همه چیز درباره ی Xbox Live

ممنون
از جهت امنیت دیسک که ردیفه و مشکلی ندارم فقط همین اکانتش میمونه که تو این تاپیک چیزی در این مورد ندیدم :|
در مورد بازیم من حدود 20 درصد رفتم اینجوری که شما میگید باید بشینم از اول برم ؟ :(

ممنون
از جهت امنیت دیسک که ردیفه و مشکلی ندارم فقط همین اکانتش میمونه که تو این تاپیک چیزی در این مورد ندیدم :|
در مورد بازیم من حدود 20 درصد رفتم اینجوری که شما میگید باید بشینم از اول برم ؟ :(

لینک که گداشتم برا ثبت نام تو لایو ;)
هنوز نتونستی ثبت نام کنی؟
در مورد بازی هم بگم شما میتونی اون پروفایلو داشته باشی و فقط یه پروفایل جدید برا لایو رفتن درست کنی
میتونی بازیو تو مد single تموم کنی و تو لایو با اون یکی پروفایل بازی کنی ;)

دوستان یه سوال:
اگه با یه پروفایل بازییهایی که پچ ندارنو بازی کنیم بعد با یه پروفایل دیگه بریم تو لایو که همش بازیهای پچ شده رو توش بازی کرده باشیم مشکلی پیش نمیاد؟:)

من یک کارت xbox live دارم وقتی کد رو redeemn code میزنم بعد از سپری کردن 2 مرحله ازم آدرس و شهر و postal code میخواد شهر و پستال رو نمیزنم جلو نمیره شهر رو گزوشتم england ولی postal code رو چی بزنم این code رو هم تست کردم 72046 ولی فایده نداشت کـــــمک

من یک کارت xbox live دارم وقتی کد رو redeemn code میزنم بعد از سپری کردن 2 مرحله ازم آدرس و شهر و postal code میخواد شهر و پستال رو نمیزنم جلو نمیره شهر رو گزوشتم england ولی postal code رو چی بزنم این code رو هم تست کردم 72046 ولی فایده نداشت کـــــمک
شما از سایت www.xbox.com اقدام کن و ادرس وپستال واقعی بده بهش.
locationت رو کجا انتخاب کردی؟

دوستان یه سوال:
اگه با یه پروفایل بازییهایی که پچ ندارنو بازی کنیم بعد با یه پروفایل دیگه بریم تو لایو که همش بازیهای پچ شده رو توش بازی کرده باشیم مشکلی پیش نمیاد؟:)

اگه بازی بدون امنیت رو تو لایو بازی نکنین مشکلی نیست.حتی با همون پروفایل هم می تونین بازی کنین.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ، میخواستم بپرسم اگه بخوام مپ پک های Cod :WaW رو بخرم باید چه مواردی رو رعایت کنم ؟ فقط رجیون Microsoft Point با اکانت یکی باشه بسه ؟ لازم نیست بازی یا دستگاه هم ، هم رجیون باشن ؟ بازی اگه Free باشه مشکلی نیست ؟

بعد اینکه رجیون اکانت رو از کجا میتونم بفهمم ؟ (3 سال پیش ساختم الان یادم نمیاد کدوم کشور گزاشتم)

با تشکر .

دوستان کمکم کنید:
می خوام یه پروفایل برای لایو بسازم ولی یه مرحله میگه PERMISSION REQUARE و ازم CREDIT CARD می خواد تا بفهمه من ادولتم.
چیکار کنم؟؟؟راهنماییم کنید.:(

با توجه به شواهد تاكنون كساني بودند كه در افلاين از بازي هاي كپي استفاده مي كردند ودر حالت انلاين از ديسك هاي اصل ولي باز هم بن شده اند . زيرا ديسك هايي كه در حالت افلاين از ان استفاده مي كردند stealth نبوده اند .

این نوشته درسته؟ حالا من که قبلا بازیهام stealth نبوده اگه لایو وصل بشم بن میشم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or