همه چیز درباره ی Xbox Live

اقا یکی به ما کمک کنه بعد از کلی بد بختی این لایو رو درست کردیم اکانتش رو باید دو بار اکانت می ساختم الان هم خودش 2 تا اکانت ساخته بعد رفتم توی بازی mw3 اولش که وارد شد حدود 5 مگ دانلود کردش بعد که رفتم توی بازی قسمت xbox live یه عکس کله هم بودش که برای دانلود بود من نزذدم برای دانلود ولی دیگه وارد نشدبرای لایوش چه کار باید کردش؟

سلام.اینکه میگن پینگت زیاده و با ایرانی ها میتونی راحت بازی کنی چه جوری میتونم ایرانی ها رو پیدا کنم و با بچه های خودمون لایو بازی کنم؟

واسه تقریبا هر بازی یک گفتگویی ایجاد شده و اونجا گیمر تگ افرادی هست. باید بری و اون گیمر تگ ها رو بزنی و بعد friend request بفرستی . بعدش هم وقتی رفتی و دیدی که بودن join شو و اگه ایرانی های دیگری نیز join شده بودن واسه اونا هم freind request بفرست.

کسی نیستش کمک کنه من به لایو وصل شدم ولی وقتی وارد بازی mw3 مثلا میشم میگه این پروفایل نمی تونه به لایو وصل شه از این چیزا

شما قبل رفتن به لایو lt3 کرده بودین بعد جدیدترین اپدیتو ریخته بودین بازیهاتونو مثل روش جدید 100 دوباره رایت کردین که رفتین لایو اگه این کارارو انجام ندین شاید بن شدین . چون اگه اونجورکه میگین اگه پروفایلو ساخته باشین بعد نره داخل یه ایرادی حتما هست که نمیره اروری چیزی نمیده میشه بیشتر توضیح بدین تا من یا دوستانم بتونن بیشتر کمکتون کنن .

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:45 PM ارسال شده بود ----------

سلام.اینکه میگن پینگت زیاده و با ایرانی ها میتونی راحت بازی کنی چه جوری میتونم ایرانی ها رو پیدا کنم و با بچه های خودمون لایو بازی کنم؟

دوست عزیز داخل پروفایل هر کسی تو بازی سنتر گیمر تگشو زده شما اول با دوستات اینجا صحبت کنین یا کسای دیگه ببینین مثلا شما کدوم بازی بازی میکنین اگه اونم بازی میکنه ادش کنین راحت بشینین بازی کنینش همین .

---------- نوشته در 01:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:47 PM ارسال شده بود ----------

بعد پینگ هرچه پایینتر باشه بهتره .

سلام والا من تونستم به زور اکانت رو بسازم باید 2 تا اکانت ساخته میشد تا قبول کنه الان هم 2 تا اکانت رو ساخته لایو وصل شده ولی میرم توی بازی mw3 میگه این پروفایل شما نمیشه وارد لایو شه از این چیزا با بازی need for run هم امتحان کردم ولی نشد همون پیغام رو میده راستش من کنسول رو کار کرده خریدم طرف میگفت که من فیفا12 انلاین بازی میکردم ممکنه 1 ماه رایگان رو استفاده کرده باشه برای همین این ارور رو میده؟؟ فقط وقتی می خوام به لایو وصل شم از داخل بازی میگه شما پروفایلتون نمیتونه وارد شه از همین چیزا اینم بگم که من dvd بازی mw3 از این 80000 هستش که برای لایو هستش

سلام والا من تونستم به زور اکانت رو بسازم باید 2 تا اکانت ساخته میشد تا قبول کنه الان هم 2 تا اکانت رو ساخته لایو وصل شده ولی میرم توی بازی mw3 میگه این پروفایل شما نمیشه وارد لایو شه از این چیزا با بازی need for run هم امتحان کردم ولی نشد همون پیغام رو میده راستش من کنسول رو کار کرده خریدم طرف میگفت که من فیفا12 انلاین بازی میکردم ممکنه 1 ماه رایگان رو استفاده کرده باشه برای همین این ارور رو میده؟؟ فقط وقتی می خوام به لایو وصل شم از داخل بازی میگه شما پروفایلتون نمیتونه وارد شه از همین چیزا اینم بگم که من dvd بازی mw3 از این 80000 هستش که برای لایو هستش
به احتمال 99درصد طرف شما از گلد رایگان استفاده کرده!!:d

دوست عزیز طرف شاید 1 ماهرو استفاده کرده و شما می توانید دو اکانت کلد دیگه بسازید

عزیزان وقتی وارد بازی mw3 که میشم قسمت xbox live این پیغام رو میده the current porofile is not alloeed to play on xbox live

اینم بگم اولش که dvd بازی رو گذاشتم یه 5 مگ دانلود کردش با یه 99 مگ که نوشته بود الایت بازی mw3

---------- نوشته در 04:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:51 PM ارسال شده بود ----------

عزیزان وقتی وارد بازی mw3 که میشم قسمت xbox live این پیغام رو میده the current porofile is not alloeed to play on xbox live

اینم بگم اولش که dvd بازی رو گذاشتم یه 5 مگ دانلود کردش با یه 99 مگ که نوشته بود الایت بازی mw3

باید اکانتتون گلد باشه و اگر گلد هست حتما تاریخ انقضا ش تموم شده یا شاید شما اکانتت , اکانت Children باشه که در این صورت نمیتونی بازی کنی

سلام.این پینگ منه.خیلی ها بهم گفتن سرعت پایینه و پینگت بالاست.حالا خدایی میتونم لایو بازی کنم یا نه؟اگر نه بگید که دور لایو رو خط بکشم.
1731331327.png

سلام.این پینگ منه.خیلی ها بهم گفتن سرعت پایینه و پینگت بالاست.حالا خدایی میتونم لایو بازی کنم یا نه؟اگر نه بگید که دور لایو رو خط بکشم.
1731331327.png

میتونی بیای و فقط با ایرانیا بازی کنی که خیلیییییی خوبه.(پینگ هم دیگه قابل صرفنظر می شه!) اگه بخوای با خارجیا بازی کنی اعصابت غاراش میش میشه!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or