همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان سلام

آیا درسته روی کنسول نو یک اکانت یک ماهه گلد وجود داره؟

این اکانت به صورت کارت در جعبه هست یا کد هست؟ کجا باید پیداش کرد من هرچی جعبه رو گشتم چیزی پیدا نکردم.

مرسی

دوستان سلام

آیا درسته روی کنسول نو یک اکانت یک ماهه گلد وجود داره؟

این اکانت به صورت کارت در جعبه هست یا کد هست؟ کجا باید پیداش کرد من هرچی جعبه رو گشتم چیزی پیدا نکردم.

مرسی
نه هیچی نیست یه اکانت درست کن بعد برو لایو بازی کن به صورت اوتماتیک ردیف هست

اقا این Gamertag درست کردن چقدر سخته هرچه میزنم میگه یا ایمیل اشتباه یا رمز اشتباه نمیشه از سایت XBOX Gamertag درست کرد و اون یک ماه هم میشه گرفت از سایتش یکی زود کمکم کنه:((

اقا این Gamertag درست کردن چقدر سخته هرچه میزنم میگه یا ایمیل اشتباه یا رمز اشتباه نمیشه از سایت XBOX Gamertag درست کرد و اون یک ماه هم میشه گرفت از سایتش یکی زود کمکم کنه:((
چیش سخته؟
یه ادرس ایمیل میخواد و یه یوزر نیم و یه پسورد!

IGN و بعد Bazicenter و حالا Xbox.com هیتلر شد به راستی چه دارد به سر ما می آید ؟

آیا آن ها حسودیشون نمیشه ؟ آن ها می خوان شما از زندگیتان حداقل لذت را هم نبرید و می خواهن آن جوری زندگی کنید که خودشون می خوان! من متوجه نمیشم که بازی سنتر و Xbox.com چه کار غیر قانونی انجام داده اند)x)x

آن ها صد سال هم بدوند و تمام ارگان هاو نیرو هایشان را هم بسیج کنند عمرا بتوانند بازی در حد بدترین بازی ایالات متحده و ژاپن بسازند این درد آنهاست! و از آن می سوزند و من از آن لذت می برم:d
درود بر همه شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or