همه چیز درباره ی Xbox Live

بازم سلام
متشکرم از توضیح و لینکی که گذاشتین
این عکس رو که میزارم از تنظیمات advance wan برداشتم کدومشون به mtu ربط داره؟
تا من بتونم تنظیمش کنم

15e2340db5a65d6c9fd3139f8f18f886.PNG

من مطمئنم که گلدم تموم شده بود ولی رفتم جام حهانی لایو بازی کردم چرا تونستم بازی کنم؟
می خواستم red dead رو لایو بازی کنم می گفت یه آپدیت باید بشه وگر نه از لایو قطع میشه منم ترسیدم نکردم این آپدیت رو بکنم؟

من مطمئنم که گلدم تموم شده بود ولی رفتم جام حهانی لایو بازی کردم چرا تونستم بازی کنم؟
می خواستم red dead رو لایو بازی کنم می گفت یه آپدیت باید بشه وگر نه از لایو قطع میشه منم ترسیدم نکردم این آپدیت رو بکنم؟

مایکروسافت از 11 تا 14 June به کاربران اجازه داده رایگان در Live بازی کنن. ;)

سلام
من امروز تو لایو یه اکانت درست کردم حالا می خوام شارژش کنم ولی نمی دونم از کدوم کارت استفاده کنم چون اورپا استرالیا امریکا داره
AT Poin
EU Point
Live Gold
US Point
اینا چیه؟
اگر از این لینک راهنماییم کنید عالی می شه همین بنر بالای سیات هست
http://shop.game-ir.com/3-xbox-live

دوستان من در لایو به قسمت اواتارو اینا رفتم و میخواستم لباس ها و اون چیزهائی که از هر بازی در اختیارمون میزاره بگیرم مثلا داستان اسباب بازی ها عروسکش رو 160G میداد ولی من زدم که بگیره ارور داد (800.... بقیشو یادم نیست :d) چرا دریافت نکرد ؟
1 ماه اکانتم هم تموم شده ؟

سلام
من امروز تو لایو یه اکانت درست کردم حالا می خوام شارژش کنم ولی نمی دونم از کدوم کارت استفاده کنم چون اورپا استرالیا امریکا داره
AT Poin
EU Point
Live Gold
US Point
اینا چیه؟
اگر از این لینک راهنماییم کنید عالی می شه همین بنر بالای سیات هست
http://shop.game-ir.com/3-xbox-live

باید ببینی چه کشوری اکانت ساختی باید بری تو سایت xbox.com و بعد از وارد کردن ایمیل و پسورد اکانت لایوت اونجا مشخص میشه که کدوم کشور هستی که اگر آمریکا بودی باید us بگیری اگر انگلیس و اروپا بودی باید EU بگیری استرالیا هم که مشخصه.

بعد برای شارژ بازی کردن در لایو باید اکانت GOLD بگیری و برای دانلود کردن بازی های آرکید و DLC ها و مپ پک ها و غیره باید پوینت بگیری.

نه , منطورم اینه که الان مال من داره تموم می شه . چطور شارژ کنم ؟!

میری یک کارت گلد میخری یک ماره ای داره که اون رو خیلی راحت وارد میکنی و شارژ میشه البته باید آدرست هم اگر کامل نکردی کامل کنی که بهتره بری و از سایت XBOX.COM کاملش کنی.

دوستان من در لایو به قسمت اواتارو اینا رفتم و میخواستم لباس ها و اون چیزهائی که از هر بازی در اختیارمون میزاره بگیرم مثلا داستان اسباب بازی ها عروسکش رو 160G میداد ولی من زدم که بگیره ارور داد (800.... بقیشو یادم نیست :d) چرا دریافت نکرد ؟
1 ماه اکانتم هم تموم شده ؟

دوست من ، برای خرید و اینجور چیزا به microsoft point احتیاج دایری :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or