همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشید من مشخصات کنسول ام اینه

LT 3.0
Last Update Dashboard METRO

میتونم با فیفا لایو بزنم (فیفا ماله زمانی که ال تی 2 داشتم هست)
یا باید بازی پچ شده بگیرم

ببخشید من مشخصات کنسول ام اینه

LT 3.0
Last Update Dashboard METRO

میتونم با فیفا لایو بزنم (فیفا ماله زمانی که ال تی 2 داشتم هست)
یا باید بازی پچ شده بگیرم

شما باید فیفایی که به روش برنر مکس رایت شدرو بگیرین یا خودتون رایت کنین الانم که 6 تومن ایناست قیمتش موفق باشی .

آقا فیفا 12 که برنر مکس نمی خواد اوون اصلا XGD3 نیس. الکی چرا می خوای پولتو حروم کنی؟

فیفا 12 که من دارم یه فیفا 12معمولیه شاید %97 باشه،نمیشه باهاش لایو بازی کرد،حداقل باید اونو پچ کرد که برای لایو امن باشه و گر نه :ban:بعدشم:((

فیفا 12 که من دارم یه فیفا 12معمولیه شاید %97 باشه،نمیشه باهاش لایو بازی کرد،حداقل باید اونو پچ کرد که برای لایو امن باشه و گر نه :ban:بعدشم:((

آقا فیفا 97% یا 100% نداره. چون اوون دیسک XGD2 هست، اصلا این موضوع ها به اوون ربطی نداره. فقط اگه می خوای از بابت پچ خیالت راحت شه الان یه سایت بهت پ.خ می کنم برو بگیر حال کن.

بازی فیفا قفل XGD3 نداره که نیاز به برنرمکس داشته باشه! با ABGX360 راحت پچ میشه و با رایتر های معمولی هم کامل رایت میشه ...

سلام دوستان ببخشید این سه ماه گلدی که مایکروسافت میده به صورت کارت در جعبه کنسول هست یا باید وقتی که به ایکس باکس لایو متصل می شیم فعالش کنیم؟

وقتی تو لایو یه پروفایل میسازی ، خودش یک ماه مجانی داره که میتونی ازش استفاده کنی و نیاز به فعال کردن و چیز دیگه ای هم نداره ... بعد از اون هم تا 2 پروفایل دیگه جا داری که بسازی و هر کدوم از اونا باز 1 ماه مجانی دارن .

وقتی تو لایو یه پروفایل میسازی ، خودش یک ماه مجانی داره که میتونی ازش استفاده کنی و نیاز به فعال کردن و چیز دیگه ای هم نداره ... بعد از اون هم تا 2 پروفایل دیگه جا داری که بسازی و هر کدوم از اونا باز 1 ماه مجانی دارن .
آقا دمت گرم من فکر کردم به صورت کارت هست تو خود جعبه دیدم مال من نداشت اعصابم خورد شد گفتم فروشنده برداشته. :دی

ببخشید یه سوال دیگه من الان ایکس باکسم ال تی 2 هستش راسته که میگن اگه ال تی 3 بریزی بازی ها دیگه از رو هارد اجرا نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or