همه چیز درباره ی Xbox Live

شما فکر کن همون دکوریه که گفتی ! مهمترین مزیتش ایجاد رقابت بین گیمرهاست.
میتونی mspoint از فروشگاه بخری. کنسولت هم یک ماه اکانت گلد مجانی داره که بعد از این مدت میشه سیلور.
در تکمیل فرمایش دوست عزیزم باید عرض کنم که البته 3 تاس، با 3 تا پروفایل مختلف میشه با هر کدوم 1 ماه گلد داشت.

سلام به همه ی دوستان.......:x
من تا حالا توی لایو بازی نکردم!!!الان در حال حاضر فکر میکنم firmware دستگاهم 1.61 باشه میخواست ببینم اگه LT رو روی دستگاه بریزم و به لایو وصل بشم آیا در حال حاضر امکان بن شدن وجود داره؟؟؟؟>:d<>:d<

سلام اقا راهی هست 360 بن شده رو درست کرد یه شنیده بودم که شماره سریال یا یه چیزی نو همین مایه های دستگاه بن شده رو میزارن رو 360 خراب های 360 بن شده درست شده خواستم ببینم راست؟!:

این Ixtream LT ضمانتی هست که یه سال دووم بیاره دوباره Microsoft بن نکنه ؟!S

جواب مارم بدین؟!!!

سلام دوستان من تازه کار هستم می خوام live بازی کنم باید چی کار بکنم
1 عدد گلد 1-3-12 ماهه به انتخاب خودتون !
1 عدد اکانت که برای لایو باشه !
یک خط ADSL !
فریمور دستگاه LT باشه !
بازی هاتون هم مناسب لایو و SSV2 باشه !!
برای دریافت اطلاعات بیشتر LT و SSV2 به تاپیک های مورد نظر رجوع شود !
:d

LIVE + DEAD ??!!

سلام
من یه سوالی داشتم که شایدم قبلاً پرسیده شده باشه ، اونم اینه که من یه اکانت لایو دارم ولی می خواستم بدونم که MS Point هایی که آفلاین میگیرم نمیشه با لایو ها جمع کرد یا دوتاشم یکی کرد؟ مثلاً یه دونه پروفایل باشه هم باهاش آفلاین بازی کنی و هم وصلش کنی به لایو .
بعدشم از پوینت های آفلاین نمیشه تو لایو واسه خرید استفاده کرد؟
ممنون.

من آخر نفهمیدم میشه با یه پروفایل دیگه رفت لایو و با یکی دیگه بازیهایی که پچ نشدند رو بازی کرد یا نه؟:d
اونوقت مایکروسافت انقدر قشنگ بنت میکنه که خودت میگی دم بیل گیتس جون گرم.:d
دوست عزیز مایکروسافت دستگاه را بن میکنه نه پروفایلو. شما اگر میخوای دستگاهت بن نشه هیچوقت توی لایو بدون پچ بازی نکن وگرنه دیگه لایو دیدی ندیدی.:d

اونوقت مایکروسافت انقدر قشنگ بنت میکنه که خودت میگی دم بیل گیتس جون گرم.:d
دوست عزیز مایکروسافت دستگاه را بن میکنه نه پروفایلو. شما اگر میخوای دستگاهت بن نشه هیچوقت توی لایو بدون پچ بازی نکن وگرنه دیگه لایو دیدی ندیدی.:d
یعنی تو لایو بدون پچ بازی نکنم یا کلا؟:d

بعضی ها میگن کلا بدون پچ بازی نکن چون ممکنه بازم بن بشی ولی خود من بدون پچ افلاین بازی میکنم و فقط توی لایو با پچ بازی میکنم. اون دیگه میل خودته . اگر برات خیلی زحمت نیست توی افلاین هم با پچ بازی کنی بهتره ولی به نظر من خیلی لازم نیست . فقط توی لایو کفایت میکنه. حالا دیگه خود دانی.

سلام
من یه سوالی داشتم که شایدم قبلاً پرسیده شده باشه ، اونم اینه که من یه اکانت لایو دارم ولی می خواستم بدونم که MS Point هایی که آفلاین میگیرم نمیشه با لایو ها جمع کرد یا دوتاشم یکی کرد؟ مثلاً یه دونه پروفایل باشه هم باهاش آفلاین بازی کنی و هم وصلش کنی به لایو .
بعدشم از پوینت های آفلاین نمیشه تو لایو واسه خرید استفاده کرد؟
ممنون.
بابا شما چرا 2 تا پست بالا ترو نمی خونی؟ اونا MS point نیست، game score هست و به هیچ دردی نمیخوره الا پز دادن و قشنگی و کل انداختن و اینا! پروفایل هم که کار عاقلانه اینه که لایو و آفلاینتون یکی باشه

سلام به همگی :
من هم اومدم آی دی من miladking هست و یه سری سوال دارم درباره live

اگه بخواهم کسی رو اد کنم چطوری میشه و چطوری میتونم با بقیه دوستان بازی کنم .
کلا من هیچی از live نمیدونم کمکم کنید . مممنون

در ضمن پچ چیه ؟؟ من lt دارم ها . یعنی کافیه و اینکه من دو تا پروفایل دارم یکی آفلاین و یکی آنلاین نمیدونم چطوری جفتشو یکی کنم آخه با آفلاینم زیاد بازی کردم امتیاز دارم و سیو هم دارم توش .

لطفا هرچی لازمه بدونم بگین .ممنون . اگه میشه مارو هم ادد کنید و اینکه بازی های من از همین شرکتی ها است مثلا دیشب رفتم live بعد رفتم تو بازی gears of war 2 تو مولتی پلیر ولی چطوری باید با بقیه بازی کنم . کمکمک کنید . ممنون از همه

بچه ها در ضمن من دیشب که داشتم کنسول رو خاموش میکردم 86 free داشت هاردم ولی الان شده 85 چرا ؟؟؟
شاید دستم خورده چیزی دانلود شده از کجا بفهمم ؟؟؟ چیزی دانلود شده یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or