همه چیز درباره ی Xbox Live

من دو تا پروفایل دارم یکی آفلاین و یکی آنلاین نمیدونم چطوری جفتشو یکی کنم آخه با آفلاینم زیاد بازی کردم امتیاز دارم و سیو هم دارم توش .
من هم همین مشکل دوستومون رو دارم.
نمیدونم چطوری از پوینت های آفلاینم توی لایو استفاده کنم.
دو سه جا سر زدم ولی میگن که باید با همون پروفایل آفلاین Join شم. توی سایت Live.com هم که E-Mail درست کردم که پروفایل آفلاینمو آنلاین کنم ولی وقتی کشور رو ایران میدم و توی ایکس باکس وارد میکنم میگه که منطقه پشتیبانی نمیشه (Locale Not Supported) .
کسی هست که دو تا پروفایلشو باهم یکی کرده باشه و پوینت های آفلاینشو منتقل کرده باشه به آنلاینش یا اینکه آفلاینه رو وصل کرده باشه به لایو؟
مارم کمک کنید !

بابا شما چرا 2 تا پست بالا ترو نمی خونی؟ اونا MS point نیست، game score هست و به هیچ دردی نمیخوره الا پز دادن و قشنگی و کل انداختن و اینا! پروفایل هم که کار عاقلانه اینه که لایو و آفلاینتون یکی باشه
اوه اوه اوه سوتی رو ببین(خودمو میگم). اوکامی جون دمت گرم . من رفتم از سایت TeamXBox.com به اشتباهم پی بردم و از ظلمت در اومدم! مرسی که راهنماییم کردی.
حالا که اینجوریه گیم اسکور بخور تو سر عمه ی مایکروسافت اگه نمیشه ازش استفاده کرد این ظاهر بینی ها که آی مال من بیشتره و آی مال من هزاره و آی ما، من آی مال من (!) دیگه چیه؟!
منو باش که میگفتم از اینا میشه واسه خرید آرکید مارکید استفاده کرد.
در مورد همین پروفایل مشکل دارم وقتی میخوام آنلاینه رو وصل کنم همون پیامی رو میده که توی پست قبلیم گفتم،چه کنم؟

خوب من مدتی نبودم.من Alan wake رو قبل از ریلیز بازی کردم.حالا اگر بخوام لایو وصل بشم:
1. مشکلی داره؟اگر داره با پاک کرد سیو بازی رفع میشه؟
2.با همین پروفایلم وصل بشم یا برم 1 دونه دیگه بسازم؟
3.الان از بن خبری هست ؟ LT دارم

خوب من مدتی نبودم.من Alan wake رو قبل از ریلیز بازی کردم.حالا اگر بخوام لایو وصل بشم:
1. مشکلی داره؟اگر داره با پاک کرد سیو بازی رفع میشه؟
2.با همین پروفایلم وصل بشم یا برم 1 دونه دیگه بسازم؟
3.الان از بن خبری هست ؟ LT دارم
شما عنوانهایی که قبلا بازی کردی مهم نیست الان ببین چی داری که هنوز تو بازار جهانی منتشر نشده !
فعلا هم اگه گزینه های اطمینان برای لایوو رعایت کردی مشکلی برای بن نیست ...

شما عنوانهایی که قبلا بازی کردی مهم نیست الان ببین چی داری که هنوز تو بازار جهانی منتشر نشده !
فعلا هم اگه گزینه های اطمینان برای لایوو رعایت کردی مشکلی برای بن نیست ...

آخرین بازی که بازی کردم Alan wake قبل از انتشار جهانی بود. و فقط modern warfear 2 و convection و gears 2 و bad company 2 رو بازی کردم قبلا.میتونم با اطمینان برم لایو؟مگر بچه ها نمی گفتند که نباید با پروفایلی که بازیی رو قبل از ریلیز جهانی بازی کردی بری لایو؟

سلام
من نمی دونم رو کنسولم LT نصب هست یا نه.
می خوام برم به لایو
چطور مطمئن بشم که LT نصب هست؟
و اگه نصب نبود آموزشی برای نصب LT وجود داره؟

راستی شنیدم اگه LT نصب نباشه بازی های جدید مثل AC2 اجرا نمی شوند درسته؟
متشکر

آخرین بازی که بازی کردم Alan wake قبل از انتشار جهانی بود. و فقط modern warfear 2 و convection و gears 2 و bad company 2 رو بازی کردم قبلا.میتونم با اطمینان برم لایو؟مگر بچه ها نمی گفتند که نباید با پروفایلی که بازیی رو قبل از ریلیز جهانی بازی کردی بری لایو؟

خواهشا یکی سریع اینو جواب بده و اینکه اگر Live card gold بگیرم پروفایلم رو شارژ کنم مشکلی داره؟آخه یک سایت فروش میگفت عواقب داره.سایت gamershop.ir مطمعن هست برای خرید؟مرسی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.چندتا سوال.
من یک کنسول دارم که تاریخش نیمه دوم 2009 هستش.هیچ وقت به لایو وصل نشدم.هبچ وقت دیسک بازیها رو چک نکردم که 50 تایی میشن.بازیها رو هم بعضی هاشو قبل ریلیز بازی کردم.فریمور دستگاه هم مال سال قبله(فکر کنم 1.6).درایو دستگاه هم لایتون هستش.
حالا چطوری بدون مشکل به لایو وصل شم.(چه کارهایی قبل وصل شدن انجام بدم)اگه بن بشم هارد دستگاه دیگه قابل استفاده نیست؟(یعنی برای نصب بازیها).بعد بن میشه آفلاین بازی کرد؟
برای استفاده ازلایو اینترنت با چه سرعتی لازمه؟محدود باشه و فقط تو لایو استفاده بشه اعتبارش چقدر کافی برای لایو(مثلا 5g)
مرسی

سلام دوستان.چندتا سوال.
من یک کنسول دارم که تاریخش نیمه دوم 2009 هستش.هیچ وقت به لایو وصل نشدم.هبچ وقت دیسک بازیها رو چک نکردم که 50 تایی میشن.بازیها رو هم بعضی هاشو قبل ریلیز بازی کردم.فریمور دستگاه هم مال سال قبله(فکر کنم 1.6).درایو دستگاه هم لایتون هستش.
حالا چطوری بدون مشکل به لایو وصل شم.(چه کارهایی قبل وصل شدن انجام بدم)اگه بن بشم هارد دستگاه دیگه قابل استفاده نیست؟(یعنی برای نصب بازیها).بعد بن میشه آفلاین بازی کرد؟
برای استفاده ازلایو اینترنت با چه سرعتی لازمه؟محدود باشه و فقط تو لایو استفاده بشه اعتبارش چقدر کافی برای لایو(مثلا 5g)
مرسی
فریمورت رو به LT ارتقا بده و وصل شو.دیسکهات رو هم از اون به بعد چک کن و دیسکهای قدیمیت که مشکل دار بودن رو دیگه نذار. از لحاظ تئوری مشکلی نداری.
پارسالا مایکروسافت باعث شد که دیگه هارد کار نکنه معلوم نیست امسال هم بکنه این کار رو یا خیر شایدم یه بلای دیگه سر کنسول بیاره.
بعد از بن میشه افلاین بازی کرد.
با 64 هم بازی کردن بچه ها! ولی خوب پینگ بد میشه. 128 با یه پینگ خوب کافیه.
سلام
من نمی دونم رو کنسولم LT نصب هست یا نه.
می خوام برم به لایو
چطور مطمئن بشم که LT نصب هست؟
و اگه نصب نبود آموزشی برای نصب LT وجود داره؟

راستی شنیدم اگه LT نصب نباشه بازی های جدید مثل AC2 اجرا نمی شوند درسته؟
متشکر
اگه کنسولت جدیده و اگر بازیهای جدید با wave اصلی خودشون رو اجرا میکنه پس LT هست.

اگه کنسولت جدیده و اگر بازیهای جدید با wave اصلی خودشون رو اجرا میکنه پس LT هست.
شرمنده من زیاد حرفه ای نیستم.بیشتر توضیح میدید.من متوجه نشدم که گفتید اگر بازیهای جدید با wave اصلی خودشون رو اجرا میکنه یعنی چی

ببینید من از توی فروم و از طریق آموزشی که آقا خلیل قرار داده بودند فهمیدم چطور میشه فهمید دستگاه مجهز به چه fw هست.
خب فرض می کنم که none هست فقط باید کنسول را به pc وصل کنم برنامه jungleflash را اجرا کنم و LT را وارد کنم؟!درسته؟

آخرین ویرایش:
سلام من اولین بارمه که میخوام به liveوصل بشم به نظرتون 128با چه محدودیت حجمی لازمه؟روزی نهایتا 2ساعت آنلاین بازی میکنم.
و اینکه فقط و فقط اگه درایورم ltباشه حله یا بازم باید چیزای دیگه ای روهم در نظر بگیرم؟(برای بن نشدن)
روی کنسولم بازیهای alanwakeوmw2وac2وtaken6و...رو که نسبتا جدیدا بازی کردم یعنی ltهست؟(و بازیها رو هر وقت که دیدم خریدم یعنی بعضی ها رو قبل از ریلیز مشکلی نیست؟)
و اینکه شنیدم آنلاین بازی کردن در liveمثل psnمجانی نیست و پولیه؟؟چنده؟
و در آخر برای منی که کنسولم آرکیده هم حافظه ی داخلیش میپره؟(اگه بن شم).

آخرین ویرایش:
سلام
من هم وصل شدم ایدیم هم:motherofgame هست
1تا انلاین بازی نکنم بن نمیشم؟
2از کجا بدونم LT هستش دستگاه؟مثلا از گیم ها میشه فهمید؟اخریها ALAN WAKE,SNIPER SINGULARITY,SPLINTERبود
3 اگه LT بود گیم اورجینال بذارم چیزی که نمیشه؟

فریمورت رو به LT ارتقا بده و وصل شو.دیسکهات رو هم از اون به بعد چک کن و دیسکهای قدیمیت که مشکل دار بودن رو دیگه نذار. از لحاظ تئوری مشکلی نداری.
پارسالا مایکروسافت باعث شد که دیگه هارد کار نکنه معلوم نیست امسال هم بکنه این کار رو یا خیر شایدم یه بلای دیگه سر کنسول بیاره.
بعد از بن میشه افلاین بازی کرد.
با 64 هم بازی کردن بچه ها! ولی خوب پینگ بد میشه. 128 با یه پینگ خوب کافیه.

آقا مرسی.فقط یک چیزه دیگه.جریان این اکانت ماکرو چیه.باید پول پرداخت کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or