همه چیز درباره ی Xbox Live

عزیزان وقتی وارد بازی mw3 که میشم قسمت xbox live این پیغام رو میده the current porofile is not alloeed to play on xbox live

اینم بگم اولش که dvd بازی رو گذاشتم یه 5 مگ دانلود کردش با یه 99 مگ که نوشته بود الایت بازی mw3

---------- نوشته در 04:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:51 PM ارسال شده بود ----------

عزیزان وقتی وارد بازی mw3 که میشم قسمت xbox live این پیغام رو میده the current porofile is not alloeed to play on xbox live

اینم بگم اولش که dvd بازی رو گذاشتم یه 5 مگ دانلود کردش با یه 99 مگ که نوشته بود الایت بازی mw3

باید اکانتتون گلد باشه و اگر گلد هست حتما تاریخ انقضا ش تموم شده یا شاید شما اکانتت , اکانت Children باشه که در این صورت نمیتونی بازی کنی

سلام.این پینگ منه.خیلی ها بهم گفتن سرعت پایینه و پینگت بالاست.حالا خدایی میتونم لایو بازی کنم یا نه؟اگر نه بگید که دور لایو رو خط بکشم.
1731331327.png

سلام.این پینگ منه.خیلی ها بهم گفتن سرعت پایینه و پینگت بالاست.حالا خدایی میتونم لایو بازی کنم یا نه؟اگر نه بگید که دور لایو رو خط بکشم.
1731331327.png

میتونی بیای و فقط با ایرانیا بازی کنی که خیلیییییی خوبه.(پینگ هم دیگه قابل صرفنظر می شه!) اگه بخوای با خارجیا بازی کنی اعصابت غاراش میش میشه!:)

ببخشید من مشخصات کنسول ام اینه

LT 3.0
Last Update Dashboard METRO

میتونم با فیفا لایو بزنم (فیفا ماله زمانی که ال تی 2 داشتم هست)
یا باید بازی پچ شده بگیرم

ببخشید من مشخصات کنسول ام اینه

LT 3.0
Last Update Dashboard METRO

میتونم با فیفا لایو بزنم (فیفا ماله زمانی که ال تی 2 داشتم هست)
یا باید بازی پچ شده بگیرم

شما باید فیفایی که به روش برنر مکس رایت شدرو بگیرین یا خودتون رایت کنین الانم که 6 تومن ایناست قیمتش موفق باشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or