آخرین بازی که بازی کردم Alan wake قبل از انتشار جهانی بود. و فقط modern warfear 2 و convection و gears 2 و bad company 2 رو بازی کردم قبلا.میتونم با اطمینان برم لایو؟مگر بچه ها نمی گفتند که نباید با پروفایلی که بازیی رو قبل از ریلیز جهانی بازی کردی بری لایو؟
فریمورت رو به LT ارتقا بده و وصل شو.دیسکهات رو هم از اون به بعد چک کن و دیسکهای قدیمیت که مشکل دار بودن رو دیگه نذار. از لحاظ تئوری مشکلی نداری.سلام دوستان.چندتا سوال.
من یک کنسول دارم که تاریخش نیمه دوم 2009 هستش.هیچ وقت به لایو وصل نشدم.هبچ وقت دیسک بازیها رو چک نکردم که 50 تایی میشن.بازیها رو هم بعضی هاشو قبل ریلیز بازی کردم.فریمور دستگاه هم مال سال قبله(فکر کنم 1.6).درایو دستگاه هم لایتون هستش.
حالا چطوری بدون مشکل به لایو وصل شم.(چه کارهایی قبل وصل شدن انجام بدم)اگه بن بشم هارد دستگاه دیگه قابل استفاده نیست؟(یعنی برای نصب بازیها).بعد بن میشه آفلاین بازی کرد؟
برای استفاده ازلایو اینترنت با چه سرعتی لازمه؟محدود باشه و فقط تو لایو استفاده بشه اعتبارش چقدر کافی برای لایو(مثلا 5g)
مرسی
اگه کنسولت جدیده و اگر بازیهای جدید با wave اصلی خودشون رو اجرا میکنه پس LT هست.سلام
من نمی دونم رو کنسولم LT نصب هست یا نه.
می خوام برم به لایو
چطور مطمئن بشم که LT نصب هست؟
و اگه نصب نبود آموزشی برای نصب LT وجود داره؟
راستی شنیدم اگه LT نصب نباشه بازی های جدید مثل AC2 اجرا نمی شوند درسته؟
متشکر
شرمنده من زیاد حرفه ای نیستم.بیشتر توضیح میدید.من متوجه نشدم که گفتید اگر بازیهای جدید با wave اصلی خودشون رو اجرا میکنه یعنی چیاگه کنسولت جدیده و اگر بازیهای جدید با wave اصلی خودشون رو اجرا میکنه پس LT هست.
آقا مرسی.فقط یک چیزه دیگه.جریان این اکانت ماکرو چیه.باید پول پرداخت کرد؟فریمورت رو به LT ارتقا بده و وصل شو.دیسکهات رو هم از اون به بعد چک کن و دیسکهای قدیمیت که مشکل دار بودن رو دیگه نذار. از لحاظ تئوری مشکلی نداری.
پارسالا مایکروسافت باعث شد که دیگه هارد کار نکنه معلوم نیست امسال هم بکنه این کار رو یا خیر شایدم یه بلای دیگه سر کنسول بیاره.
بعد از بن میشه افلاین بازی کرد.
با 64 هم بازی کردن بچه ها! ولی خوب پینگ بد میشه. 128 با یه پینگ خوب کافیه.
اگه کنسولت جدیده و اگر بازیهای جدید با wave اصلی خودشون رو اجرا میکنه پس LT هست.
ای بابا من روزی چندبار میام اینجا سر میزنم اما هنوز کسی جواب نداده.ماشالله همه هم که استاد هستن یکی جواب بده دیگهشرمنده من زیاد حرفه ای نیستم.بیشتر توضیح میدید.من متوجه نشدم که گفتید اگر بازیهای جدید با wave اصلی خودشون رو اجرا میکنه یعنی چی
ببینید من از توی فروم و از طریق آموزشی که آقا خلیل قرار داده بودند فهمیدم چطور میشه فهمید دستگاه مجهز به چه fw هست.
خب فرض می کنم که none هست فقط باید کنسول را به pc وصل کنم برنامه jungleflash را اجرا کنم و LT را وارد کنم؟!درسته؟
بله !من دارم بازیهای جدید مثل AC2 و Alane Wake را بازی می کنم یعنی اینکه LT نصبه؟می تونم برم تو لایو؟
ای خدا برسون یکیو جواب منو بده