همه چیز درباره ی Xbox Live

ابتدا در جواب jondollah من از گرگانم از مخابرات می گیرم
برامنم عجیب بود از بعضی ها با سرعت 512 هم پینگم بهتره
با لس انجلس پینگو سنجیدم
در جواب mehdi1367
800 تا پوینت می خواد که می تونی از طریق بینگ راحت بدست بیاری

سلام
من دوروز پیش LT+3 ریختم و امروز داشبورد جدید رو از سایت مایکروسافت دانلود کردم و ریختم به ایکس باکس.بعد به لایو وصل شدم و تو منوی home نوشته بود یک ماه اکانت گلد رایگان میتوانید استفاده کنید و من اون رو انتخاب کردم ولی وقتی Purchase Item رو زدم گفت در کشور شما ساپورت نمیشود.میخواستم بدونم چه طوری باید pn/\ رو به اکس باکس وصل کنم تا بتونم از این یک ماه استفاده کنم؟
راستی یه سایتی برای خرید pn/\ معرفی کنید.

سلام دوستان من امروز یه اسلیم 4 گیگ گرفتم LT2 هم هست با همون داشبورد قدیمی همین:
xboxdashboard09132010.jpg

فروشنده می گفت اگه داشبورد جدید رو بریزی با LT3 دیگه بازی ها از روی هارد اجرا نمیشه. راست می گه؟؟

یه سوال دیگه این جا تو این عکس اون پاندا در قسمت بالای سمت چپ چیه؟ نمیشه عوضش کرد؟ اون که نوشته 0 G کنارش اون چیه؟

بچه ها لایو ترکیده نکنه انیموس هکش کرد دیگه توش نمیره من LT3 دارم:((:((

آره مال منم خراب شده هر کااااری میکنم تو لایو نمیره. 1 بار هم رفت وقتی رفتم تو بازی دراومد. نمیدونم چشه. اعصابمون ریخته بهم.
هرکی تونست ردیف کنه بگه خواهشا. مرسی.

کسی جواب ما را نداد؟ این بازیهای برنرمکس را با خیال راحت بخریم؟
بخر داش ولی خیالت همچین راحت راحت هم نباشه درد سر زیاد داره.

http://forum.bazicenter.com/thread55809/

سلام توی داشبورد ایکس باکس این Gamer Score چیه؟ به چه دردی می خوره؟ آخه من دارم کال آف بازی می کنم بعد از تموم شدن هر مرحله 10 تا اضافه می شه.

هیچی چیز مهمی نیست امتیازاتیه که تو هر بازی میگیریو جمع میکنه با G نشون میده همین دوست عزیز .

---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من امروز یه اسلیم 4 گیگ گرفتم LT2 هم هست با همون داشبورد قدیمی همین:
xboxdashboard09132010.jpg

فروشنده می گفت اگه داشبورد جدید رو بریزی با LT3 دیگه بازی ها از روی هارد اجرا نمیشه. راست می گه؟؟

یه سوال دیگه این جا تو این عکس اون پاندا در قسمت بالای سمت چپ چیه؟ نمیشه عوضش کرد؟ اون که نوشته 0 G کنارش اون چیه؟

دوست عزیز شما اول باید کنسولتون LT3 بریزین بعد جدیترین داشتبوردو روش بریزین بعد اون تازه باید بازی هایی که بعد فیفا هستنو حتی لایوم نخاستی بری باید جدید پچ کنی یا از بیرون 100 رایت شدشو بخری تا اجرا بشن وگرنه نمیشن ، برنرمکس شدشو بخری .

من تا دیشب داشتن MW3 رو live بازی می کردم مشکلی نبود امروز صبح که اومدم بازی کنم میگه یه آپدیت جدید 5 مگی اومده باید بگیریش من 10 روزه که LT3 رو نصب کردم الان نمی دونم این آپدیتو بگیرم یا نه اخه یه بار این کارو کردم و بازیهای 10 گیگیم اجرا نمی شد.همون آپدیت معروف مایکروسافت بود که همه رو قلع و قم کرد.
لطفا راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش:
من تا دیشب داشتن MW3 رو live بازی می کردم مشکلی نبود امروز صبح که اومدم بازی کنم میگه یه آپدیت جدید 5 مگی اومده باید بگیریش من 10 روزه که LT3 رو نصب کردم الان نمی دونم این آپدیتو بگیرم یا نه اخه یه بار این کارو کردم و بازیهای 10 گیگیم اجرا نمی شد.همون آپدیت معروف مایکروسافت بود که همه رو قلع و قم کرد.
لطفا راهنمایی کنید.

من DL کردم مشکلی نداره. شما با خیال راحت دانلود کن.

کسی نبود جواب بده...:|

نمیشه dlc رو منتقل کرد. ایندفعه دیگه اونا زرنگ تر از مان. با 1000 بدبختی میتونی بریزی رو فلش بعد ببری رو یه کنسول دیگه زخحغ کنی آخرش میزنه dlc corrupt.
مگر اینکه با همون پروفایل بازی کنی. بیخیال شو.
هر dlc فقط با همون پروفایلی که دانلود شده سازگاره ;)

نمیشه dlc رو منتقل کرد. ایندفعه دیگه اونا زرنگ تر از مان. با 1000 بدبختی میتونی بریزی رو فلش بعد ببری رو یه کنسول دیگه زخحغ کنی آخرش میزنه dlc corrupt.
مگر اینکه با همون پروفایل بازی کنی. بیخیال شو.
هر dlc فقط با همون پروفایلی که دانلود شده سازگاره ;)

فکر نکم بشه چنین کاری کرد ولی اینو بخون شاید به دردت بخوره
ممنون بابت راهنمایی.:)

سلام.اینکه میگن پینگت زیاده و با ایرانی ها میتونی راحت بازی کنی چه جوری میتونم ایرانی ها رو پیدا کنم و با بچه های خودمون لایو بازی کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or