navidfaro5
کاربر سایت
بچه ها لایو ترکیده نکنه انیموس هکش کرد دیگه توش نمیره من LT3 دارم![]()
بخر داش ولی خیالت همچین راحت راحت هم نباشه درد سر زیاد داره.کسی جواب ما را نداد؟ این بازیهای برنرمکس را با خیال راحت بخریم؟
سلام توی داشبورد ایکس باکس این Gamer Score چیه؟ به چه دردی می خوره؟ آخه من دارم کال آف بازی می کنم بعد از تموم شدن هر مرحله 10 تا اضافه می شه.
سلام دوستان من امروز یه اسلیم 4 گیگ گرفتم LT2 هم هست با همون داشبورد قدیمی همین:
![]()
فروشنده می گفت اگه داشبورد جدید رو بریزی با LT3 دیگه بازی ها از روی هارد اجرا نمیشه. راست می گه؟؟
یه سوال دیگه این جا تو این عکس اون پاندا در قسمت بالای سمت چپ چیه؟ نمیشه عوضش کرد؟ اون که نوشته 0 G کنارش اون چیه؟
من تا دیشب داشتن MW3 رو live بازی می کردم مشکلی نبود امروز صبح که اومدم بازی کنم میگه یه آپدیت جدید 5 مگی اومده باید بگیریش من 10 روزه که LT3 رو نصب کردم الان نمی دونم این آپدیتو بگیرم یا نه اخه یه بار این کارو کردم و بازیهای 10 گیگیم اجرا نمی شد.همون آپدیت معروف مایکروسافت بود که همه رو قلع و قم کرد.
لطفا راهنمایی کنید.
کسی نبود جواب بده...سلام.یه سوال داشتم.چطوری میشه چیزهایی که از لایو گرفت رو به دوستانم هم بتونم بدم.مثلا لباس اواتار یا DLC و چیز های دیگه.ممنون میشم راهنمایی کنید.

کسی نبود جواب بده...![]()

نمیشه dlc رو منتقل کرد. ایندفعه دیگه اونا زرنگ تر از مان. با 1000 بدبختی میتونی بریزی رو فلش بعد ببری رو یه کنسول دیگه زخحغ کنی آخرش میزنه dlc corrupt.
مگر اینکه با همون پروفایل بازی کنی. بیخیال شو.
هر dlc فقط با همون پروفایلی که دانلود شده سازگاره![]()
ممنون بابت راهنمایی.