Arman Sensi
Gold User
من آخر نفهمیدم میشه با یه پروفایل دیگه رفت لایو و با یکی دیگه بازیهایی که پچ نشدند رو بازی کرد یا نه؟:d
اونوقت مایکروسافت انقدر قشنگ بنت میکنه که خودت میگی دم بیل گیتس جون گرم.:dمن آخر نفهمیدم میشه با یه پروفایل دیگه رفت لایو و با یکی دیگه بازیهایی که پچ نشدند رو بازی کرد یا نه؟:d
یعنی تو لایو بدون پچ بازی نکنم یا کلا؟:dاونوقت مایکروسافت انقدر قشنگ بنت میکنه که خودت میگی دم بیل گیتس جون گرم.:d
دوست عزیز مایکروسافت دستگاه را بن میکنه نه پروفایلو. شما اگر میخوای دستگاهت بن نشه هیچوقت توی لایو بدون پچ بازی نکن وگرنه دیگه لایو دیدی ندیدی.:d
بابا شما چرا 2 تا پست بالا ترو نمی خونی؟ اونا MS point نیست، game score هست و به هیچ دردی نمیخوره الا پز دادن و قشنگی و کل انداختن و اینا! پروفایل هم که کار عاقلانه اینه که لایو و آفلاینتون یکی باشهسلام
من یه سوالی داشتم که شایدم قبلاً پرسیده شده باشه ، اونم اینه که من یه اکانت لایو دارم ولی می خواستم بدونم که MS Point هایی که آفلاین میگیرم نمیشه با لایو ها جمع کرد یا دوتاشم یکی کرد؟ مثلاً یه دونه پروفایل باشه هم باهاش آفلاین بازی کنی و هم وصلش کنی به لایو .
بعدشم از پوینت های آفلاین نمیشه تو لایو واسه خرید استفاده کرد؟
ممنون.
شما باید بازی هات stealth باشن و از wave 3 به بعد ssv2 در این صورت ban بی ban.جواب مارم بدین؟!!!
من هم همین مشکل دوستومون رو دارم.من دو تا پروفایل دارم یکی آفلاین و یکی آنلاین نمیدونم چطوری جفتشو یکی کنم آخه با آفلاینم زیاد بازی کردم امتیاز دارم و سیو هم دارم توش .
اوه اوه اوه سوتی رو ببین(خودمو میگم). اوکامی جون دمت گرم . من رفتم از سایت TeamXBox.com به اشتباهم پی بردم و از ظلمت در اومدم! مرسی که راهنماییم کردی.بابا شما چرا 2 تا پست بالا ترو نمی خونی؟ اونا MS point نیست، game score هست و به هیچ دردی نمیخوره الا پز دادن و قشنگی و کل انداختن و اینا! پروفایل هم که کار عاقلانه اینه که لایو و آفلاینتون یکی باشه
شما عنوانهایی که قبلا بازی کردی مهم نیست الان ببین چی داری که هنوز تو بازار جهانی منتشر نشده !خوب من مدتی نبودم.من Alan wake رو قبل از ریلیز بازی کردم.حالا اگر بخوام لایو وصل بشم:
1. مشکلی داره؟اگر داره با پاک کرد سیو بازی رفع میشه؟
2.با همین پروفایلم وصل بشم یا برم 1 دونه دیگه بسازم؟
3.الان از بن خبری هست ؟ LT دارم
شما عنوانهایی که قبلا بازی کردی مهم نیست الان ببین چی داری که هنوز تو بازار جهانی منتشر نشده !
فعلا هم اگه گزینه های اطمینان برای لایوو رعایت کردی مشکلی برای بن نیست ...