همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من در لایو به قسمت اواتارو اینا رفتم و میخواستم لباس ها و اون چیزهائی که از هر بازی در اختیارمون میزاره بگیرم مثلا داستان اسباب بازی ها عروسکش رو 160G میداد ولی من زدم که بگیره ارور داد (800.... بقیشو یادم نیست :d) چرا دریافت نکرد ؟
1 ماه اکانتم هم تموم شده ؟

سلام
من امروز تو لایو یه اکانت درست کردم حالا می خوام شارژش کنم ولی نمی دونم از کدوم کارت استفاده کنم چون اورپا استرالیا امریکا داره
AT Poin
EU Point
Live Gold
US Point
اینا چیه؟
اگر از این لینک راهنماییم کنید عالی می شه همین بنر بالای سیات هست
http://shop.game-ir.com/3-xbox-live

باید ببینی چه کشوری اکانت ساختی باید بری تو سایت xbox.com و بعد از وارد کردن ایمیل و پسورد اکانت لایوت اونجا مشخص میشه که کدوم کشور هستی که اگر آمریکا بودی باید us بگیری اگر انگلیس و اروپا بودی باید EU بگیری استرالیا هم که مشخصه.

بعد برای شارژ بازی کردن در لایو باید اکانت GOLD بگیری و برای دانلود کردن بازی های آرکید و DLC ها و مپ پک ها و غیره باید پوینت بگیری.

نه , منطورم اینه که الان مال من داره تموم می شه . چطور شارژ کنم ؟!

میری یک کارت گلد میخری یک ماره ای داره که اون رو خیلی راحت وارد میکنی و شارژ میشه البته باید آدرست هم اگر کامل نکردی کامل کنی که بهتره بری و از سایت XBOX.COM کاملش کنی.

دوستان من در لایو به قسمت اواتارو اینا رفتم و میخواستم لباس ها و اون چیزهائی که از هر بازی در اختیارمون میزاره بگیرم مثلا داستان اسباب بازی ها عروسکش رو 160G میداد ولی من زدم که بگیره ارور داد (800.... بقیشو یادم نیست :d) چرا دریافت نکرد ؟
1 ماه اکانتم هم تموم شده ؟

دوست من ، برای خرید و اینجور چیزا به microsoft point احتیاج دایری :)

دوستان من دیشب یه اکانت همین طوری ساختم رفت لایو.
الان می خوام برای پروفایل اصلیم که game score و سیو و همه چیم اون تویه برم لایو.
همه مرحله هارو میرم ولی وقتی گیمر تگ رو انتخواب می کنم ارور می ده(ارور تکراری بودن gt نیست!!!)
می گه:

this action cant be performed at this time.please try again later.for more info ...

مشکل چیه؟
از ساعت 11 صبح هم هی امتحان می کنم !!!
یدونه هم ارور عددی می ده:

8015401D

باید ببینی چه کشوری اکانت ساختی باید بری تو سایت xbox.com و بعد از وارد کردن ایمیل و پسورد اکانت لایوت اونجا مشخص میشه که کدوم کشور هستی که اگر آمریکا بودی باید us بگیری اگر انگلیس و اروپا بودی باید EU بگیری استرالیا هم که مشخصه.

بعد برای شارژ بازی کردن در لایو باید اکانت GOLD بگیری و برای دانلود کردن بازی های آرکید و DLC ها و مپ پک ها و غیره باید پوینت بگیری.

میری یک کارت گلد میخری یک ماره ای داره که اون رو خیلی راحت وارد میکنی و شارژ میشه البته باید آدرست هم اگر کامل نکردی کامل کنی که بهتره بری و از سایت XBOX.COM کاملش کنی.
کجای سایت xbox.com باید برم ...
ازم آدرس خواست آدرس کجارو بدم ؟!
مثلا کد پستی چی بدم ؟

برو تو IE بزن 192.168.1.1 بعد ازت یوزر پسورد میخواد که هر دوتا رو بزن admin بعد میری تو تنظیمات مودمت که بسته به نوع اون فرق داره باید بری و Firewall رو دیسیبل کنی..
آقا یکم بیشترراهنمایی می کنی؟این فایروال لعنتی تو چه بخشی می تونه باشه؟

الان می خوام برای پروفایل اصلیم که game score و سیو و همه چیم اون تویه برم لایو.
همه مرحله هارو میرم ولی وقتی گیمر تگ رو انتخواب می کنم ارور می ده(ارور تکراری بودن gt نیست!!!)
می گه:

this action cant be performed at this time.please try again later.for more info ...

مشکل چیه؟

8015401D

دوستان راهنمایی نمی کنید؟

می گه:

مشکل چیه؟

8015401D

کدوم مراحل رو میری..؟
خوب احتیاج به ریکاوری گیمرتک نداری برو رو همون پروفایل اصلیت که قبلا به لایو وصل شد sing in کن خودش میره تو لایو

کجای سایت xbox.com باید برم ...
ازم آدرس خواست آدرس کجارو بدم ؟!
مثلا کد پستی چی بدم ؟

بابا اون بالا سمت راست نوشته sing in
بیشتر کد پستی مهمه که تو صفحه های اول طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش بگردی پیدا میکنی

آقا یکم بیشترراهنمایی می کنی؟این فایروال لعنتی تو چه بخشی می تونه باشه؟

مودم ها با هم فرق میکنه برو تو Advanced Setup و Edit رو پیدا کن یا برو تو Security

• Like
Reactions: .:Soheil:.
یه سوال از دوستان لایو بازی که که الان لایو میرن الان با فیرمور LTبرم لایو مشکی نیست؟ آخه به LT1.1تبدیل نکردم بن نمیشم؟؟؟

نه LT باشه مشکلی نیست فقط دیسک ها رو هم باید چک کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or