همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا من کلی اچیو گرفتم قبل از تاریخ عرضه ی جهانی بازی!
برای همین اگه برم لایو می دونم بن میشم!
برای این مشکل چیکار کنم من؟

من آخر نفهمیدم این طوری کسی بن میشه یا نه آخه اگه من از عید تا حالا نرم لایو بازی قبل از رلیز جهانی بازی کنم و هر دفعه دستگاه رو از برق یرون بکشم تا تاریخ ریست بشه ماکروسافت از کجا می فهمه من بازی رو زودتر از موعد بازی کردم آخرش با این پروفایل برم لایو یا نه؟

spider-man1 , M_F_GAMER

زمانی که شما بازی ای رو قبل از انشار رسمی در پروفایل خودتون به صورت آفلاین بازی می کنید، هیچ مشکلی وجود ندره و تا زمان عرضه رسمی بازی اگر با اون پروفایل آنلاین نشید و قصد ثبت و یا بازی کردن رو نداشته باشید، مشکلی پیش نخواهد امد. ولی اگر موارد گفته شده رو رعایت نکنید اون خطری که فکر می کنید و حساس هستید براش قدرت پیدا میکنه

یعنی اگه مثلا 1 هفته قبل ریلیز اچیو هارو باز کرده باشیم
و مثلا یه هفته بعد ریلیز بریم برا لایو با همون پروفایل بن نمیشیم ؟ (دستگاه بعد هر استفاده از برق کشیده میشه ) ببخشید سوالم ممکنه تکراری باشه :blushing:

spider-man1 , M_F_GAMER

زمانی که شما بازی ای رو قبل از انشار رسمی در پروفایل خودتون به صورت آفلاین بازی می کنید، هیچ مشکلی وجود ندره و تا زمان عرضه رسمی بازی اگر با اون پروفایل آنلاین نشید و قصد ثبت و یا بازی کردن رو نداشته باشید، مشکلی پیش نخواهد امد. ولی اگر موارد گفته شده رو رعایت نکنید اون خطری که فکر می کنید و حساس هستید براش قدرت پیدا میکنه

اگر بازی داخل کنسول باشد و آنلاین هم باشی ولی بازی را اجرا نکرده باشی چی؟ بازم خطر است؟ در ضمن خطر این گونه بن شدن چیست ؟ بن شدن Profile؟ یا کنسول؟ یا هر دو ؟

سلام
استفاده از پروفایل و سیو کنسول بن شده در کنسول بن نشده باعث بن شدن می شه؟
نه.بن شدن فقط به کنسولت ربط داره.
دوستانی که گلد ندارن.از روز 11-14 june می تونین از مزایای گلد اسفاده کنن.(ببخشید دیر گفتم خودم امروز فهمیدم).

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان من امروز یدونه اکانت 12 ماهه گرفتم وقتی رفتم زدم ok داد ولی ازم pass ایمیلو خواست منم یه pass الکی موقع ساختش زده بودم که یادم نیست حالا چه باید کرد
متشکرم

ببخشید دوستان من امروز یدونه اکانت 12 ماهه گرفتم وقتی رفتم زدم ok داد ولی ازم pass ایمیلو خواست منم یه pass الکی موقع ساختش زده بودم که یادم نیست حالا چه باید کرد
متشکرم
هیچ وقت نباید یه ایمیل و پسوورد الکی میدادی.به هر حال.
شما اگه اون hot mail که موقع ثبت نام دادی مال خودته میشه یه کاریش کرد اگه اونم الکی دادی که دیگه باید با پروفایلت خداحافظی کنی.
اگه واسه خودته: برو به msn.com و توی اون قسمت sign in گزینه فراموش کردن رمز عبرو رو بزن و پسووردتو کلا remove کن.بعد msn یک ایمیل به اون ایدی گه داخل hot mail ت دادی برات میفرسته وقتی وارد ایمیل شدی یک لینک داره که از طریق اوت میتونی پسوورد قدیمیتو پاک کنی و جدید بزاری.

کمک فوری

سلام به همه ی دوستان بازی سنتری

من یه مشکل دارم
مودمه من zyxel که تا دو ماه پیش میتونستم به live اما الان وقتی میخوام وصل بشم میگه mtuباید بالاتر از 1364 باشه
من هر جا میگردم نمیتونم mtu رو تو مودمه zyxel پیدا کنم تا ببرمش بالا
لطفا بهم بگین چی کار کنم

لطفا راهماییم کنین

سلام به همه ی دوستان بازی سنتری

من یه مشکل دارم
مودمه من zyxel که تا دو ماه پیش میتونستم به live اما الان وقتی میخوام وصل بشم میگه mtuباید بالاتر از 1364 باشه
من هر جا میگردم نمیتونم mtu رو تو مودمه zyxel پیدا کنم تا ببرمش بالا
لطفا بهم بگین چی کار کنم

لطفا راهماییم کنین

اصولا در تنظیمات WAN مودم می تونید تغییرات رو انجام بدید.

این لینک رو هم چک کن شاید به درد بخور باشه :

Code:
http://www.speedguide.net/faq_in_q.php?qid=204

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or