همه چیز درباره ی Xbox Live

با سلام!!
یک چیزی من میخوام با دوستام لایو بزنم بعد join game seson رو میزنم بعد تو بازی ها(مثل گیرز رد دد و...)مینویسه کانکسن ایراد داره دوباره سعی کنید مشکل از چیه؟

دوستان معذرت تعداد صفحات خیلی زیادهه:-oبرای همین دویاره میپرسم(اگه کسی پرسیده و جواب داده شده بازم ببخشید)
خطری نداره با بازی های کپی بریم با دوستامون بازی؟
(اگه کسی میدونه بگه چجوری برم تو اینترنت با 360!اینم مدل ای دی اس الم(ببخشید اینجا پرسیدم آخه کسی جوابمو نداد!)adsl 2/2+router whit usb port میشه باهاش هم وقتی به pc وصله با 360 به نت اومد؟

شرمنده من زیاد حرفه ای نیستم.بیشتر توضیح میدید.من متوجه نشدم که گفتید اگر بازیهای جدید با wave اصلی خودشون رو اجرا میکنه یعنی چی

ببینید من از توی فروم و از طریق آموزشی که آقا خلیل قرار داده بودند فهمیدم چطور میشه فهمید دستگاه مجهز به چه fw هست.
خب فرض می کنم که none هست فقط باید کنسول را به pc وصل کنم برنامه jungleflash را اجرا کنم و LT را وارد کنم؟!درسته؟
ای بابا من روزی چندبار میام اینجا سر میزنم اما هنوز کسی جواب نداده.ماشالله همه هم که استاد هستن یکی جواب بده دیگه
متشکر

برای بازی توی live حداقل سرعت اینترنت باید چند باشه تا بازیها بدو ن هیچ مشکلی اجرا شوند و در هر ماه حداکثر بازی توی live چقدر از محدودیت حجمی اینترنت کم میکنه؟؟؟؟:-/:-/
و اینکه آیا در حال حاضر امکان بن شدن با LT وجود داره؟؟؟

من دارم بازیهای جدید مثل AC2 و Alane Wake را بازی می کنم یعنی اینکه LT نصبه؟می تونم برم تو لایو؟
ای خدا برسون یکیو جواب منو بده
بله !
اما احتمال اینم هست که Ixtreme Non-Stealth هم باشه !
باید از خریداری که گرفتین بپرسین چی نصب کرده روش ؟

آخرین ویرایش:
بچه ها كسي نميدونه من اين MTU ـه لعنتي رو چطوري ميتونم تغيير بدم؟ اين يقه كرده مارو برا لايو . ميخوام وصل شم ، ميگه كه بايد MTU 1364 باشه ، ولي من نميدونم اين MTU رو كجا تغيير بدم.

تو تنظيمات مودم هم چيزي پيدا نكردم. مودم هم Zyxel p660 hw t1 v2 هستش .

با سلام خدمت دوستان bazicenteri یه سوال داشتم
من قبل از عید به راحتی به لایو وصل میشدم و بازی میکردم ولی الان اررو mtu میده
از پارس انلاین سرویس میگیرم و مودمم zyxele تو صفحه ی config میگردم ولی mtu رو پیدا نمیکنم
دارم میمیرم از بی لایوی تورو خدا کمک کنید!!!
میگه باید MTU بالای 1364 باشه.

بچه ها كسي نميدونه من اين MTU ـه لعنتي رو چطوري ميتونم تغيير بدم؟ اين يقه كرده مارو برا لايو . ميخوام وصل شم ، ميگه كه بايد MTU 1364 باشه ، ولي من نميدونم اين MTU رو كجا تغيير بدم.

تو تنظيمات مودم هم چيزي پيدا نكردم. مودم هم Zyxel p660 hw t1 v2 هستش .
دوست عزیز توهم از پارس انلاین سرویس میگیری؟
فک کنم پارس انلاین بعد از عید یه صفایی به MTU داده و مارو بدبخت کرده.

دوست عزیز توهم از پارس انلاین سرویس میگیری؟
فک کنم پارس انلاین بعد از عید یه صفایی به MTU داده و مارو بدبخت کرده.
آره منم از PO سرويس ميگيرم . تا 14 ام فروردين توپ بازي ميكردم ولي الان....

اشكم در اومده.

پس مشکل از پارس انلاین لعنتیه!
اخه لامسب سرعت دانلود 200 kb/s نمیشه به راحتی ازش گذشت و ISP رو عوض کرد
مودمه اشغالشم mtu نداره
250 kb :d
آخه من با PS3 آنلاين بازي ميكنم ولي با 360 نميشه . بدبختي شده.

بله !
استاد گرامی از شما متشکرم که جوابمو دادید
متاسفانه طرف میگه یادم نیست که LT نصب کردم یا نه.من هم میترسم نصب باشه ببرم بدم الکی بگه نصب نبود برات ریختم و یه پولی الکی ازمون بگیره

بله !
:wow:
استاد گرامی از شما متشکرم که جوابمو دادید
متاسفانه طرف میگه یادم نیست که LT نصب کردم یا نه.من هم میترسم نصب باشه ببرم بدم الکی بگه نصب نبود برات ریختم و یه پولی الکی ازمون بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or