God_of_game
کاربر سایت
نه مشکلی پیش نمیاد!دوستان کمک کنید شدیدا تو کفیما.........![]()
من که خودم این طوری کردم
نه مشکلی پیش نمیاد!دوستان کمک کنید شدیدا تو کفیما.........![]()
ممنون.......نه مشکلی پیش نمیاد!
من که خودم این طوری کردم![]()

با توجه به شواهد تاكنون كساني بودند كه در افلاين از بازي هاي كپي استفاده مي كردند ودر حالت انلاين از ديسك هاي اصل ولي باز هم بن شده اند . زيرا ديسك هايي كه در حالت افلاين از ان استفاده مي كردند stealth نبوده اند .
اولآ :son of spardasons of sparta
اره location رو انتخاب کردم ولی توی آدرس مشکل دارم از کجا آدرس درست بیارم ؟

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که نمیتونم توی بازی Modern Warfare 2 سرور پیدا کنم و بازی کنم.........
وقتی Match Find رو میزنم دنبال سرور میگرده ولی چیزی پیدا نمیکنه و میزنه 0/50 good...حتی 5 دقیقه هم گذاشتم ولی چیزی پیدا نکرد فقط میتونم join کنم داخل بازی فرند هایی که add کردم...........
اساتید میشه راهنمایی کنید که باید چی کار کنم.........
یه نکته که توی بازی Modern Warfare 1 این مشکل رو اصلا ندارم.......![]()

نه England هستاولآ :son of sparda
خب کجا رو انتخاب کردی؟
اگه امریکاس شاید تونستم برات پیدا کنم.
کسی جواب این سوال رو میدونه؟این نوشته درسته؟ حالا من که قبلا بازیهام stealth نبوده اگه لایو وصل بشم بن میشم؟با توجه به شواهد تاكنون كساني بودند كه در افلاين از بازي هاي كپي استفاده مي كردند ودر حالت انلاين از ديسك هاي اصل ولي باز هم بن شده اند . زيرا ديسك هايي كه در حالت افلاين از ان استفاده مي كردند stealth نبوده اند .
آقا اگه بخوام برم لايو بازي كنم چقدر از حجم اي دي اس ال كم ميشه ؟
زياد يا كم ؟
من خودم دیشب داشتم هیلو 3 بازی میکردم حدود 1 ساعت بازی کردم توی حجمم رو نگاه کردم مقدار Credit ام رو کمتر 3000 تا کم کرده بود که به نظر من حجم معمولی بود !جوابمو ندادين اگه ميشه بدين .