همه چیز درباره ی Xbox Live

مشکل در Modern Warfare 2

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که نمیتونم توی بازی Modern Warfare 2 سرور پیدا کنم و بازی کنم.........
وقتی Match Find رو میزنم دنبال سرور میگرده ولی چیزی پیدا نمیکنه و میزنه 0/50 good...حتی 5 دقیقه هم گذاشتم ولی چیزی پیدا نکرد فقط میتونم join کنم داخل بازی فرند هایی که add کردم...........
اساتید میشه راهنمایی کنید که باید چی کار کنم.........

یه نکته که توی بازی Modern Warfare 1 این مشکل رو اصلا ندارم.......:(

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که نمیتونم توی بازی Modern Warfare 2 سرور پیدا کنم و بازی کنم.........
وقتی Match Find رو میزنم دنبال سرور میگرده ولی چیزی پیدا نمیکنه و میزنه 0/50 good...حتی 5 دقیقه هم گذاشتم ولی چیزی پیدا نکرد فقط میتونم join کنم داخل بازی فرند هایی که add کردم...........
اساتید میشه راهنمایی کنید که باید چی کار کنم.........

یه نکته که توی بازی Modern Warfare 1 این مشکل رو اصلا ندارم.......:(

دوستان لطفا صبر کنید.
من شده بیشتر از 15 دقیقه هم صبر کردم >:)
شاید ممکنه یک دفعه تو دقیقه ی 5 پیدا کنه یه دفعه هم اصلا پیدا نکنه!
فقط صبر ...:)

با توجه به شواهد تاكنون كساني بودند كه در افلاين از بازي هاي كپي استفاده مي كردند ودر حالت انلاين از ديسك هاي اصل ولي باز هم بن شده اند . زيرا ديسك هايي كه در حالت افلاين از ان استفاده مي كردند stealth نبوده اند .
این نوشته درسته؟ حالا من که قبلا بازیهام stealth نبوده اگه لایو وصل بشم بن میشم؟
کسی جواب این سوال رو میدونه؟

جوابمو ندادين اگه ميشه بدين .
من خودم دیشب داشتم هیلو 3 بازی میکردم حدود 1 ساعت بازی کردم توی حجمم رو نگاه کردم مقدار Credit ام رو کمتر 3000 تا کم کرده بود که به نظر من حجم معمولی بود !
چون 1 ساعت داشتم بازی میکردم واین حجم برای من حدود 200 تا 400 مگ دانلود بود !

یه سوال که شاید اینجا جاش نباشه :
موقع دانلود DLC بازی ها یا کلا هر چیزی که داریم از لایو دانلود می کنیم , می تونیم تیکه تیکه دانلود کنیم ؟!
یعنی قابلیت داره ؟resume

بن شدن

من خیلی وقت بود که به این سایت سر نزده بودم و به live هم وصل نشدم. میخواستم بدونم که اگه به live وصل شم بدون اینکه بخوام بازی کنم آیا بن میشم ؟ اگه بخوام بازی کنم چی ؟ چون یکی از دوستام گفت که اگه به live وصل بشم چه بازی کنم چه نکنم بن میشم و دیگه روی هاردم بازی نمی تونم بریزم . xbox ام جاسپر هست . مرسی ...:|

یه سوال که شاید اینجا جاش نباشه :
موقع دانلود DLC بازی ها یا کلا هر چیزی که داریم از لایو دانلود می کنیم , می تونیم تیکه تیکه دانلود کنیم ؟!
یعنی قابلیت داره ؟resume
قابلیت رزیوم هم داره فقط نباید موقع دانلود کنسلش کنین !
همین طور که داره دانلود میشه یا کنسول رو خاموش کنین یا از نت بکشین بیرون !
اینطوری تا همون درصدی که رفته رزیوم میشه !
البته تجربه شخصی هست این ! :d

سلام رفقا . این گیم اسکور ها تو لایو به چه دردی میخوره ؟ فقط برای دکوره یا چیزیم میشه باهاش خرید .
من گیم اسکور زیاد دارم ولی ms point صفره صفر:d .میخام ببینم راهی برای تبدیلش هست ؟
کلا مایکروسافت پوینت از کجا گیر میاد ؟
در ضمن من تازه به لایو وصل شدم و نوع اکانتمو ا ماه ی گلد زده.

مرسییییی

سلام اقا راهی هست 360 بن شده رو درست کرد یه شنیده بودم که شماره سریال یا یه چیزی نو همین مایه های دستگاه بن شده رو میزارن رو 360 خراب های 360 بن شده درست شده خواستم ببینم راست؟!:

این Ixtream LT ضمانتی هست که یه سال دووم بیاره دوباره Microsoft بن نکنه ؟!S

سلام رفقا . این گیم اسکور ها تو لایو به چه دردی میخوره ؟ فقط برای دکوره یا چیزیم میشه باهاش خرید .
من گیم اسکور زیاد دارم ولی ms point صفره صفر:d .میخام ببینم راهی برای تبدیلش هست ؟
کلا مایکروسافت پوینت از کجا گیر میاد ؟
در ضمن من تازه به لایو وصل شدم و نوع اکانتمو ا ماه ی گلد زده.

مرسییییی
جواب نبود ؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or