همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان ، میخواستم بپرسم اگه بخوام مپ پک های Cod :WaW رو بخرم باید چه مواردی رو رعایت کنم ؟ فقط رجیون Microsoft Point با اکانت یکی باشه بسه ؟ لازم نیست بازی یا دستگاه هم ، هم رجیون باشن ؟ بازی اگه Free باشه مشکلی نیست ؟

بعد اینکه رجیون اکانت رو از کجا میتونم بفهمم ؟ (3 سال پیش ساختم الان یادم نمیاد کدوم کشور گزاشتم)

با تشکر .

دوستان کمکم کنید:
می خوام یه پروفایل برای لایو بسازم ولی یه مرحله میگه PERMISSION REQUARE و ازم CREDIT CARD می خواد تا بفهمه من ادولتم.
چیکار کنم؟؟؟راهنماییم کنید.:(

با توجه به شواهد تاكنون كساني بودند كه در افلاين از بازي هاي كپي استفاده مي كردند ودر حالت انلاين از ديسك هاي اصل ولي باز هم بن شده اند . زيرا ديسك هايي كه در حالت افلاين از ان استفاده مي كردند stealth نبوده اند .

این نوشته درسته؟ حالا من که قبلا بازیهام stealth نبوده اگه لایو وصل بشم بن میشم؟

مشکل در Modern Warfare 2

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که نمیتونم توی بازی Modern Warfare 2 سرور پیدا کنم و بازی کنم.........
وقتی Match Find رو میزنم دنبال سرور میگرده ولی چیزی پیدا نمیکنه و میزنه 0/50 good...حتی 5 دقیقه هم گذاشتم ولی چیزی پیدا نکرد فقط میتونم join کنم داخل بازی فرند هایی که add کردم...........
اساتید میشه راهنمایی کنید که باید چی کار کنم.........

یه نکته که توی بازی Modern Warfare 1 این مشکل رو اصلا ندارم.......:(

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که نمیتونم توی بازی Modern Warfare 2 سرور پیدا کنم و بازی کنم.........
وقتی Match Find رو میزنم دنبال سرور میگرده ولی چیزی پیدا نمیکنه و میزنه 0/50 good...حتی 5 دقیقه هم گذاشتم ولی چیزی پیدا نکرد فقط میتونم join کنم داخل بازی فرند هایی که add کردم...........
اساتید میشه راهنمایی کنید که باید چی کار کنم.........

یه نکته که توی بازی Modern Warfare 1 این مشکل رو اصلا ندارم.......:(

دوستان لطفا صبر کنید.
من شده بیشتر از 15 دقیقه هم صبر کردم >:)
شاید ممکنه یک دفعه تو دقیقه ی 5 پیدا کنه یه دفعه هم اصلا پیدا نکنه!
فقط صبر ...:)

با توجه به شواهد تاكنون كساني بودند كه در افلاين از بازي هاي كپي استفاده مي كردند ودر حالت انلاين از ديسك هاي اصل ولي باز هم بن شده اند . زيرا ديسك هايي كه در حالت افلاين از ان استفاده مي كردند stealth نبوده اند .
این نوشته درسته؟ حالا من که قبلا بازیهام stealth نبوده اگه لایو وصل بشم بن میشم؟
کسی جواب این سوال رو میدونه؟

جوابمو ندادين اگه ميشه بدين .
من خودم دیشب داشتم هیلو 3 بازی میکردم حدود 1 ساعت بازی کردم توی حجمم رو نگاه کردم مقدار Credit ام رو کمتر 3000 تا کم کرده بود که به نظر من حجم معمولی بود !
چون 1 ساعت داشتم بازی میکردم واین حجم برای من حدود 200 تا 400 مگ دانلود بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or