همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام یه سوال داشتم اگر خودمون VISA Card یا Master Card از صرافی تهیه کنیم میشه خودمون به صورت آنلاین اشتراک ایکس باکس 1 ماهه از خود Xbox Live بخریم چون تو خود ایکس باکس 1 ماهه هست ولی تو ایران نمیفروشن به خاطر صرف نداشتن و بعد از این اشتراک 1 ساله هم 47 دلار هستش همچین کاری رو میتونیم انجام بدیم با اکانت Live خودمون ؟ :confused:

این کار شدنیه...شما می تونید از ویزا کارت های غیرقابل شارژ هم استفاده کنید،اما بهتر هست که به جای این کُد خریداری کنید.مثلا از سایت زیر :

Code:
http://www.maximuscards.com/

• Like
Reactions: Mohammad®eza
این کار شدنیه...شما می تونید از ویزا کارت های غیرقابل شارژ هم استفاده کنید،اما بهتر هست که به جای این کُد خریداری کنید.مثلا از سایت زیر :

Code:

آقا یه سوال دیگه من باید کدوم اکانت رو خریداری کنم اکانت آمریکا ، کانادا یا اروپا من تو قسمت اکانت Live کشورم رو زدم آمریکا باید اکانت آمریکا خریداری کنم ؟

آقا یه سوال دیگه من باید کدوم اکانت رو خریداری کنم اکانت آمریکا ، کانادا یا اروپا من تو قسمت اکانت Live کشورم رو زدم آمریکا باید اکانت آمریکا خریداری کنم ؟

بله باید آمریکا رو خریداری کنید.

یک سوال من یک دونه گلد 12 ماه خریدم بعد میگه اطلاعات تکمیل کنید بعد من شهر و کد پستی میزنم قبول نمیکنه(تو مرحله 3)راهنمایی کنید ممنون

یک سوال من یک دونه گلد 12 ماه خریدم بعد میگه اطلاعات تکمیل کنید بعد من شهر و کد پستی میزنم قبول نمیکنه(تو مرحله 3)راهنمایی کنید ممنون
شما یه بار از www.xbox.com برو یه ادرس درست بده.که دیگه سر ادرس بهت گیر نده.ادرسم اگه تو امریکا می خوای من دارم.(راحت می شه جور کرد)

دوستان این گیمر اسکور Gamer score هایی که در بازی میگیریم تاثیری در لایو داره؟یا اصلا به درد میخوره؟

نه یک جورایی نشانه قدرت گیمر و مدت زمان بازی کردنش هست مثلا یکی مثل آقای X که ........ 50.000 تا گیمر اسکور داره یکی هم مثل من 300 تا:biggrin1:

Code:

سلام یه سوال داشتم من دوست دارم به طور مستقیم از خود ایکس باکس اکانت خریداری کنم با ویزا کارت این سایت ها اکثرا با چند تومان اختلاف قیمت با خود ایکس باکس اکانت میفروشن اگر من مستقیم از ایکس باکس با ویزا کارت اکانت خریداری کنم مشکلی پیش میاد مثلا : خطر بن شدن هست یا چیزهای دیگه ؟

چون خود Xbox بره خرید قیمت هاش به صرفه تره تا سایتهای فرعی .

سلام یه سوال داشتم من دوست دارم به طور مستقیم از خود ایکس باکس اکانت خریداری کنم با ویزا کارت این سایت ها اکثرا با چند تومان اختلاف قیمت با خود ایکس باکس اکانت میفروشن اگر من مستقیم از ایکس باکس با ویزا کارت اکانت خریداری کنم مشکلی پیش میاد مثلا : خطر بن شدن هست یا چیزهای دیگه ؟

چون خود Xbox بره خرید قیمت هاش به صرفه تره تا سایتهای فرعی .
نه مشکلی پیش نمیاد.اگه تونستی حتمآ از خودش بگیر چون خیلی به صرفه تره.

سلام مجدد من امروز تو تهران رفتم چهار راه استامبول تمام صرافی ها رو زیر و رو کردم اصلا این کارت اعتباری VIZA , Master Card رو کسی نداره چه شارژی چه غیر قابل شارژش رو کسی نمیدونه کجا میشه این کارت های اعتباری رو تهیه کرد اگر کسی میدونه آدرسش رو برام بگذاره ممنون میشم .

سلام مجدد من امروز تو تهران رفتم چهار راه استامبول تمام صرافی ها رو زیر و رو کردم اصلا این کارت اعتباری VIZA , Master Card رو کسی نداره چه شارژی چه غیر قابل شارژش رو کسی نمیدونه کجا میشه این کارت های اعتباری رو تهیه کرد اگر کسی میدونه آدرسش رو برام بگذاره ممنون میشم .

تا اونجايي كه من ميدونم اين كارت ها به دليل تحريم كشور عزيزمون!!! نه قابل تهيه در داخل است و خدمات Donate هم در سيستم پرداخت آنلاين در PayPal هم مورده تحريمه و بدون VPN نميشه پرداخت كرد.
براي تهيه كارت شما ميتونيد در دوبي يك حساب در يك بانك باز كنيد. روش ديگه تهيه هم در حال حاضر سايت هايي هستند اين كارت ها ميفروشن. اگر تو گوگل يه سرچ كنيد هستند اين سايت ها.
كلا اين روش تهيش خيلي جالب نيست و فك كنم حتي اگه شما بخواين يه Visa Gold بگيرين فقط بايد 140$ خرج كنيد كه تهيش هم سخته ،‌
بهترين روش پرداخت مراكزي هستند كه توسط دستمزد كار براي شما پرداخت ميكنند.
يا دوستي كه در خارج از كشور باشه براتون پرداخت كنه، يا داراي كارت باشه. الان من دو تا دوست دارم يكي در تهران و يكي هم در دوبي كه Credit Card دارند اونا برام پرداخت ميكنند.

موفق باشيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or