیهای جدید(xgd3) یعنی از gow3 به بعد اجرا نمیشن .بازیهای ap2.5 .
پس برای رفع این مشکل شما باید برید lt3 بزنید .وبازیهارو دوباره پچ کنی.
ممنون دوست عزیز
یعنی برا استفاده از لایو باید lt 3 بریزم؟
من در مورد لایو هیچ اطلاعاتی ندارم این پچ کردن بازیها که گفتید یعنی چه؟

سلام دوستان من برای اولین بار امروز به لایو وصل شدم بعد گفت آپدیت کن من حواسم نبود این کارو کردم ولی حالا بازی های جدیدم اجرا نمیشه چیکار کنم؟

سلام دوستان من برای اولین بار امروز به لایو وصل شدم بعد گفت آپدیت کن من حواسم نبود این کارو کردم ولی حالا بازی های جدیدم اجرا نمیشه چیکار کنم؟
شما باید بری LT3 بریزی و بازی های XGD3 رو دوباره به صورت پچ شده بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or