test84
کاربر سایت
در تکمیل فرمایش دوست عزیزم باید عرض کنم که البته 3 تاس، با 3 تا پروفایل مختلف میشه با هر کدوم 1 ماه گلد داشت.
در تکمیل فرمایش دوست عزیزم باید عرض کنم که البته 3 تاس، با 3 تا پروفایل مختلف میشه با هر کدوم 1 ماه گلد داشت.
سلام اقا راهی هست 360 بن شده رو درست کرد یه شنیده بودم که شماره سریال یا یه چیزی نو همین مایه های دستگاه بن شده رو میزارن رو 360 خراب های 360 بن شده درست شده خواستم ببینم راست؟!:
این Ixtream LT ضمانتی هست که یه سال دووم بیاره دوباره Microsoft بن نکنه ؟!S
1 عدد گلد 1-3-12 ماهه به انتخاب خودتون !سلام دوستان من تازه کار هستم می خوام live بازی کنم باید چی کار بکنم
اونوقت مایکروسافت انقدر قشنگ بنت میکنه که خودت میگی دم بیل گیتس جون گرم.:dمن آخر نفهمیدم میشه با یه پروفایل دیگه رفت لایو و با یکی دیگه بازیهایی که پچ نشدند رو بازی کرد یا نه؟:d
یعنی تو لایو بدون پچ بازی نکنم یا کلا؟:dاونوقت مایکروسافت انقدر قشنگ بنت میکنه که خودت میگی دم بیل گیتس جون گرم.:d
دوست عزیز مایکروسافت دستگاه را بن میکنه نه پروفایلو. شما اگر میخوای دستگاهت بن نشه هیچوقت توی لایو بدون پچ بازی نکن وگرنه دیگه لایو دیدی ندیدی.:d
بابا شما چرا 2 تا پست بالا ترو نمی خونی؟ اونا MS point نیست، game score هست و به هیچ دردی نمیخوره الا پز دادن و قشنگی و کل انداختن و اینا! پروفایل هم که کار عاقلانه اینه که لایو و آفلاینتون یکی باشهسلام
من یه سوالی داشتم که شایدم قبلاً پرسیده شده باشه ، اونم اینه که من یه اکانت لایو دارم ولی می خواستم بدونم که MS Point هایی که آفلاین میگیرم نمیشه با لایو ها جمع کرد یا دوتاشم یکی کرد؟ مثلاً یه دونه پروفایل باشه هم باهاش آفلاین بازی کنی و هم وصلش کنی به لایو .
بعدشم از پوینت های آفلاین نمیشه تو لایو واسه خرید استفاده کرد؟
ممنون.
شما باید بازی هات stealth باشن و از wave 3 به بعد ssv2 در این صورت ban بی ban.جواب مارم بدین؟!!!