همه چیز درباره ی Xbox Live

یه سوال که شاید اینجا جاش نباشه :
موقع دانلود DLC بازی ها یا کلا هر چیزی که داریم از لایو دانلود می کنیم , می تونیم تیکه تیکه دانلود کنیم ؟!
یعنی قابلیت داره ؟resume

بن شدن

من خیلی وقت بود که به این سایت سر نزده بودم و به live هم وصل نشدم. میخواستم بدونم که اگه به live وصل شم بدون اینکه بخوام بازی کنم آیا بن میشم ؟ اگه بخوام بازی کنم چی ؟ چون یکی از دوستام گفت که اگه به live وصل بشم چه بازی کنم چه نکنم بن میشم و دیگه روی هاردم بازی نمی تونم بریزم . xbox ام جاسپر هست . مرسی ...:|

یه سوال که شاید اینجا جاش نباشه :
موقع دانلود DLC بازی ها یا کلا هر چیزی که داریم از لایو دانلود می کنیم , می تونیم تیکه تیکه دانلود کنیم ؟!
یعنی قابلیت داره ؟resume
قابلیت رزیوم هم داره فقط نباید موقع دانلود کنسلش کنین !
همین طور که داره دانلود میشه یا کنسول رو خاموش کنین یا از نت بکشین بیرون !
اینطوری تا همون درصدی که رفته رزیوم میشه !
البته تجربه شخصی هست این ! :d

سلام رفقا . این گیم اسکور ها تو لایو به چه دردی میخوره ؟ فقط برای دکوره یا چیزیم میشه باهاش خرید .
من گیم اسکور زیاد دارم ولی ms point صفره صفر:d .میخام ببینم راهی برای تبدیلش هست ؟
کلا مایکروسافت پوینت از کجا گیر میاد ؟
در ضمن من تازه به لایو وصل شدم و نوع اکانتمو ا ماه ی گلد زده.

مرسییییی

سلام اقا راهی هست 360 بن شده رو درست کرد یه شنیده بودم که شماره سریال یا یه چیزی نو همین مایه های دستگاه بن شده رو میزارن رو 360 خراب های 360 بن شده درست شده خواستم ببینم راست؟!:

این Ixtream LT ضمانتی هست که یه سال دووم بیاره دوباره Microsoft بن نکنه ؟!S

سلام رفقا . این گیم اسکور ها تو لایو به چه دردی میخوره ؟ فقط برای دکوره یا چیزیم میشه باهاش خرید .
من گیم اسکور زیاد دارم ولی ms point صفره صفر:d .میخام ببینم راهی برای تبدیلش هست ؟
کلا مایکروسافت پوینت از کجا گیر میاد ؟
در ضمن من تازه به لایو وصل شدم و نوع اکانتمو ا ماه ی گلد زده.

مرسییییی
جواب نبود ؟؟:-/

شما فکر کن همون دکوریه که گفتی ! مهمترین مزیتش ایجاد رقابت بین گیمرهاست.
میتونی mspoint از فروشگاه بخری. کنسولت هم یک ماه اکانت گلد مجانی داره که بعد از این مدت میشه سیلور.
در تکمیل فرمایش دوست عزیزم باید عرض کنم که البته 3 تاس، با 3 تا پروفایل مختلف میشه با هر کدوم 1 ماه گلد داشت.

سلام به همه ی دوستان.......:x
من تا حالا توی لایو بازی نکردم!!!الان در حال حاضر فکر میکنم firmware دستگاهم 1.61 باشه میخواست ببینم اگه LT رو روی دستگاه بریزم و به لایو وصل بشم آیا در حال حاضر امکان بن شدن وجود داره؟؟؟؟>:d<>:d<

سلام اقا راهی هست 360 بن شده رو درست کرد یه شنیده بودم که شماره سریال یا یه چیزی نو همین مایه های دستگاه بن شده رو میزارن رو 360 خراب های 360 بن شده درست شده خواستم ببینم راست؟!:

این Ixtream LT ضمانتی هست که یه سال دووم بیاره دوباره Microsoft بن نکنه ؟!S

جواب مارم بدین؟!!!

سلام دوستان من تازه کار هستم می خوام live بازی کنم باید چی کار بکنم
1 عدد گلد 1-3-12 ماهه به انتخاب خودتون !
1 عدد اکانت که برای لایو باشه !
یک خط ADSL !
فریمور دستگاه LT باشه !
بازی هاتون هم مناسب لایو و SSV2 باشه !!
برای دریافت اطلاعات بیشتر LT و SSV2 به تاپیک های مورد نظر رجوع شود !
:d

LIVE + DEAD ??!!

سلام
من یه سوالی داشتم که شایدم قبلاً پرسیده شده باشه ، اونم اینه که من یه اکانت لایو دارم ولی می خواستم بدونم که MS Point هایی که آفلاین میگیرم نمیشه با لایو ها جمع کرد یا دوتاشم یکی کرد؟ مثلاً یه دونه پروفایل باشه هم باهاش آفلاین بازی کنی و هم وصلش کنی به لایو .
بعدشم از پوینت های آفلاین نمیشه تو لایو واسه خرید استفاده کرد؟
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or